IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

LisäysTorstai 30.11.2006 17:38

ne mahd planeettamerkinnät johtuu siit, etten jaxa käydä siivoo tekstei erikseen läpi niin tarkkaan..musta ne vois hyvin jättää pois ni ois yhtä lyhyttä ja tiivistä ku iltalehden ja vastaavien laatuläpät (horoskoopit)...jotta tiedoksi;)

Antia2; koko vk :)Torstai 30.11.2006 17:35

27.11.2006 maanantai
Yleinen
Eipä ole mikään ratkiriemukkain viikko alkamassa näin astrologisesti katseltuna ja hyvää esimakua tulevasta antaa tälle päivälle osuva Kuun ja Marsin neliö. Sotaisaa ja eripuraista energiaa on liikkeellä isommissa ja pienemmissä ympyröissä, etenkin jos energiat alkavat olla vähissä.

*
Pinnasi on päässyt päivän mittaan lyhenemään etkä jaksa tänään kuunnella itseesi kohdistuvaa arvostelua. Tietoisena tästä olotilasta voit ohittaa arvostelijat olan kohautuksella, joka iloksesi saa heidät harmistumaan vielä enemmän.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

28.11.2006 tiistai
Yleinen
Rakkauselämässä ovat tänään herkällä tuulella lähinnä Kalat ja Jousimiehet, mutta tunnelmat kohentuvat nopeasti. Muun tason pitkäkestoisempaa vääntämistä on luvassa huomisesta lähtien.

*
Hetkellinen melankolia ja surumielisyys ovat merkkejä tarpeestasi hiljentyä katselemaan elämää omasta tilanteestasi käsin. Nämä tunteet ovat arvokkaita oppaita matkalla kohti itsesi rakastamista eikä niissä ole mitään negatiivista.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

29.11.2006 keskiviikko
Yleinen
Tänään vaikuttaa Merkuriuksen neliö Skorpionista Neptunukseen Vesimiehessä. Ei kannata ihmetellä, jos tiedon kulku pätkii pahemman kerran näiden kahden merkin lisäksi myös Härillä ja Leijonilla. Usvainen olotila ei anna käyttöön yhtään ylimääräistä aivokapasiteettia, joten koettakaamme olla ymmärtäväisiä näitä merkkejä kohtaan. Viikonloppuna alkaa jo häämöttää valoa tunnelin päässä.

*
Ajatus kulkee kuin tervassa ja niin sen tänään kuuluukin kulkea. Älä edes yritä hoitaa vaikeiksi muodostuvia juttuja järkevästi, sillä nyt se ei onnistu ja sillä hyvä. Ainoa toimiva tapa on ottaa vain yksi ongelma käsittelyyn ja jättää muut myöhäisempään ajankohtaan.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

30.11.2006 torstai
Yleinen
Marsin neliö Skorpionista Saturnukselle Leijonassa ei ainakaan millään tavalla helpota eilen mainittujen merkkien olotilaa. Jos joskus tekeminen voi olla raskasta, niin nyt se tosiaan sitä on, ainakin jos motiivit ovat hiukankaan hukassa. Konttaamisvaihetta kestää ainakin tämän viikon loppuun saakka ja väsymys johtaa helposti aiheettomaan mellakointiin täysin turhista asioista.

*
Jos joku tie tuntuu nousevan pystyyn edessäsi lähipäivien aikana, niin ei kannata hakata päätään seinään vaan hyväksyä väliaikainen tappio elämääsi nyt kuuluvaksi opetukseksi. Marsin oppositio toimii nyt tiukkana rajoitteena kaikelle vastentahtoiselle tai tarkoituksettomalle tekemiselle.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Viikonlopun viikkovillitys
Venuksen sekstiili Jousimiehestä Neptunukselle Vesimiehestä tuo sentään hiukan lohtua utupäiseen ja väsyneeseen viikonloppuun, mutta valitettavasti se vaikuttaa vain näihin kahteen merkkiin edes jotenkin havaittavalla tavalla.

