IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Ehkei sittenkään;)Sunnuntai 01.06.2008 00:26

vrt Otsikko..


Edellisen kirjotuxen jälkeen...:

- koiruus ulos- normia pidempi aamulenkki ja nakki into piukkana:) ihana aamu- aurinko porotti eikä ihmisiä pahemmin missään (joskus ööh kai seiskan aikaan)
- aamupala; kaurapuuroa ja pari real-leipää .. en siis yleensä syö aamupalaa
- Kävelemäs n1h40min..syke treenialueel 1h38min =D.. lähin 8.05 :o heh.. wtf ;D
- imuroin (!!)
- ex kävi moikkaa pikkunasua ja hauwaa hakies; halus nähä Kissan (näkihän se, kakskin.. hehhehhee..ja joo, olipas huono läppä)
- brunan ottamista pardel n2,5h (sitte ei paistanu enää siihen:( prkleen koivu- pitäs kaataa Mun Partsin edestä =) varmaa ei tulis seuraamuxia)
- itähelvettiin- mm paris kaupas, Kaverin kans, IsoNasun tavaten ja terdel (Nam)- nassu arskaan pari h, loput selkä sinne päin
himas tos ööh pari h sitte.

vähänkö oon ollu Ahkera, Aikaansaava jne tms :D:D
great fiilis- viel ku ei päätä särkis.. :/

LaiskaPaska?Lauantai 31.05.2008 08:58

vai vaan Väsyny?

Duunista vähä aiemmin (okej, 5minsaa ennen ku päivä ois ollu Täynnä)- silti plussaldoo niin maan perkeleesti..tuoreempia (ja laiskempia) harmittaa ku ne vetää miinuksil ja mä mietin, ett kuinkakohan aikasin sitä lähtis (esim pe) duunista...hahhaa;D. Elämä on valintoja täynnä=)

Aivan mahti-ilma ja extempore Frendin kans Yhellä (oikeesti, jes) terdellä- jossa oisin voinu kyllä olla vaikka Tunteja..en olusen vaan ystäväni Mr.SunShinen takia ja kanssa. Ihan extaasis istuin vaa silmät kii nauttien, heh.
Teinpä samalla historiaa oman elämäni osalta ja olin itä-hki:s kaupunginosas, jos asuttii aikanaan jonki aikaa vaan enpä oo koskaa aiemmi ollu siel baarissa tai terdellä:D

No ei muuta ku sitte jonku ajan päästä kaupan kautta himaan ja ruuax väsäsin parit hampparit (tuplajuusto=D), jotka PikkuNasun mukaan on Parhaita..paljon parempia ku minkää mäkkärin :D:D söpöä.
Vakaa aikomus ja tarkotus oli lähtee Kävelee (ku torstainaKIN unimasa voitti mun sisäisen kädenväännön Kävely vs Unoset sohvalla).. TAI siivoo himsissä- ns edes..
Vaan kappas kun "Otanpa pikkutorkut" muuttuki sitte n1-1,5h unix..heh. Ilmeisesti meitsi on kuitenki vähä tai vähän enempiki väsyny noista Aikasista heräämisistä (pari kk ajan jo??)..eikä ihan tos enää 2030-21 viittiny lähtee zippaa- sit viel ku Frendiki tuli meille ja vein koiran iltalenkille jnejne.
(No sain sentäs koneellisen pyykkii pestyy ja laitettua kuivumaan..*taputtelee itseään selkään*).

Torkuista huolimatta uni tuli taas joskus varmaa reippaasti ennen puoltayötä- tosin nyt oon sitte heränny jo aivan luvattoman aikasin- kiitos Leevi...tosin oisin voinu painuu takas nukkuu, mutt napsautin kahvinkeittimen päälle ja kävin röökil jne ni tässä sitä ollaan- hereillä la-aamuna ennen kuutta (ja ollu siis jo pidempäänki) eikä kyseessä ees mikää baareilun jälkeen yhä hereil olo, heh.

Nooh..ehinpä paremmin ja tod.näkösemmin sekä siivoo, käydä kaupas, ottaa brunaa että käydä Kävelee.. ku ei mee aamu ja päivä nukkumiseen; päikkäreille painun jossain vaiheessa kyl, se on Ihan Varma..:D

Sellast.

KhihihiiPerjantai 30.05.2008 10:31

Pe horoskooppia kehiin..pikkusen tauon jälkeen taas..;)

*
Tunnet salaista mielenkiintoa erästä ihmistä kohtaan. Jos olet sinkku, voisit vaivihkaa paljastaa tuntojasi hänelle. Ole valmis riskinottoon, vain siten voit saada hänetkin kiinnostumaan.

*
Eräs ihminen tarjoaa auttavaa kättä. Ota tarjous vastaan. Älä suotta pelkää, että hänellä on taka-ajatuksia.

*
Etsit tänään omaa suuntaasi ja jokainen elämääsi väärään suuntaan vievä asia osaa heittäytyä todella hankalaksi. Pysäytä turha hosuminen välittömästi ja katso uudelleen huomenna.

*
Tunteet käyvät kuumina. Tunnet itsesi pikemminkin terapeutiksi kuin siksi mikä ammattisi oikeasti on - ellet sitten sattumoisin ole ammatiltasi terapeutti, jollainen tunnet olevasi juuri se.

NonnIMaanantai 26.05.2008 10:57

Meni taas yx viikko loppuun.

