IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

=)Maanantai 31.08.2009 14:31

Dodi. Pe-la Nukuttua tuli hieman liian vähän, enkä ehtiny päikkäreitäkä sitte vetästä la. Pe olin meinaan taas frendien keikalla (CG) ja muitaki tuttui oli siel ni olinki koko happeningin ajan sitte Gloriassa:), sen jälkeen"yllätysyllätys"Prahaan, jossa oli megavähän jengiä (tais olla joku keikka jossain..kai:D)- osa "jengistä" pöllähti paikalle kyllä joskus Myöhään, heh. Muualle ei tullukka lähettyä ja loppuun asti siellä siis sitte- ja koko ilta meni veden, jaffan ja cokiksen voimin:D:D- loistavaa. Jatkoilut jätin väliin ja painuin himaan..jossa vielä sitt kokkailin ja datailin ja tekstailin*naur*.

La sitte alkuillasta hengattii Outsan kanssa ytimessä odotellen, ett Heppis tulee mestoille..Sitte kikkailin Sportissa saamani vinkun DynamicDuolle käytettäväx (vika mahdollinen pv) ja pikaseen näin Neenan kanssa Saaraa (tartuttaen vauvakuumetta siihen/ sille;D). Himaan nopeesti ja aika oikein lens vaikkei oikein mtn tehty- bebe söi, kakkas, torkku hetken, söi lisää ja taisteli hitusen unta vastaan. Lopulta neiti nukahti jo ennen puoltayötä yöunille ja mäki tajusin jopa n tuntii myöhemmin käydä itekki nukkumaan. Sitte kyllä n4h unien jälkeen aamuyöstä aamuun saakka ei neidille uni maittanu, mutt olin onnex varautunu siihen ni meni ihan kivuttomasti:). Sen jälkeen vetiki zetaa joku melkein/ about 5h taas putkeen ja ehdin ite nukkua ja lisäx vielä hengailla hereillä ennenku olin taas Tarpeellinen:).
DiscoPora Miettinen valu meille lööbaamaan jossain vaiheessa iltapäivää- ja Neena nukkuu posotti melkein koko päivän, heh.. Pari tankkausta ja suojausten vaihtoo vaa välissä:). Kuvia räpsittiin (ite vähemmän ja Jasmin taas Paljon, hehee) vasta su-puolella, mutta so what- niin mainio kohde:)..tuo Rakas<3.

Niin ja Duolla oli ollu loistava ilta- voisko sanoa hmm aikas perinteisin menoin;). Hienoa- niin pitikin. Niin oli meilläkin Neenan kanssa- eli Nani (allekirjoittanutkaan) ei saanut mtn traumoja- toivottavasti ja uskosin, ettei hoidon kohdekkaan=D.

O__oLauantai 29.08.2009 18:13

Voi kiva.. joo, unohdin äsken. Faija soitti joku hetki sitte ja hehkutin sillekki miten vietän Vapaata la-iltaani..noh, sepä kommentoi:

"Onpa Rohkee äiti".. Kiitti iskä<3 ;D *naur*

Loistavaa<3Lauantai 29.08.2009 18:09

Neena-kummirakas tulee tänään mun luo yökylään<3!!

Ihanaa, loistavaa, parhautta:)! Ihan kuin en muuten sais"omia"sitä aina kun nähdään, enpä..heh. Viimex eilen, ku Outsa kävi ottamassa uuden leiman (Neenan nimi&syntymäaika) ni hoitelin sitte Neenaa, joka"tietenki"heräs just ku mentii liikkeeseen sisälle, hahhaa..

Oon ihan onnessani & intopiukkana tosta, hullu mikä hullu:). Ja siis kelaa/ kelatkaa; ns uhraan/ käytän/ tuhlaan Vapaan lauantai-iltani siihen, ett oon kotosalla n1,5kk ikäsen kanssa Täysin Todellakin Vapaaehtoisesti..enkä lähde radalle, hih:). MamaMiettinenki saa nukkuu huomenna sitte rauhassa ja pitkään, koska palautus on vasta jossain vaiheessa sunnuntaina=D. Jos on kiva ilma, ni saattaapi olla, ett lähdetään vaikka kävelemään sitte tai jotain. Niin ja hoitozydeemi alkaa tänään siten, ett käyn hakemassa neitokaisen ytimestä ja tullaan sitte tänne- julkisilla:). Menee varmaan seKIN ihan ns vanhasta muistista- omien kanssa kun pääosin siten aina liikuin..välillä/ useinkin myös pari lainalastakin mukanani, heh:).