Sunnuntaina kolahtaa vielä päälle Auringon neliö Uranukselle ja vapaudentarve aiheuttaa näppylöitä ainakin Jousimiehille ja Kaloille, jotka ovat ajautuneet liian ahtaisiin olosuhteisiin. Muutenkin saattaa olla maailmalla epävakaista tunnelmaa vallalla ja liipasinsormi herkässä.

*
1.12.2006 perjantai
Tänään et tahdo itsekään tietää mitä haluat tai mihin voisit olla tyytyväinen. Tästä syystä jotkut kokevat olonsa vaivautuneeksi seurassasi. Mahdollinen ahdistus ajaa sinua uuteen suuntaan elämässäsi ja tänään on kaikin puolin oikea aika kääntää peräsintä reippaan puoleisesti itsellesi sopivaan kurssiin.

*
2.12.2006 lauantai
Tänään kannattaa ottaa mahdollisimman rennosti ja pistää elämän järjestys vaikka kokonaan uusiksi, sillä uuden löytäminen piristää aina, sekä sinua että kaikkia kanssaihmisiäsi. Jotain tavallisesta poikkeavaa kannattaa ehdottomasti kehitellä.

*
3.12.2006 sunnuntai
Valmistaudu tekemään tänään jotain tavallisesta poikkeavaa, sillä elämän syke on viemässä sinua kohti jotain arvokasta kohtaamista, joka tapahtuu poikkeavissa olosuhteissa. Tapaamisen luonnetta ei pysty tarkemmin määrittelemään, mutta jotenkin se liittyy työelämän kuvioihin.

AntiaTorstai 30.11.2006 17:28

Tunnet olevasi kohtalon armoilla, mutta se ei pidä laisinkaan paikkaansa. Älä luovuta valtaa päättää elämästäsi millekään epämääräisille tahoille.

*
Uteliaat silmäsi etsiytyvät tummiin varjoihin, sokeisiin kulmiin ja tuntemattomien ihmisten sisimpään. On vain vähän sellaista, mitä et voi nähdä tai tietää, jos olet päättäväinen. Jotkut ovat ihastuneita vahvuuteesi, toiset taas pelkäävät sitä.

*
Jos joku tie tuntuu nousevan pystyyn edessäsi lähipäivien aikana, niin ei kannata hakata päätään seinään vaan hyväksyä väliaikainen tappio elämääsi nyt kuuluvaksi opetukseksi. Marsin oppositio toimii nyt tiukkana rajoitteena kaikelle vastentahtoiselle tai tarkoituksettomalle tekemiselle.

DuuniHoroskooppi (härkä)Torstai 30.11.2006 12:09

21.4.-20.5.

Härkä on usein työpaikkansa avainhenkilö, joka paiskii vakaasti töitä kovissakin paineissa. Et yleensä turhia haihattele, vaan pidät jalat tiukasti maassa kiinni. Päätöksentekijänä olet rauhallinen ja varma. Säilytät realistisen otteesi tiukoissakin paikoissa. Sinulla on myös silmää kauneudelle. Yleensä härät eivät ole kuitenkaan liialla kunnianhimolla pilattuja, joten todennäköisesti et tälläkään hetkellä hyödynnä kykyjäsi niin hyvin kuin voisit.

Vakautesi ja jalat maassa -asenteesi voi kääntyä myös taakaksi: et kai ole jäänyt elämään menneisyyteen? Saatat olla myös liiankin itsepäinen. Itsepäisyys ja vanhoissa, hyvissä tavoissa pitäytyminen ei välttämättä ole eduksi nykypäivän muuttuvassa ja joustavuutta vaativassa työelämässä. Erityisen tuhoisia seurauksia voi syntyä silloin, jos itsepäisyyteesi pääsee sekoittumaan myös annos suuruudenhulluutta. Adolf Hitler ja Saddam Hussein ovat tunnettuja härän merkeissä syntyneitä henkilöitä...

