IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

AION UNELMOIDA LÄPI ELÄMÄNKeskiviikko 31.01.2007 15:34

Vielä joskus saan silmät
nähdä valtamerien taa
vielä mieleni lentää
sielu vuorilla vaeltaa
ja tulee vielä hetkiä
jolloin kauneus saa haukkomaan henkeä
Vielä joskus saan siivet
ja paljon ilmaa siipien alle
tulee päivä jolloin kaikki pilvet
jäävät taakseni matalalle
ja saatan nähdä valoa
joka ei muodosta mitään varjoa

Aion tuntea rakkautta
niin vahvana kuin mahdollista
aion seota maailman valoihin
antautua romantiikan pauloihin
vielä joskus aion soida
kuin tuhat jousta duurisävelmää
sillä aion unelmoida läpi elämän, läpi elämän

Vielä pudotan rinnasta
lyijyliivit ahdistavat
ja vedän sisään maailman tuulia
keuhkot täyteen puhdasta iloa
ja olen orja joka kantaa
höyhenistä punottuja kahleita
ja vielä loistaa kirkkaana
hopeinen lanttini jolla lunastan
oikeuden elää niin viisaana
että muistoni mua kumartavat
kun rauhassa astelen pitkin kuun siltaa
yli tyyntyneen veden viimeiseen iltaan

Aion tuntea rakkautta
niin vahvana kuin mahdollista
aion seota maailman valoihin
antautua romantiikan pauloihin
vielä joskus aion soida
kuin tuhat jousta duurisävelmää
sillä aion unelmoida läpi elämän, läpi elämän

Aion tuntea rakkautta
niin vahvana kuin mahdollista
aion seota maailman valoihin
antautua romantiikan pauloihin
vielä joskus aion soida
kuin tuhat jousta duurisävelmää
sillä aion unelmoida läpi elämän, läpi elämän
läpi elämän, läpi elämän

AION UNELMOIDA LÄPI ELÄMÄN
by
PELLE MILJOONA

KjähTiistai 30.01.2007 10:39

kävin sitte eilen oikeesti vikan blogin jälkee nukkuu. Tai eka röökil viel; kelloa katoin vikan kerran 21.01. Meni kyl jonku aikaa ennenku UniMasa tuli luo (meni se MegaVäsy vähä ohi), mutt silti siis historiallisen aikaisin (no aina välil noin). Silti ois aamul kyl unettanu viel ku kello soi, mutt suht pian nousin- jeah.

Nyt koitan löytää työvireen; tulikohan se aamulla megeen- toivottavasti..

MaMaanantai 29.01.2007 22:55

piti alunperin olla töis myöhään tänäänki; jotain uuttako, heh.

No sitte kuitenki varmuuden vuoks asioille ison nasun mukaan sen kanssa ja takia. Sielt suoraan himaan ja melkeinpä siitä lähtien eli oon ollu joku 2-3h menos nukkumaan =D Hyvä etten oo tähän pc:lle nukahtanu. Ihan MegaPoikki!
Lisäks aattelin, ett okei- naperot faijallaan, mutten ookka töis enkä tod jaksa enkä halua lähtee kaupungillekaan (enkä tapani mukaan ollu sopinu mtn; sikskään, ett luulin olevani ylitöis) ni damn, miks en sitte oikeesti menis nukkuu.. vaikka jo klo 19- oispahan saanu n10h unet; ja siit on jo pari h aikaa...
Jotenki vaa venyttäny ja venyttäny. Mikä on kaiken lisäks tyhmää, koska ennemmin tai myöhemmin (viim. tos 22aikaan) tää Uupumus menee jostai syyst kuitenki ohi ja jos sitte painuu petii ni menee pyörimiseks valveilla. Ja vitutuksessa.

Ei joo, nyt pitää painua (oon jo aikoi sitte pessy make up:t, hampaat ja vaihtanu yökkärin päälle, heh). Pitää nukkua hyvin, että jaksaa (nukkua; joskus välil vaikka ees..hohhoh).

VoIMaanantai 29.01.2007 00:03

vittu. Alkaa menee turhan syvälliseks, todellaki. Ehkä syynä ne viime yön huimat n4h yöunet ja n10h duunipv (no eilen "vaan"7h).. Taidan lopettaa dataamisen tält illalt ja painuu nuknuk..
Enkä todellaka ollu radalla la. Syynä vähiin uniin ihan muut asiat, lähi-/ perhepiiriin liittyy, mutten ala enempiä ruotimaan tässä. Nii, ja se tohon luottamukseen, really..:(

