IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.04.2008 22:17

Hyvää wappua!!

xDMaanantai 28.04.2008 21:22

http://hiki.pedia.ws/wiki/Irc-galleria

copypaste..mutt pakko oli =)

Uskottava se on? ;)Maanantai 28.04.2008 14:42

Muistaessani..melkein vuoden takaa Kaverilta saamani teksti, joka "musta" on yhessä kirjassa sanottu (syntymäajan jne perusteella) *pahoittelee viivettä tämän "julkaisemiseen*:

*
Varsinainen hurmuri ja ilonpitäjä, jolla on laaja ja kirjava ystäväpiiri. Hän on kirjallisesti lahjakas ja harvinaisen omavarainen henkilö.

Terävä-älyinen, laskelmoiva konservatiivi, joka rakastaa ajatella ajatuksia. Hän ei ole turhan tarkka seurastaan, pääasia on, että hän saa puhua ja että hänellä ylipäänsä on seuraa. Uiskentelee muiden mukana, ja on luultavaa, että enemmin tai myöhemmin hän ryhtyy kirjaamaan kokemuksiaan ja käsityksiään hänelle tutuista elämän aloista. Hänestä saattaisi tulla kuuluisa kirjailija.
*


Hih..vainiin xD

HoroskoopitMaanantai 28.04.2008 13:23

Ns JuhlaPäivän kunniax laitetaanpa nyt sitte myös päivän horoskooppeja..;):

*
Ihanainen itsepäisyytesi saa tänään arvoisensa palkkion. Muut pudistelevat päätään, mutta kyllä, kerrankin itsepäisyytesi vetäisi pidemmän korren.
*
Tiedät, että yksi asia on sinulle tärkeä. Siksi siitä kannattaa pitää kiinni. Joku on valmis horjuttamaan valta-asemaasi.
*
Pystyt tänään yhdistelemään ja oivaltamaan aikaisemmin jopa mahdottomilta tuntuvia asioita niin että ne sopivat sinun suunnitelmiisi. Kekseliäisyydelle kannattaa antaa tilaa jättämällä joitakin rutiineita seuraavalle viikolle. Kun idea pukkaa päähän on toiminnan aika, tai sitten se jää siihen.
*
Vaikka lasketkin leikkiä, et ole mikään koiranleuka. Etsit silti jokaista mahdollisuutta keventää ilmapiiriä ympärilläsi. Pilailussa ja nokkelassa tarkkailussa piilee viisautta.

Uteliaisuutesi maailmaa kohtaan pakottaa sinut katsomaan itsesi sisälle. Tässä ja ensi kuussa määrittelet muutokset, jotka voit tehdä saavuttaaksesi puoleensavetävän elämäntyylin, jollaisen haluat itsellesi. Elokuussa sinulla on jotakin arvokasta opetettavaa. Taitosi tekevät sinusta hyvin haluttavan. Neitsyet ja kalat pitävät sinua vastustamattomana. Onnennumerosi ovat 11, 50, 42, 38 ja 5.

(o=Lauantai 26.04.2008 01:49

Eilen eli to ei ehtiny (heh..) Kävelee, mutt sen sijaan imuroin ja pesin weskin, khyylppärin ja pyykkiä, jesjesjes..Mainiota:D.

Tänään oliki sitte hyvä fiilis (kämppä clean jne) lähtee kävelee tossa illansuussa (ku sapuska vähän laski vatsassa). Kävelin 1,5h- aivan mahtavan upee ja ihana ilma- kiersin tänä keväänä ekan kerran Vartiokylän lahden (oon ootellu kelien kuivumista, koska osa reitistä menee sen verran metsässä, ett siel on suht märkää ja varmaa aika mutastaki muuten) sekä Marjaniemessä (taas kerran..hahhaa). Damn kun Taaskaan ei tajunnu ottaa kameraa megeen- luonto ei vielä oo heränny, mutt esim kaislat (or what ever ne rehut olika) oli niiiin kauniita.. :o

Sitte vielä koiramäyrä samaan syssyyn iltalenkille. Aikas euforinen olo=). Miettiny pari h pitäskö nautiskella lasillinen punaviiniä, mutt taidanpa jättää väliin. Jos kohta sais ittensä tonne pehkuihin ni varmaa jaxas sitte nousta Ajoissa aamulla- "vaihteex" ylitöihin menossa viettämään viikonloppua, kuinka hmm yllättävää (or not).

Itseasias aamu alko Hyvin ku sain perseeni sekä toki lopun/ muunki raatoni raahattua sängystä ylös jo Ajoissa ni olin duunis jo ennen 7 \,,/ - sekä tein sitte extraa siinä kuin Vahingossa;).
Kaikella on Tarkotuxensa- Kaveri pirautti mis oon ku oli n5minsaa ytimeen matkaa- ja korkattii sitte terdekausi alkaneex; ja käytiin Yhdellä (vain ja ainoastaan yhet juomat ja sitte samaa matkaa himaan ku asutaan samalla suunnalla stadia).

