IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

=DKeskiviikko 30.12.2009 22:05

Vähänkö ihanaa tää lomailu:D. Olin hereil jtn 745 tnä (eilen ekan kerran jtn 520 kiitos koiran..) ja nukuin sitte silti lisää- about jtn 1130-12 asti.

Kohta Helldone<3!! Harmi vaan ettei ns siinä seurassa ku piti tai siis oli alunperin plan, hitsi:(.

MyynnissäTiistai 29.12.2009 11:17

yx lippu Helldoneen @ Tavastia ke 301209!!

xTorstai 24.12.2009 16:32

merry xmas everyone<3!!

Olavi<3 ;)Torstai 17.12.2009 15:09

Jääny täs hehkuttamatta.. pitäny kyl jo monena päivänä kirjotella tänne tosta.

Oltii viime viikolla ke IsoMatalaisen kanssa kattomassa tämmöstä http://www.olavivirtamusikaali.fi/ ku sain kutsun + avec. Oli ihan loistava:). En oo ees tienny ko artistista about mtn ja ton jälkee piti tietty tsekkaa jostai wikipediastaki, heh. Tyypillistä meikäläiselle..pitää saada tietoa ku jtn uutta oppii:). Kaikki biisit ei ollu sen tekemiä, mutt melkein kaikki oon joskus kuullu ja oli jotenki vähän nostalginen olo:D. Jos mutsi eläis viel ni oisin varmaan sen vieny tonne.. se kun eli sillo nuoruuttaan noina vuosina, joista musikaali osittain kertoi. Noh, eipä tuo neitikään kovin kärsivälle vaikuttanu ja sovittiinki, ett heti ku joku vastaava osuu kohdalle, ni lähtee megeen kattoo, Kivaa<3. Ollu Pitkään puhe, ett jonnekki teatteriin/ balettiin/ musikaaliin tms mennään ja nyt se sitte toteutu. Vaikka keikoilla käynki aika paljonki yksin ni tommonen on eri juttu kuitenkin..kivempi ku on seuraa esim esityksen alkua odotellessa ja väliajalla. Ja kappas vaan, eiköhän ollu tuttuu henksuu baaritiskin takana*naur*

Seuraavana ns tavoitteena on "Luolamies" ja "Kumman kaa"- ensin mainitusta on stadissa pari näytöstä ens kuussa ja jälkimmäisestä toistasex löytyy vaan muualla olevia, mutt jos ei muu auta ni painun sitte vaikka jonnekki Riihimäelle stogella tsekkaamaan sen:D:D

<3 !!!!Torstai 10.12.2009 16:10

Uuuuuhhh.. Vähänkö Helmeä;)!!

Ens elokuun Sonispheressä esiintyy mm HIM<3, Mötley Crüe<3, Anthrax, Iron Maiden jne.

Mä niiiiin olen siellä=D!

O__oTiistai 08.12.2009 09:50

Kolmesta henkirikoksesta aiemmin tuomittu oululaismies sai syytteen kahden naisen kuristamisesta, kertoo Kaleva.

Kolmesta henkirikoksesta vuosikausia vankilassa istunut mies on syytteessä kahdesta tapon yrityksestä. Syytteet luettiin miehelle Oulun käräjäoikeudessa maanantaina, kertoo Kaleva verkkosivuillaan. Kolmas syyte luetaan tiistaina.

Ensimmäinen taponyritys tapahtui, kun mies tilasi hierojan asuntoonsa. Kun nainen pystytti hierojanpöytää, mies tarttui naisen kurkkuun ja alkoi kuristaa tätä. Nainen pakotettiin makuuhuoneeseen, jossa mies jatkoi kuristamista kaksin käsin. Oululaismies ilmoitti tappavansa naisen, mikäli tämä vastustelee.

Toisessa tapauksessa miehen uhriksi joutui siivooja. Samaa kaavaa noudattaen mies kuristi naista kaulasta tämän saavuttua asuntoon.

Mies itse kiistää taponyritykset ja sanoo, että halusi vain leikkiä naisten kanssa sadomasokistisia seksileikkejä.

Kolme kertaa henkirikoksesta tuomittu mies pääsi koevapauteen viime vuoden marraskuussa. Oululaismies tappoi kolme naista 80- ja 90-luvuilla. Hän kuristi ensin äitinsä, vuotta myöhemmin 12-vuotiaan tytön ja myöhemmin vielä naisystävänsä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009120710740826_uu.shtml


Miten tollasta on voitu päästää koevapauteen/ vapaax..mä en tajuu!

Naiset vs MiehetMaanantai 07.12.2009 14:29

NAISET
Naiset ovat rehellisiä, uskollisia ja anteeksiantavia. He ovat fiksuja ja ymmärtävät, että tieto on valtaa. Ja silti he osaavat käyttää pehmeitä
puoliaan asioiden saavuttamiseksi.

Naiset haluavat olla parhaita mahdollisia perheilleen, ystävilleen ja itselleen. Heidän sydämensä särkyy, jos ystävä kuolee. He surevat
syvästi perheenjäsenen menetystä ja ovat silti vahvoja, vaikka tuntevat itsensä täysin voimattomiksi.