Tulee varmaan myös hieman räpsittyä kuvia neidistä- kuinka yllättävää..Not;).

Joo ett semmostaPerjantai 28.08.2009 13:44

Ma oli ihan kauhee ton mahan kanssa:(..pahin pv ever..paheni iltaa ja yötä kohden. Ti-aamuna luovutin ja soitin terkkariin- klo807 olin saanu lääkärille ajan reilun tunnin päähän, ei huono:). Toiminu mulla kyllä Aina, ajan oon aina saanu ku sitä oon tarvinnu..ja monesti viel niin etten oo ihan ekaa ottanu ku en ehkä ehtis:D.

Lääkäritäti, joka teititteli mua koko ajan :D, paukkaski sitte mulle lähetteen kirralle (Meikun kirurgian päivystykseen).. Lähin sinne suoraan terkkarin jälkeen dösällä. Siellä sitte tutkittiin ja tutkittiin (labraa, rtg, uä) ja laitettiin osastolle. Tulehdusarvot koholla ja silleen. Siellä meni mukavasti (hmm) pari pv tiputuksessa ja seurannassa ja nyt oon kotosalla, eilen pääsin jo kyl siis. Tää vk saikkua eli normisti ma duuniin:).

Vähänkö on ihanaa ku ei satu:)!

=D & =(Maanantai 24.08.2009 17:51

Jei. VIHDOIN Neenan kastekuvat muoksittuna (kiitos IsoNasuseni<3, oot Paras)- sekä muutama, kun musta räpsitty heinäkuussa (ei mennykkää kauaa..=D). Tuli siis lisäiltyä, toki:).

Jooh, saikkupäivällä.. Eilen alko vittumainen ja ennenkaikkea Kova ylävatsakipu, joka illan aikana vaan paheni ja esim aamuyöstä kesti päästä takas uneen heräämisen jälkeen:(. Ei puhettaka, ett oisin voinu duuniin lähteä. Naperoilla ei mtn niin tuskin mtn vatsatautia.. Mahdollisia mitä mieles käyny syix ni joku reaktio katkarapuihin (eilen pitsassa), umppari tai haimatulehdus (vaik enhän mä Kauheesti alkoholia käytäkkä;D.. no voi tulla absolutisteillekki). Pitää tässä seurata.. Joitain kertoja ollu valmis lähtee Äkkii lääkäriin, sitte vähäsen helpottanu onnex. Enkä nyt tiedä pitäskö syödä jtn vai ei- eilen Paheni syömisestä ni ei nappais kokeilla sitäkä. Prkle.

I'LL SLEEP WHEN I'M DEADPerjantai 21.08.2009 03:23

Seven days of saturday
Is all that I need
Got no use for sunday
cause I dont rest in peace
Dont need no mondays
Or the rest of the week
I spend a lot of time in bed
But baby I dont like to sleep no

I wont lie to you
Im never gonna cry to you
Ill probably drive you wild 8 days a week

Until Im 6 feet under
Baby I dont need a bed
Gonna live while Im alive
Ill sleep when Im dead
Till they roll me over
And lay my bones to rest
Gonna live while Im alive
Ill sleep when Im dead

So youre looking for some action
I got got everything you need
Better keep your motor running
cause I was built for speed
This aint no slumber party
Got no time for catching zs
If they say that that aint healthy
Well then livings a disease

Were never going to die baby
Come on let me drive you crazy
Well make every night another new years eve

Till Im six feet under
I wont need a bed
Gonna live while Im alive
Ill sleep when Im dead
Till they roll me over
And lay my bones to rest
Gonna live while Im alive
Ill sleep when Im dead

Sleep when Im dead, sleep when Im dead
Gonna live while Im alive,
Ill sleep when Im dead
Seven days of saturday
Is all that I need

Got no use for sunday
cause I dont rest in peace
I was born to live
You know I wasnt born to die
But if they party down in heaven
Ill be sure to be on time

Until Im six feet under
I dont need a bed
Gonna live while Im alive
Ill sleep when Im dead
Till they roll me over
And lay my bones to rest
Gonna live while Im alive
Ill sleep when Im dead

I feel like Im exploding
Going out of my head
Gonna live while Im alive
Ill sleep when Im dead

Till Im six feet under
And they lay my bones to rest
Gonna live while Im alive
Ill sleep when Im dead

Sleep when Im dead, sleep when Im dead
Gonna live while Im alive, sleep when Im dead

I'LL SLEEP WHEN I'M DEAD
by
BON JOVI

(laittanu varmaa joskus aiemminki, mutt Pakko oli)

=)Torstai 20.08.2009 11:58

Kuvitelmissasi olet aika kaukana arkipäivästä. Odotat innolla viikonloppua ja erään ihmisen tapaamista. Tunne taitaa olla molemminpuolinen.