Päivän huonointa antia (omassa elämässä..mainittakoon noin *VoimaHalii Ystäviä*) oli duunin safkatauko; alotin ryssimisen ottaessani pastaa- osa siihen tiskille.. jatkoin sitte salaattipöydässä saaden pinon porkkanaraastetta tiskille (taas).. ja ettei kävis Kahta ilman Kolmatta ni jatkoin yhä vaan samaa ruokapöydässä ja sotkin sitä porkkanaraastetta tarjottimelle ja pöydälle (en kyl tajuu miten mä sain sitä siihen pöydällekki.. mutt mä oonki niin monessa Taitava ;D).
Mainitsin myös duunifrendeille, ett koska on joku Öljynen kastike pastan kaverina ja mulla Tietenki just tänää valkonen paita päällä (en kai mä nyt jonku duunin safkalistan mukaan kelaa vaatteita mitä duuniin laittaa päälle..höh), ni enköhän mä onnistu viel saamaan sitä paitaani (vaikka ei tomaattipitonen kastike ollukka ni se öljy/ rasva ei oo ihan väritöntä). Noh, eiköhän Pieni jauhelihanmurunen tipahtanu/ lennähtäny keskelle tohon rinnalle.. ja jätti siihen oranssin läntin.. oujee, olinpa kyl hyvin tyytyväinen itteeni... tai sitte en, noin niinku Oikeesti.
Vaikuttas onnex, ett mainoxenuhrix sortumisel (poikkeus vahvistaa säännön!) on joskus hyötyä ja yx tahranpoistoaine sai sen pois- tai ainaki ihan melkei näkymättömäx.. :)

Ett semmonen pv tänään:) Ei voi kauheesti valittaa.. enkä viitti- vaikka ns pari asiaa onki, jotka (Todella..tai ainaki vähän) Mätti.. Mitä niitä miettimään ja jauhamaan.. ainaka nyt ja tällä krt.

*Torstai 24.04.2008 14:47

Rikosilmoitus on nyt sitte tehty.
Kysyin Poliisi-Kaverilta asiasta; suositteli tekemään niin saavat sitten tuntomerkit ja kartoitettua aluetta, jolla liikkuu..jos sellaisia sattus olee muitaki.

ÄLLÖTYS-OTUSTorstai 24.04.2008 02:53

Duunis n14h, jes (ja työvirekki oli megess:D). Mutkan (pienen sellasen) kautta himaan.

Kävelin tossa siis reilu tunti-puoltoista sitte siinä ihan ajatuksissani röökiä poltellen himaan päin metrolta ja vilasin vähän aiemmin etteipä tullu metrosta paljoo väkee- ketää kai samaan suuntaan ku mä..Aamulla loppu mp3:st patskut ni ei ollu musaaka (ja vähänkö oli Piinaa matkata ku tottunu kuuntelee Musaa..varsinki toi metromatka..).

Samal hetkel ku se OTUS puhu mulle ni tajusin, ett siin vähän matkan pääs kävelytien sivul puun luona oli joku äijä- luulin eka vaa, ett kusella.. Jos oikein vilkasin ni se oli joku möhömahanen, epäsiisti ylipitkä lettinen ja jotkut "suomi-verkkarit" päällä..
Mutt eipä se ollukka kusella vaan vetiki ilmeisesti tumppuunsa; kysyen multa käheellä äänellä jtn about "Haluutko maistaa paksua patukkaa?" housut nilkoissa ja käsi heiluen.. Katoin eka automaattisesti vaan pois ja olin hiljaa- kunnes hetken päästä (pari sekunttia?) vilasin sen suuntaan (en kyllä miten paksu ois ollu se patukka) ja sanoin Kyllästyneel äänel vaan ett "Haluutko, ett soitan poliisille?" Kommentoi jtn "Älä soita".. enpä jääny neuvottelee vaan jatkoin matkaa (ihan samaa tahtia kävellen ku siihenki asti).

Ällötys.
Vitsi ku ei muista mitä on joskus lukenu, ett mitä tommosille ois hyvä sanoa- jos sanoo mtn.. ett pitäiskö ruveta nauraa päin näköö, huutaa apua, vittuilla lääkityksen loppumisesta or what..

Vasta ku olin kävelly viel eteenpäin sitte (kännykkä näkyvästi kädessä) rupes mietityttää, ett voihan v..mitä jos se lähteeki perään- ku ei ristinsielua näkyvil missään. Viel vähän edempänä kaivoin avaimet käteen ja naputin 112 kännyyn, ett jos se hiippaileeki takaa ni soitan heti ja/ tai isken avaimel silmään- tai jotain. Onneks on kova ääni- tod näk pelästyessäki (varsinaisesti Pelosta en tiiä).
Muistelisin, ett noi tommoset ei (onnex) oo mtn raiskaajatyyppejä vaan saa vaan kicksinsä siitä paljastamisesta..
Rapun ovella tietenki Tarkkana ettei mtn liikettä lähellä ja valot pimeenä rappukäytäväs himaan ettei näy mille ovelle menin (JOS seuraski tai jtn). Ja varmuusketju kii- heh.. varmaa hätävarjelun liiottelua.. mutt silti.