Kivoja Öitä ja tietenki Unia. Toivon niit itelleniki. :o/

YstävyysSunnuntai 28.01.2007 23:58

on kans ... hmm.. vähä niinku tavallaa outo tai ihmeellinen asia. Äh, en osaa ny sanoa, mitä tarkotan. Tai pikemminki outoo, ihmeellist on se, ett ku on ihmisiä, jotka on tuttuja, kavereita, Kavereita tai ystäviä tai Ystäviä. Ja sitt semmoset, joita on pitäny Ystävinä ei ehkä välttämättä sitä olekaan (tai sille ainaki tuntuu). Ja se on Kurjaa..Surullistakin. Ei sinänsä, ett ois mistää luottamuksen menetyksestä (vrt edellinen kirjotus; tää pohdinta ei liity ny lainka siihe eikä se tähän) vaan pikemmin kyse siitä, ett onko kysees sittenkä Ystävyys vai kaveruus, YhteydenPidosta (sms, mail, irl) ja silleen. Ku on esim yhteyttä pitäes ollu puhetta Kaikest Mahdollisest ja juttua riittäny, Viihdytty yhdes (tai ehkä ei sitte niin oo ollukka molemmin puolin) ni on ku yht'äkkiä ei olekaan Yhteyttä (vaikka oiski yhteydes- ja seki Harvemmin) ni on Kurjaa.

Täs ollu pariki ihmistä, joita oon pitäny Ystävinä, mutt joutunu surukseni huomaamaan, ett syystä tai toisesta niin ei taidaka olla:( Ja mulla on Ikävä. Niitä YhteydenPitoja sekä Yhteyttä ja ihan niitä Ihmisiä. Oon pähkäilly, ett laitanko vai enkö esim jonku mailin ja kysyn suoraan, ett oonko mä jotain tehny tai sanonu, ett oon esim vahingos loukannu tai jotain. Mutt ku ns Tiedän etten oo (tai siis en millään keksi mitä ihmettä se vois olla) ni tuntuu seki tosi tyhmälle. Sitte toisaalta oon aatellu, ett ok- näin siis..jottai laitanpa vaik sitte mailin, etten enää piinaa neverever- jos ei kerran kiinnosta (ett kyl senki ois voinu suoraan mulle sitte sanoa). Koska jos ite (nykyään) on aina se yhteyttä ottava osapuoli (tosin harvoin seki, koska ei haluu kiusallista oloa siitä, ett väkisin koittaa pitää Ystäviä) ni tuntuu ihan sille, ett tunkee jotenki seuraan. Enkä ikinä halua olla mikään maanvaiva.

Onneks on niitäki aarteita, jotka pysyy (heh, tähän mennessä ainaki- tai sitte oon ymmärtäny väärin). Mm kax rakasta Ystävää lapsuusajoilta peräsin, joitten kans ollaan vaihteleval tiheydel yhteydes- joskus Usein ja joskus Harvoin (elämäntilanteetki toki vaikuttaa siihenki), mutt aina kuitenki jompikumpi ottaa koodii tai pirauttaa tai jotain. Ja niitten kans Tietää, ett on toiselle tärkeä ja ajatuksissa vaikka ei välil pitkiinkä aikoihin mtn kuulu. Voihan se tietty olla, ett "oletan" aina siten olevan ja koen aiheetta tota harmitusta ensin mainituist"tapauksista", mutt viel ku oon jopa maininnu asiasta (toiselle semmoselle ihmiselle) ni...ainakaan ei oo epäselvää miten ite koen ton. Ääh. Tylsää.

Pitänee koittaa toivoa, ett tänki asian Tarkotus ilmenee ennemmin tai myöhemmin- jollain Hyväl Taval mieluiten..Anyway. Muistakaa huomioida Ystäviänne ja kertoa niille, kui tärkeitä ne teille on..

LuottamusSunnuntai 28.01.2007 23:27

pitää ansaita. Niin se vaan on, ett kun sen kerran menettää ni sen takasin saaminen on Vaikeeta.

Ja Kun sen menettää monta kertaa ja yhä uudelleen ni kerta kerralta sen takas saanti käy yhä Vaikeemmaks ja voi lopulta olla Todella Vaikeeta ellei jopa Mahdotonta. Sitte jossai noitte välis (?) on semmonen vaihe, ett ku yrittää (koska haluaa, haluaa uskaltaa, jne luottaa ja ehkä joku/ jotkut kerrat menee ok ni kun se takaisku tulee, ni pettymys on niin suuri ettei tosika ja luottamus menee aiempaa enempi miinukselle (eikä siis ees siihen mis se oli ehkä siin välis jopa vähän palautuneena). Vaikka toisaalta ei ehkä tavallaan ees ylläty ni silti yllättyy. Ja ennen kaikkea Pettyy. Ja Sattuu. Sekä on vihanenkin..mutt se ei oo ees päällimmäinen tunne. Kerta-useempi kerta ku menee ok ja alkaa ajattelee, ett wau- kannatti, ni se on jotenki niin kamala fiilis ku taas tulee se hetki, ett totee ettei ois pitäny..

Tiedän kyllä omasta kokemuksesta; tosin se, ett jos kerran aiheuttaa luottamuksen menemisen eikä ikinä uusiks sekä ns todistaa käytännössä ja toimimalla, ett oikeesti meni oppi perille, ni ku ei luotetaka vaan aiheetta (täysin) "epäillään" ni on inhottavaa ja rankkaa. Silti jatkuva luottamuksen pettäminen on kyl Rankempaa.. Mutt kai sitä joillain on niin kova pää, ett sitä pitää vaa kerta toisensa jälkeen hakata seinään- vaikka jo aiemmilta kerroilta tietäis (pitäis ainaki), ett pidemmän päälle ei kyl kannata..tosiaanka. Mutta, elämä on täynnä valintoja. Ehkä jollekin toi reitti on se oikea kulkea elämän polkuja- ja tehdä niitä "aina oikeita ratkasuja"..