Nainen voi tehdä romanttisesta illasta unohtumattoman. Naisia on kaiken kokoisia, värisiä ja muotoisia. Naisia asuu omakotitaloissa,
kerrostaloissa ja mökeissä. He ajavat autolla, lentävät, kävelevät, juoksevat tai lähettävät sähköpostia kertoakseen miten paljon he
välittävät sinusta.

Naisen sydän pitää maapallon liikkeessä! Naiset tekevät muutakin, kuin synnyttävät. He tuovat iloa ja toivoa. He antavat ymmärrystä ja
lämpöä. He antavat moraalista tukea perheilleen ja ystävilleen. Ja ainoa asia, mitä he haluavat vastalahjaksi, on halaus, hymy ja lupaus, että kohtelet ihmisiä samalla tavoin kuin hän.

MIEHET
Miehet ovat hyviä nostamaan painavia esineitä ja tappamaan hämähäkkejä.

Reckless Love<3Lauantai 28.11.2009 14:47

Aivan Mieletön keikka, Tämä Nainen ja itseasias kyl koko Henkka oli ihan liekeissä. Tätä lisää- ja toivottavasti levyn sit piakkoin. Kiitos kundit & c u soon;D!!
*

HoroSkooppi=)Perjantai 20.11.2009 10:33

Viikonlopustasi tulee kiireinen menojen ja kaikenlaisten rientojen suhteen. Se on mukavaa, mutta yritä nipsaista vähän aikaa ihan vain itsellesikin

*

Vedät nyt puoleesi erikoisia persoonia. Erityisesti yhdeltä heistä voit oppia jotain uutta, josta saisit piristystä marraskuun loppuun.

*

Työ: Kärsivällisyytesi joutuu koetukselle. Ajattele järjellä ja kuuntele hyviä neuvoja.
Raha: Otat kärsimäsi tappion raskaasti. Opi siitä.
Rakkaus: Uusi tuttavuus saa sinut tuntemaan itsesi todella erityiseksi.

*


Viikonloppu
Viikonloppuna ei ole tarkkana yhtään merkittävää ohitusta, mutta yleinen levottomuus aiheuttaa helposti häiriöitä läheisissä ihmissuhteissa.

Pe
Saat jonkun arveluttavan idean, jota kuitenkin kannattaa lähteä välittömästi toteuttamaan. Se ei itsessään ole tärkeä, mutta johdattaa sinua eteenpäin mielenkiintoisten mutkien ja kommellusten kautta.

La
Tänään on oivallinen päivä osoittaa tärkeille ja rakkaille ihmisille, että välität heistä. Jokainen aito rakkaudenosoitus tulee aina korkoineen takaisin, joten älä suotta pihtaile.

Su
Tunnut nyt tietävän mitä olet tekemässä. Älä anna kenenkään hiljentää vauhtiasi tai murentaa uskoasi, sillä tänään on etenemisen aika. Vie suunnitelmaasi eteenpäin luottavaisin mielin.

Olipa kerran..Torstai 19.11.2009 12:20

Paavo oli insinööri ja teki paljon ylitöitä. Aikaa ei jäänyt perheelle ja vaimolle juuri ollenkaan. Vähänkin vapaa-ajan vei keilailu ja golf, jos nyt ehti radalla tai kentällä käymään. Selvät stressin merkit alkoivat näkyä Paavon kasvoilla ja vaimo päätti ilahduttaa miestään suuntaamalla ajatukset muualle.

Pohdittuaan aikansa rouva keksi että vie Paavon yökerhoon, jossa oli strippari ja kaikkea tarjolla. Eräänä iltana (myöhään tietysti, kun Paavo tuli aina melko myöhään) vaimo sitten paljasti asian ja siitä porhallettiin yökerhoon, josta vaimo oli varannut pöydän.

Taksista noustaessa yökerhon ovella portsari moikkasi:
"Terve Paavo ja tervetuloa!"
Vaimo oli kovin hämmästynyt.
"Oletko käynyt täällä ennen, kun portsari ilmiselvästi tunsi sinut?"
Paavo hiukan luikerteli ja sanoi:
"En tietysti - mies on golfkentän hoitaja, joka tekee iltaduunia täällä. Siksi minä tunsin hänet."

Pariskunta pääsi pöytään ja heti tuli tarjoilijatar paikalle:
"Hei Paavo!Otatko Lapin Kultaa tuopissa, kuten yleensä?"
Vaimo kovisteli entistä lujemmin ja aika epäuskoisena, mutta Paavo vakuutti, että nainen jakaa keilaradan hänen kanssaan turnauksen aikana.

Sitten tuli stripparin esiintymisen vuoro - havaittuaan Paavon strippari tuli oikopäätä tämän luokse ja kietoi hellästi kädet Paavon kaulaan kysyen:
"Haluatko, että tanssin sinulle tässä pöydällä niin kuin aina ennenkin?"

Se oli viimeinen pisara vaimolle, joka pyyhälsi itkien ja kiljuen ulko-ovelle ja sieppasi lähimmän taksin. Paavo juoksi tietysti perässä ja ennätti tunkeutua samaan taksiin ennen oven paukahdusta, mutta raivoaminen jatkui tietysti vielä.

Taksikuski kääntyi istuimellaan ja virkkoi:
"Terve Paavo, tavallista hurjempi mimmi mukana tänään!