Huomenna teen ilmotuksen poliisille. En tiä "Pitääkö" noista aina- mun mielestä pitää..

Että semmonen pv:n päätös- ois jo riittäny, ettei ekaan 30-60min himas toiminu netti (prkle!), hehheh..
Kaikkee sitä "saa" (tässä kyl Joutuu) kokee..viel ku Tähän Ikään ehtiny ilman moista;) (tai ainaka en muista törmänneeni..).

SATULINNATiistai 22.04.2008 16:00

Sano että sä kaipaat
luokse mun takaisin

sano että sä tahdot
olla kuin ennenkin

sano että sä tiedät
kaksi meitä vain on

jotka kohtaamaan johti
kerran tie kohtalon

Sano että yhä ainoa olen sun
sano että yksin olla sä tahdot mun
silloin satulinna kaukomaan
meille kuuluis kokonaan

Sinulle mä aarteeni antaisin
jonka vuoksi kärsin ja taistelin
Sinulle mä antaisin sydämen
jos sä otat sen

Sano että kaipaat
tuota iltaa myös näin

Kun sä rintasi painoit
vasten mun sydäntäin

Sano että sä uskot
meidät kohtalon tie

niinkuin kerran se johti
vielä yhteen näin vie

Sano että yhä ainoa olen sun
sano että yksin olla sä tahdot mun
silloin satulinna kaukomaan
meille kuuluis kokonaan

Sinulle mä aarteeni antaisin
jonka vuoksi kärsin ja taistelin
Sinulle mä antaisin sydämen
jos sä otat sen

Sano että yhä ainoa olen sun
sano että yksin olla sä tahdot mun
silloin satulinna kaukomaan
meille kuuluis kokonaan

Sinulle mä aarteeni antaisin
jonka vuoksi kärsin ja taistelin
Sinulle mä antaisin sydämen
jos sä otat sen

Sano että yhä ainoa olen sun
sano että yksin olla sä tahdot mun
silloin satulinna kaukomaan
meille kuuluis kokonaan

Sinulle mä aarteeni antaisin
jonka vuoksi kärsin ja taistelin
Sinulle mä antaisin sydämen
jos sä otat sen

Sinulle mä antaisin sydämen
jos sä otat sen

SATULINNA
by
JARI SILLANPÄÄ

HmmKeskiviikko 16.04.2008 13:10

Joku rakentaa sinulle epämiellyttävää yllätystäsi selkäsi takana aivan lähipiirissäsi. Yritä estää hänen aikeet, ota asioista selvää ajoissa.
(häh..kääk..iik..voi Ei :( oikeestiko- hope not).


Tietyn ihmisen ajatukset menevät yksiin omiesi kanssa. Hän on samalla aaltopituudella. Se ei voi
tarkoittaa mitään muuta kuin hyvää.
(ai xD kiva.. Kukakohan se vois olla;)??)


Haluat ensikädessä olla mukava. Se toimii sinulle useimmissa tapauksissa - mutta ei kaikissa. Joku voi kuitenkin innostaa sinua seuraamaan toista vaihtoehtoasi - tehdä sitä mitä itse haluat.
(jaa..no niin kai sitte. ai- no useimmiten niin onki=D)


Tänään on puhumisen ja kirjoittamisen päivä, joten sinunkin kannattaa rohkaista mielesi ja tuoda rehellisesti esille omat ideasi ja ajatuksesi, vaikka oletkin vähän paitsiossa parhaita apajia ajatellen.
(heh..jaahas, ai on vai. hmm, okay..no yleensäkki. wtf, paitsiossa vai :o )

DoDiTorstai 10.04.2008 11:21

En päässy duunist galleriaan ollenka eilen:(..luulin, ett seKin/ tääKin on meiltä blokattu käytöstä tai siis pääsy tälle sitelle- ei onnex =)

Kauhia päänsärky ollu oikeestaan koko viikon; ti tais olla ainoo pv ettei särkeny. NytKin sattuu niin vietävästi- onkohan niska-hartia-seutu taas niin juntturassa tai jtn. Ku kuitenki nukkunu ihan suht ok ja suht riittävästi jne (=mm ettei ratailua viikolla tai semmost Syytä).
Olin kyl viime vkl taas ylitöis, mutt silti ei oo mitenkä luonnollinen seuraus ylityö-viikonlopuista, ett ois sitte koko seuraavan viikon pää kipeenä.
Tää on taas tämmöst ärsyttävää särkyä, johon tuntuu ettei lääkkeetkä oikein meinaa purra...migreenilääkettä en (vielä) oo ottanu, ku ei oo musta ns sitä perinteistä migreeniä. Sitäki troppia pitänee kyl harkita, jos viel duunin jälkee tänää tämmönen jomotus on..yx semmonen huiviin ja päikkärit; oisko vähä uudempi ihminen vaikka. NiiJoo ja IsoNasuhan vois vaikka pitkästä aikaa hieroa hartioita; antamansa lahjakorttiki siihen käyttämättä... :D:D

Noh, josko tänäänKi silti duunit sujus Hyvin kuten mm eilen:) Mainiota.