Ja ei, en puhu nyt, ett ois joku suhde tms menny pieleen vkl aikana (siis hei..anteeks Mikä..?!) ja siit johtus tää pohdiskelu. Ihan muista syistä nyt vaan. Vaikkakin pätee ihan samoin mm kaikkiin parisuhde-ihmissuhde-jutskiinki ja vaikkapa työ-ja rahajuttuihinki..mun mielestä. Eikä tässä sinänsä jatkuva optimismikaan auta, koska ku se puoli on jo niis YritänLuottaaUusiks,Kokeillaan-hommissa, niin ei kauheesti jaksa ettii hyvii puolii ku asia meneeki (taas..valitettavasti) päin vittua.

Harmittaa, surettaa, suututtaa. SurkuOlo :'o(

DAYS OF NO TRUSTSunnuntai 28.01.2007 12:22

Dark and silent world just felt asleep.
Moon is staring from the deep,
Wise and quiet sky above my head.
Stars are fading -
Do they regret hopes and fears
that they reflected back to us through all those years?

Time is standing still until the dawn.
Living daylights will force it on the run
Game is over. No more peace of mind
'til the night'll come crawling, so I could find you
And then I could dive into the darkness full of memories -
again

If I'm closing my eyes to remember the day
when the wind of eternity took you away
Many colors of pain in my heart -
I can see, it's all coming back to me
As the merciless sun melts the rest of the night,
chasing vision of you through the ocean of light
Slowly passing me by, turning wishes to dust -
I'm living the days of no trust

DAYS OF NO TRUST
by
ROYAL HUNT

BLACK HOLE SUNSunnuntai 28.01.2007 10:20

In my eyes
Indisposed
In disguise
As no one knows
Hides the face
Lies the snake
The sun
In my disgrace
Boiling heat
Summer Stench
'Neath the black
The sky looks dead
Call my name
Through the cream
And I'll hear you
Scream again

Black hole sun
Won't you come
And wash away the rain
Black hole sun
Won't you come
Won't you come
Won't you come
Won't you come

Stuttering
Cold and damp
Steal the warm wind
Tired friend
Times are gone
For honest men
And sometimes Far too long
For snakes
In my shoes
Walking sleep
And my youth
I pray to keep
Heaven send
Hell away
No one sings
Like you
Anymore

Won't you come (Black hole sun, black hole sun)

Hang my head
Drown my fear
Till you all just
Disappear

Won't u come (Black hole sun, Black hole sun) x7

BLACK HOLE SUN
by
SOUNDGARDEN

BtwLauantai 27.01.2007 22:26

edelliseen viel tuli mieleen "lisää/ korjaa"...
Etten mä muutenka Kiukkuu kauheesti tai pahemmin tai usein..ainaka omasta mielestä..Pitänee tehdä joku galluppi läheisille ;) Lähinnä tulee jäkätettyä jostai kamojen jättämisistä nasuille, tai ku ne valvoo liian pitkään ja semmosta. Mutt yleisesti siis ainaki omasta mielestä pääosin suht OK (tai ees siedettäväl) tuulella oon...
(hui kääk)

ja toi allaoleva oli oikeesti klo 2020 saldoo; alotin sen raapustamisen vaan jo 1835 tai jtn semmosta ja sitte painuinki imuroimaan jne..

AhkeraAikuisLiisa;)Lauantai 27.01.2007 20:36

Ylös n515, töis 659, pois1407, neidon mukaan/ perään optikolle+ettii jtn kledjuu sille+vuokraa pari leffaa..himas 1645 (?)..

Safka, imurointi, pölyjen pyyhintä, kukkien kastelu, pyykinpesu.. Mitäköhän viel ehdinkään;) No ainaki viel "viimeistelyä" ja pyykit kuivuu. Sitte lysähdän kattoo pikkunasun kans leffaa ja painun koisii.

On Hyvä fiilis, ku sai töissäki Aikaseks (no tuplaten ois saanu jos ei ois taas mm tääl roikkunu..mutt silti) ja himsiski. Neiti kysy Itikses, ett miten voin olla niin hyväl tuulel Kaupas Sen Kans, heh.. se kun tietää varsin hyvin siit ettei oo mun lempipuuhaa mitenkään- päinvastoin. En tiä- meni jotenki niin kivasti ja kivuttomasti..löyty suht ne mitä piti ja ei ollu mtn HirmuKallista ja silleen. Ehkä oon vaan nukkunu kuitenki Tarpeeks ku ei lainka kiukuta tai silleen, heh..

No joo, nyt taas pitää kadota Tekee Hyödyllistä, ni voi Erittäin Hyvällä omalla tunnolla relaa loppuillan.

Pus.