Kiitos ohjaavan planeettasi Venuksen, edustat yhtä tähtiradan aistillisimmista merkeistä. Työpaikkaromanssia havittelevat saavat silti yleensä turhaan kuolata perääsi, sillä irtosuhteiden sijaan etsit yleensä vakaata ja pysyvää suhdetta. Kireät niska- ja hartialihaksesi - härän tyypillisiä vaivoja - saavatkin todennäköisesti hierontaa jossakin muualla kuin "ylitöissä" työpaikallasi.

HmmTorstai 30.11.2006 00:55

Elämä on kyl mielenkiintosta, Kivaa (pääosin) ja yllättävääkin..jos ei ny ihan koko ajan ni ainaki välillä =o).
Tääkin vk melkein jo takana päin; enää 2työpv ja sitte vkl (päivät nro 25 ja 26, hehheh), mullakin..:)

Kiittää & kuittaa.

Muutama sana ystävyydestä..Keskiviikko 29.11.2006 00:56

Osuipa tämmöstä tekstiä silmään.. Jätän nyt kommentoimatta..vaikka mieli tekisi; joitain kohtia ainakin. Öitä.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ystävyys on kahden henkilön välille muodostuva kiintymyksen side. Suhteen luonne voi vaihdella todella paljon.

Läheinen ystävyys on arvostetuin ystävyyden muoto. Se perustuu ystävysten täydelliseen luottamukseen. Läheiselle ystävälle voi puhua melkein mistä tahansa. Ystävien on tapana auttaa hädässä ja ne ovat tukena vaikeissa tilanteissa. Joskus läheinen ystävyys on jopa elinikäistä. Ihmisellä voi jo lapsena olla läheisiä ystäviä.

14. helmikuuta vietettävänä Ystävänpäivänä on tapana muistaa ystäviä.

Ystävyys voi myös loppua. Syitä ystävyyden loppumiselle on useita. Yleensä ystävyys loppuu, kun ystävykset kasvavat erilleen toisistaan. Se voi loppua myös vaikka ystävysten välillä ei ole koskaan ollutkaan erimielisyyksiä. Tuolloin esim. jommankumman vanhemmat painostavat toista pistämään välit poikki.

On hyvä, että asiasta voi puhua jonkun kanssa, ettei tarvitse jäädä yksin miettimään sitä, miksi juuri omalla kohdalla sattui niin.
(http://fi.wikipedia.org/wiki/Yst%C3%A4vyys)

*
Nasu tuli takaa Puhin vierelle.
"Puh!", kuiskasi hän.
"No mitä?"
"Ei mitään", sanoi Nasu ja otti Puhin käpälästä
kiinni. "Tarkistin vain, että olet siinä."
*
Ihmisen aurinko on ihminen. [Jules Michelet]
*
Valitse ystäväsi hitaasti, luovu heistä vielä hitaammin. [Benjamin Franklin]
*
Ystävyys on yhteinen sielu kahdessa ruumiissa. [Aristoteles]
*
Sä olet hunajaa. Sä olet juoma joka pirtelössä päähän kihahtaa. [Juice Leskinen]
*
Rakastetun poissaolo on aina pitkä, vaikka se kestäisi kuinka vähän aikaa. [La Fontaine]
*
"Elät oppiaksesi rakastamaan, rakastat oppiaksesi elämään. Muita läksyjä sinun ei tarvitsekaan lukea." [Mirdad]
*
"Anna,niin saat." [Platon]
*
Ystävyyteni on aitoa, ja tunnistan kyllä ystävän, mutta pahoille käännän selkäni. Ketään en hurskastellen imartele, mutta niitä, joita kunnioitan, rakastan alusta loppuun. [Fokylides]

