IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Su-iltapvSunnuntai 02.12.2007 18:12

Eilen ei näemmä tullu kirjoteltua mtn vaikka pv:stä osa ja iltaakin täällä hengas.

Pe pikkujoulut meni kivasti; mukavaa porukkaa, hyvää musaa jne. kuten pitääkin. La pv ja ilta meni ihan OK ilman mistää hangovereista taaskaan kärsien, Mainiota. Vähän enempi unta ois kaivannu, mutta muuten ei mtn ja no can do.
Mese ei toiminu jostain syystä illalla enkä jaxanu perehtyä ettii syytä tai poistaa sitä.. olipa yx syy vähemmän hengaa datailee- ja kattelinki videolt pari aikanaan nauhotettua ohjelmaa vekka. Yöuni oli Pitkä ja hyvä:) Sen jälkeen oliki ihan kiva käydä pitkähköllä lenkillä hauwan kanssa- varsinki ku ilma oli paljon leudompi ku esim eilen illalla kun tuuli Kovaa ja oli pakkasta, hrrrr.
Lisäks käväsin palauttaa vuokradvd:n ku oli kerran kamat ulkoilua varten päällä ja kerranki valosaan aikaan sai oltua liikkeellä (aamusin töihin lähties pimeetä ja sama juttu ku töistä kotiin..vielä jonki aikaa- kohtahan sitä alkaa taas päivät pitenee =D).

Pähkäilen täs, ett jos sais järkättyy tota vaatehuonetta vihdoin, mutt toisaalta otin jo pari hömppälehteä sohvapöydälle, ett lukasen ne läpi ja taitaa toi leedailu voittaa kyl..nytKin;)
Ainaka ei ihan koko aikaa kyl jaxa nappaa tässäkä istuminen.. (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.