*
Sinun on pantava tänään itsesi likoon jossakin asiassa. Siinä auttaa ratkaisevasti, jos pystyt olemaan ottamatta itseäsi turhan vakavasti.

*
Työ: Kuljet menestyksestä menestykseen. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että voisit levätä laakereillasi. Ole valpas.
Raha: Pysy jakson aikana kaukana kaikenlaista peleistä.
Rakkaus: Panosta sen sijaan rakkauteen, se tuottaa nyt tuloksia.

*
Vaikka ympärilläsi räiskyy ja rätisee niin sinä pystyt loistavasti oivaltamaan mitä missäkin tilanteessa tulee tehdä. Säilytä vain oma rauhasi ja keskity omaan kulkuusi, sillä muiden sotaan sinulla ei ole oikeutta mennä sekaantumaan, ellet välttämättä halua osallistua raskaiden sotakorvausten maksamiseen.

Argh!Torstai 20.08.2009 03:32

Oon edelleenki ja taas hereillä:O!! Ku malttais mennä koisimaan..mutt ku ei. Nooh.. kuolema kuittaa univelat ja silleen *naur*. MegaDatisNörde vaa valvoo koneella, hehhee.. yleensä kyl hyvä syy;D

Hassuja(?) mietteitä=)Maanantai 17.08.2009 12:09

Tuli tossa joskus heinä-elokuun aikana mieleen jtn, jäänyt vaan kirjottamatta. Niin semmosta, ett on se kyllä jännä miten on asioita, jotka ei vähene tai jotenki jakaudu ku jtn onki enemmän vaikka niin vois luullakki..vaan pikemminki melkeinpä päinvastoin.

Siis jos esim suklaalevyn syö yxin saa enemmän, ja aina sitte vastaavasti kukin sitä vähemmän mitä enempi on syöjiä (½, 1/3, 1/5 jne).. Mutta: Sen sijaan sekä noi omat lapset että kummilapset saa jotenki sitä enempi kiintymystä, rakkautta, välittämistä jnejne "mitä enemmän niitä on"- eli siis ihan huolimatta siitä, ett on enemmän kuin vaan se yx ainoa. Ihmeellistä jotenkin ja siistii:).

En oo Niiiiin guru päivämääris ku joskus aikanaan (liekö ikä ja dementia vaiko alkoholi(kin) tuhonnu aivosoluja- tai sitte mulla on jopa jtn elämää ni ei ihan kaikki jää mieleen, tommoset hmm yksityiskohdat, heh).. etten ollu ennen viime maanantaita esim toisex viimesimmän kummimuWun syndepäivästä (ja vuodesta, oho) ihan 100% varma- siis tän Tuoreimman toki, minuutilleen..heh:).. mutt so not.

Sitä en tiedä miten paljon vaikuttaa esim tässä viimosessa se kun omat matalaiset sekä edelliset kummimatalaiset on jo isoja (tai ISOJA), ett kun ei oo sitä ns omaa vauva- tai pikkulapsiperheenkä arkea niinsanotusti viemässä huomiota, ett kun voi enemmän viel rauhas hössää sitte;D. Kivaa, hihii:)! Omatkaan ei oo ees pienempänä ollu mustasukkasia; ehkä ne Tietää & Tuntee, ettei oo niiltä pois vaikka äippä rakastaiski jtn muutaki muxua:) .. liekö kasvatuxella osuutta asiaan tuossaKin asiassa;D..

Virallisia kummimussuja kun nyt on Jenna 15v, Wiljami 8v ja Iida 7v sekä Neena n1kk;) ja sitte epävirallisia näiden toisix nuorimpien isosiskot Annika 18v, Julia 16v ja pikkusisko Lydia 4v(?). Kaikki niin Läheisiä ja niin Rakkaita<3 :)!!

(En valitettavasti voi"laskea"vanhinta kummilasta, Jani 18v, mukaan, koska syystä josta mulla ei oo mtn tietoa eikä oikeestaan varmaa aavistustakaan niin äitinsä pisti Vuosia sitte välit täysin tyystin kokonaan poikki).

Muistaessani piti vaa raapustella ylös toikin. Enkä mä mitenkä välttele Duunin Tekemisen alottamista:). No ei ku Pakko ku muistin tuonkin nyt:).

Argh- Radio Rockil Henna&Antti vieraina.. pitänee karkaa röökille ettei tarvii kuunnella:D:D