23.Tiistai 28.11.2006 12:08

päivä töitä putkeen. Himppasen tuntuu silt, ett vois ehkä riittää jo. Toisaalta taas tuntuu, ett mikäs täs- pitäiskö tulla viel vkl (no en tuu).. Ihmeesti sitä jaxaa (?heh).
Ja silti esim la laittelin IsonNasun pc:n käyttöön (ku ja koska se purki vihdoin kamat ja laitto huoneensa kondikseen).. vaihtaen langattoman verkkokortin jne :D (enpä oo ennen moista tehny, ja pelittää Ok:)).
Joo, nyt töihin (tai yrittämään); koko yksikön palaveri iltapäivällä eli vars. duunii vaa tää aamupv ja vähä lounaan jälkeen..

COBBLESTONE STREETMaanantai 27.11.2006 21:22

The breeze on this Cobblestone Street
whispers your name.
I turn but there´s nobody there,
so I´ll just walk on away
The lines on my face
tell a story of a broken-down man.
Still torn by the screams of the past...
They won´t go away.

Wake up to the noise in the hall,
they´re yelling too loud.
My eyes are still weary,
too hard for me to picture the dawn.

*The lines on my face tell a story of a suffering man.
Still torn by the screams of the past.
They won´t go away.

(Now) the night comes too soon.
I know it´s too late.
These tears I am crying, they won´t ease the pain.
Still one thing remains,
disarmed with this pain.
These lines I am writing, they won´t bring you back to me.

I´ve lost my direction,
now driven to this same sick charade.
I dance like the marionette´s
and the voices drown out - * -

Now your holding him, while he´s breathing in
all the hurt you feel inside.
You wonder why I´m still standing here
when everything's breaking down.

COBBLESTONE STREET
by
LAUREATE

Baarihoroskooppi..;)Maanantai 27.11.2006 17:13

Oinas pyyhältää baariin niin lujaa vauhtia ettei ovimies tajua edes mikä hänen ohitseen viuhahti. Oinas suuntaa suoraan baaritiskille, tilaa kymmenen vodka snapsia jotka viskaa kurkkuunsa alta minuutin.
Kyytipojaksi hän kaataa kannullisen sangriaa ja muutaman oluen ja sytyttää savukkeen; pakko saada toimintaa aikaiseksi

Härkä saapuu autolla. Hän kävelee rauhallisesti baaritiskille, tilaa irish coffeen ja etsii miellyttävän nurkkapöydän jossa nautiskelee pehmeästä nojatuolista, sisuksia lämmittävästä juomasta ja sikarista; Muut tanssikoon.

Kaksonen saapuu baariin tanssien. Hän flirttaa ensin ovimiehen kanssa, viilettää sitten vessaan, törmää tuttuihin, ja löytää myöhemmin tiensä baaritiskille. Tilaa pirskahtelevan pirteän drinkin ja ryntää ketkuttamaan tanssilattialle; kukapa nyt paikallaan pysyisi?

Rapu ei olisi edes halunnut lähteä baariin. Hänellä oli niin ihanaa sohva nurkassa mummon vanhan huovan alla. Rapu astuu sisään verryttelyhousuissaan varovasti pälyillen. Hän toivoo törmäävänsä johonkin tuttavaan jotta tulisi kotoisan turvallinen olo. Tiskiltä rapu tilaa oluen.

Leijona saapuu sisään suuri elkeisesti kimaltelevassa asussaan. Toivottavasti kaikki huomaavat. Hän kävelee ympäristöään tarkkaillen tiskille. Leijona tilaa kuohuviiniä ja jää istumaan baaritiskille mairea hymy naamallaan jotta kaikki huomaavat hänet.

Väliaikatiedotus: Oinas on haastanut riitaa jo kolmen henkilön kanssa. Kaksonen on käynyt jo oksentamassa sekä lähentelemässä puolta ravintolan henkilökuntaa ja jokaista asiakasta. Rapu jutustelee 85- vuotiaan sedän kanssa pula ajasta. Härkä nauttii olostaan nurkka pöydässä.

