IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

ETERNITYKeskiviikko 01.04.2009 01:02

Close your eyes so you dont feel them,
They dont need to see you cry
I cant promise I will heal you,
But if you want to I will try.

I sing the summer serenade
The past is done, we've been betrayed, its true.
Someone said the truth will out
I believe without a doubt, in you

You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.

Yesterday when you were walking,
You talked about your Mom and Dad.
What they did had made you happy,
What they didnt made you sad.

We sat and watched the sun go down,
Picked a star before we lost the moon.
Youth is wasted on the young,
Before you know its come and gone too soon.

You were there for summer dreaming,
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.

I sing the summer serenade,
The past is done, we've been betrayed, its true.
Youth is wasted on the young,
Before you know its come and gone, too soon.

You were there for summer dreamin',
And you are a friend indeed.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity.

You were there for summer dreamin',
And you are a friend indeed.
And I know you'll find your freedom,
Eventually, for eternity, for eternity.

ETERNITY
by
ROBBIE WILLIAMS

Harrastelija;DTiistai 31.03.2009 20:15

Hienoa,olet jo oikealla tiellä! Pääset helposti kipuamaan keittomajureiden arvoasteikossa ylöspäin kunhan vain hölläät hieman periaatteistasi. Viikonloppuna övereiden vetäminen on siistiä, mutta vielä siistimpää se on jos meno jatkuu vielä maanantaina! Nyt on aika tehdä repäiseviä valintoja. Näin alkuun suosituksena on omaksua eräs hyvin helppo sääntö: Alkoholia vain päivinä jotka alkavat t:llä, tiistaina, torstaina ja TÄNÄÄN! Älä menetä toivoasi,niin kauan kuin on viinaa, on elämää..

Mikä olet tasoltasi juomarina-testi =)

<3Tiistai 31.03.2009 17:18

Radio Rockilla soi just BLS:n Stillborn<3!!

"Blind me, erased what was
Stillborn I have become
The feelings I once felt are now dead and gone
I've waited here for you for so very long
So empty, just a shell of a man
Stillborn, this I understand
The feelings I once felt are now dead and gone
I've waited here for you for so very long"


Duunipv parani just roimasti;)

KissaNainen;DMaanantai 30.03.2009 14:14

Olet vaarallinen yhdistelmä kunnianhimoa, ulkonäköä, sulavuutta ja älyä. Joskus tuntuu että olet kuin kaksi erilaista ihmistä.

Ketä sarjakuvahahmoa muistutat eniten-testi=)

JepMaanantai 30.03.2009 10:57

Taas meni hujauxessa yx vkloppu. Mtn Ihmeellistä ei sattunu tai tapahtunu, mutt ihan kiva & mukava vkl, normimeininkii. Ei ollu (yli)duunii, eikä matalii himsis; ohjelmas siis nollausta ja relausta kaikinpuolin=), mutt once again suht easy-meiningil.

Pe ihan eka sai vaa nauttii Omasta Rauhasta<3, nam. Sitte illemmalla nous kyl jo pari sidua huiviin ihan hyvin (siis Vain pari)..johtunee siitä ku taas meni pari vk täysin ilman yhtää alkoholiannosta (ei ees sitä viinilasillista ruuan kans tms), mutt onnex tasaantu siit kyl sitte ku liikentees-> se vedenjuonti tehostuu=). Extempore osa illasta IsoNasun kans liikentees, hih. Reppanalla oliki sitte sitäki mehevämpi hangover la- oksuillu 1830asti:O huh.. onnex ei kuulu moiset mulla kuvaan=)

La ite Nukuin, pitkään ja hartaasti..ihanaa. Näin myös frendiä (tai siis ns semiexää toissakesältä; väleissä kun ollaan, loppuen lopux ja kuitenkin..en ehkä ois ihan heti "eron" jälkee ajatellu, mutt ihan nice näin kyl), tai joo nähtiihä me jo myös pe ku satuttii samaan kuppilaan:).."piiri pieni pyörii"... Sitte lähin viel liikenteeseen, Tietenki;D..tosin Myöhään, kuten usein=melkein aina. Nyt tietty oli se, ett kun kesäaikaan siirryttiin ni pilkku tuli sitte jo 230- ihan hyvä vaan.

Su meniki sitte eka tietty nukkuen Pitkään & Myöhään.. dataillen, toisel silmäl tv:tä katellen..syöden jne. Krapula ei nytkään ollu, mutt kyl väskätti ja silleen, kylhän sitä monesti huomaa, ett on ollu viihteellä vaan paljonko johtuu sitte valvomiseta + röökistä, jota kuitenkin ns koti-iltaa enempi aina sitte menee, oli miten savuttomia baareja or not. Vähä kyl vitutti ku unta sai ootella sitte ku kävi varsinaisesti nukkumaan- liekö päikkäröinnit vaikutti sitte kuitenki sen verran. ViiruPääki Helsingistyi taas illalla, mutt sen verran myöhään, ett oma himsi kutsu. Tulipahan koko illax täys datailurauha ja sohva aivana omana mulle, mulla:D..