Neitsyt Saapuu sisään. Häntä inhottaa viettää iltaa rietastelijoiden kanssa ravintolassa. Mielummin hän olisi siivonnut kotiaan ja järjestellyt postimerkki kokoelmaansa. Neitsyt siirtyy huomaamatta tiskille ja tilaa tuoremehua; soittaisivat edes jotain klassista musiikkia..

Vaaka saapuu uudessa asussaan, hajusteilta tuoksuen. Hän flirttaa ovimiehelle leveästi hymyillen. Vaaka suunnistaa tiskille ja tilaa jonkun nätin, makean ja seksikkään juoman. Vaaka huomaa toisella puolellaan neitsyen; miten kukaan voi pukeutua noin tavallisesti?

Skorpioni saapuu moottoripyörällä. Hän täräyttää prätkänsä parkkiin ja astelee sisään nahka-asussaan. Tänä iltana täytyy saada seksiä ja rokkenrollia, hän ajattelee. Skorpioni tilaa tiskiltä salmiakkikossua ja paukun jonka nimi on Terrible death. Skorpioni iskee silmää vaa'alle joka poistuu paikalta liukkaasti.

Väliaikatiedotus: Oinas on heitetty jo kertaalleen pihalle haastettuaan riitaa ovimiehen kanssa (luikkinut salaa sisään uudestaan). Kaksonen katosi wc:hen kahden miehen ja naisen kanssa.
Rapu itkee ikävästä äitinsä helmoihin. Leijona kertoo ihailijajoukolleen tarinoita itsestään. Neitsyt murjottaa. Vaaka tanssii kuumaa tangoa ihanan adoniksen kanssa. Härkä juo edelleen samaa irish coffeeta.

Jousimies saapuu sisään ison kaveriporukan kanssa. Tilaa tiskiltä Long island ice teen ja ryntää tanssimaan 80-luvun discohittiä. Tanssilattia ei riitä, hän hyppää tanssimaan myös pöydälle.

Kauris tulee yksin. Hänellä on masennuskausi menossa, ja töistäkään ei olisi huvittanut lähteä.. .Hän ottaa kossucolan ja menee yksin pöytään. Samallahan kun humaltuu voi suunnitella uusia työasioita.

Vesimies saapuu iloisena. Mukava tavata uusia ihmisiä. Hän tilaa tiskiltä siideriä ja päätyykin pian väittelemään politiikasta.

Kalat saapuu juuri ennen valomerkkiä. Hän on juonut hyvät pohjat kotona ja onkin hilkulla päästääkö ovimies häntä sisäänkään. Kalat tilaa äkkiä juoman tiskiltä kun vielä saa ja menee tanssi lattialle huojumaan yksinään viimeisten hitaiden tahdissa haaveillen että olisi joku jonka kanssa tanssia.

LIVE TO WINMaanantai 27.11.2006 14:14

Frustrated, degraded, down before you're done
Rejection, depression, can't get what you want
You ask me how I make my way
You ask me everywhere and why
You hang on every word I say
But the truth sounds like a lie

Live to win, 'till you die, 'till the light dies in your eyes
Live to win, take it all, just keep fighting 'till you fall

Obsessive, compulsive, suffocate your mind
Confusion, delusions, kill your dreams in time
You ask me how I took the pain
Crawled up from my lowest low
Step by step and day by day
'Till there's one last breath to go

Live to win, 'till you die, 'till the light dies in your eyes
Live to win, take it all, just keep fighting 'till you fall

Day by day, kickin' all the way, I'm not cavin' in
Let another round begin, live to win
Yeah, live, yeah, win

Live to win, 'till you die, 'till the light dies in your eyes
Live to win, take it all, just keep fighting 'till you fall

Day by day, kickin' all the way, I'm not cavin' in
Let another round begin, live to win
Live to win
Live to win
Yeah, live, yeah, win

LIVE TO WIN
by
PAUL STANLEY