Joo, ja duuniin sisään nyt aamul 704, jee:) hyvä mä;)

Oho:OLauantai 28.03.2009 00:20

Pv ilman blogimerkintää..wtf;). Ei näemmä mtn sanottavaa.. tai jtn. Ehkä parempi olla Hiljaa vaan- ees joskus;D..tai ainaki Nyt. Ei tuu kauheesti ehkä typomoGiikaan. Tai jtn=)

Kivaa vkloppua eniVei:D

Olet laatikko Torstai 26.03.2009 21:11

Olet pärjääjä. (Ns. normaali.. suuri osa saa tämän vastauksen, joten tähän ryhmään kuuluu monenlaisia ihmisiä) Jos olet tyhmä tai väärinymmärtänyt, saatat suhtautua asioihin negatiivisesti, ja olet kylmä ainakin joillekin poikkeaville yksilöille - tai sitten piilottelet itseäsi jollakin tavalla, vaikka olisitkin heihin lämpimissä yhteyksissä. Olet kuitenkin toimiva kokonaisuus ja vaikka olisit kuinka idealistinen ja höhlä, olet kuitenkin realisti eli toteutat asioita. Haluat olla normaali ja toteutatkin monien mielestä tuotakin ihannetta. Olet sosiaalinen, vaikket siitä pahemmin pitäisikään. Eli toisaalta sanotun perusteella voit olla myös itse muuta kuin normaali, paitsi ehkä vielä poikkeavampien mielestä, sekä älykäs (senkin takia myönteinen, mutta toisaalta joissakin asioissa kyyninen, jolloin kuuntelet muita todennäköisemmin metallimusiikkia ja olet sivistynyt). Huonot lauseet ja niiden mahdollinen negatiivisuus johtuvat siitä, että tämän on kirjoittanut sellainen, joka on saanut tästä kyselystä eri tuloksen (ja vittuilee "taviksille") ja jos ajattelet tästä negatiivisesti, toteutat juuri kuvaustasi. Huomaa, että kaikki lopputulokset tässä kyselyssä ovat yhtä arvokkaita.


Tarkista VARMUUDEKSI minkälainen olet- testi.


Voi elämä... Jaahas.. hyvä tietää;))))

"Miehet".. Torstai 26.03.2009 15:38

Eilen illalla istuin vaimoni kanssa keskustellen niitä näitä ja jutun aiheeksi tuli jossain vaiheessa eutanasia. Siihen varsin herkkään, elämän ja kuoleman rajamailla liikkuvaan aiheeseen totesin hänelle:

"Lupaathan ettet päästä minua sellaiseen vihannesmaiseen tilaan, jossa elämäni on riippuvainen jostain sähköisestä laitteesta ja ravinnontarpeeni tyydytetään nesteillä. Jos näet minun olevan siinä jamassa, lupaathan kytkeä elintoimintojani ylläpitävät laitteet pois päältä ja lopettaa nesteytyksen."

Sanomatta mitään vaimoni nousi, otti kaukosäätimen ja sulki television, sammutti internetin sekä tietokoneen ja kaatoi kaljani viemäriin.

Mahtava ;)Torstai 26.03.2009 09:53


Kumppanisi saa kiittää onneaan, olet mahtava sängyssä!Oletko hyvä sängyssä-testi.


*naur*

Edit!Torstai 26.03.2009 00:45

Allaolevaan merkintään unohtu kommentoida..jtn pakko mainita - enempikin tulis varmaa Pirteenä mieleen, tai muuten vaan joku eri krt.

Nooh..joo ja ei. En oo koskaa ollu "nyt leikitään"-äiti. Mutt pyrkiny olemaan ennen kaikkea Läsnä ja huomioimaan kuitenki skidit..ottanu mukaan vaikkapa ruokaa laittamaan, lukenu, laulanu, jutellu, kuunnellu.. jne yms.

Joo, koti voi olla myös jonki verran hyrskyn myrskyn, mutt ei meil (mun mielestä) mtn kaaosta oo taikka paskasta..Eikä varsinka ees sillo ei ollut ku matalat oli pieniä- pikemminki kai niin, ett sillo oli itseasias siistimpää ja puhtaampaa ku ikinä ku mulla oli Aikaa (ja energiaaki) jynssää himaa jne, heh (hmm olinkohan jotenki NoLife silloin;D.. ei no .. aikansa kutakin jne).

MuahMuah..Not!
Laitoin hiukset ja meikkasin jopa Kättärillä sinäki aamuna ku PikkuNasu putkahti sitte iltapäivän alussa maailmaan.. Ja muutenki about päivittäin silloinKin ku olin kotiäippänä, oltii sitte ihan vaa himas perheen kesken ja/ tai takapihalla ulkoilemassa tai vaik mentii leikkipudeen/ kauppaan/ kylään jne. Samoin kampaamokäyntejä oli ihan yhtä säännöllisesti, eli säännöllisen epäsäännöllisesti, useamman kerran vuodessa ihan kuten on nytteki. Joko matalat oli mulla megessä taikka esim niin, ett ne oli isänsä/ kummitädin/ ukin tms kans (himassa taikka jossain).
Edellä olevil jutuil en sitte suinkaan tarkota, ett jossai pudes on hyvinki epätarkotuksenmukasis releissä vaan tottakai järkevät kamppeet päälle ulos sään yms mukaan- eikä tarkota todellakaan mtn, ett meikkii on senttien kerros tms..mutt sellast "itsestään huolta pitämistä" ja "ehostamista"=).. u know.

Kaupassa on Oikein hyvä käydä skidien kanssa & rattaiden kera; ku vaa opettaa ipunat käyttäytyy ni käynnit ei oo mtn piinaa<3 :), paitsi siis itse Shoppailu mulle kun en siitä tykkää, heh. Ja rattaiden työntäminen ostosten (ihan normii oli 3-4kauppakassii=D) ollessa 1-2nasun lisäx kyydissä käy hyvin hyötyliikunnastaki =)

Hih, tosta soittamisesta- ainaki täl hetkel eniten soittelee IsoMatala mulle, välil hyvinkin tiheesti;) ja meil menee vähä ristiin, ett kumpi ehtis, jaksais ja vois vaa höpötellä puhelimes. Mutt joo, eiköhän toi vähintää nykysellä tasolla pysy, ett Voi Soittaa jne...

<3 :)