* Pe oli faija (taas..) käymäs, sitte otin "torkut"eli nukuin ku tukki joku 1,5-2h sohval- oli aivan pakko. Viel Kävellen kauppaan; ei ois erixeen jaxanu ehkä lähtee Kävelee taikka kauppaan ni 2kärpästä yhel iskul sekä sen jälkee koiruus ulos. Loppuilta vaan himsuillen (ja dataillen?..heh=D)

* La pv (yli)töis =) sitte himsiin ja päikkäreitten sijaan Kävelee (oli ihan Tosi hyvä lenkki- pari pv tauko siit pitkähköstä "vakilenkistä" teki heti terää- ja sopivasti syöty ennen jne ni sykkeet passelit kuin itsestään jne). Lopult tuliki sitte kiirus Frendin syndeille- no ihan hyvä ni ehtivät juoda itteensä mukavix ennen ku tulin mestoille..hehheh. (kiirus-> menin 1-2h myöhemmin ku muut..n3h siitä monelt kutsus oli ollu alkamisaika).
Koska su oli duunia (ja väskätti ihan hirmusti- sekä särki loppuen lopux mojovasti päätäki) ni VeryEasy-linjalla olin (en pelkäl vesilinjal, mutt anyway). Hieman harmitti venailla, ett jengi saa luunsa kasaan ytimeen lähtöä varten kun jos oisin tienny Viiveen ni oisin lähteny julkisil aiemmin jo himaan..
No mutt koska sitte hengasin kuitenki viel meges (em takia ja mm koska ei julkisia sielt mis oltii ni cab ois maxanu sielt himaan taikka ytimeenki niin paljon, etten tod yxin lähteny silleen menee) ni jeesasin samantien sitte porukkaa, ett kaikki pääs baariin jonottamatta ja ilmasex sisään.
Heh- juubaset ihmiset on sitkeitä eikä meinaa uskoo jos sanoo ettei juo (enää) mtn ja ota napsua- noh, SyndeSankari sai sitte vetästä mulle ostetun napsun pahakseen panematta ;D
Oli Mukavaa, ett oli kutsuttu ja tuntu kyllä olevansa Toivottu henkilö ceccereis mukana, Nice=), vaikkei mtn ihmeellistä tapahtunu&/ sattunu/ puhuttu jnejne.

* Su väsytti niin perkeleesti koko päivän..eikä työvirekkä jaxanu olla mestoilla, damn.
Duunin jälkee syötii PikkuNasun kans ja olin just simahtamassa sohvalle -- pähkäilin, ett Nukun EnNuku NukunKo.. ni Kaveri aika passelisti pirautti ja koska nähtiiki ni EnNukkunu (kaikel on tarkotuxensa, heh).
Tein myös vähän ihmeitä; koiran vietyänikään en avannu konetta himsis lainka ja menin "jo" 2230aikaan nukkumaan. Hyvä niin- vaik silti nyt aamul tuntu sille, ett ois ehtiny pari h vaa olla UniMasan luona..vaikka mulle pitkät yöunet vetäsinki.. Mutt; ainaki duunis Taas Ajois ;D

Enää 4duunipv..tätä pv:hän ei enää lasketa.. ja sitte on mullaki vkl..Great xD

Surun päivä..ja ilonkin:)Perjantai 23.05.2008 02:29

Nukuin melkei tunnin pidempää ku monena aamuna- onnex ei ollu nakituxen kusetusta, koska ehdin silti ihan megahyvin ja olin "vasta;)" 703 duunis..buhahhaa.. nam. Noh, työvire ois voinu olla once again parempi, mutt sain onnex aikaan jtn kuitenki:).

Duunista ytimeen ja ottamaan pois tuorein läväri (Christa__) .. Koska luulin sen olevan kasvamassa "kovaa vauhtia" ulos, mutt ("mun", heh) lävistäjäni sanokin sen olevan ihan ok vielä eli ei kasvamassa ulos, mutta oli ankkuroitunu/ juurtunu sen verran ylös, ett törrötti six.. Ettei kasvamisen takia ois tarvinnu poistaa. Noh, koska se ei muutenkaan oo mikään kaikken ns käytännöllisin paikka lävistykselle ja ettei se joku kerta repeis tartuttuaan johonki Kunnolla ni aattelin samantien sitte kuitenki poistaa. Tiesinki, ett noita hankalimpia vaan Piti se sillo saada- ja mua Harmittaa kyl toi poisto. Noh, muut jäljellä ja lisää voi ottaa;D;D
(ja ei, en oo viel ottanu, heh..).

Sitte himsiin ja sapuskaa, sitte Kävelee ja samalla siinä sitte kaverii moikkaa, Great ;D. Ja koska toinen frendi oli liikentees kyläilemässä ja oltii alustavasti sovittu, ett tulis mahdollisesti piipahtaa pitkästä aikaa ni nappas mut autol sitte megeen ja samaa matkaa himaan tai siis meille. Oli Kiva höpistä pitkästä aikaa (mm koiraa viedes ja se vähän aikaa, jonka meil hengas) ku näkemiset ollu pitkälti (liian!) vaa radalla törmäämistä, tekstareit ja mailei.

Ihan töttöröö olo ja Väsy- koht petiin siis (pakko)!!

(surua: läväri, iloa: kaveri, frendi) =)

6.aistiTorstai 22.05.2008 10:38

Teinpä tossa eräällä saitilla "testin"; mikä on ns. kuudes aistini.
Pakko myöntää, ett vaikka valtaosa noista testeistä onki ns läppäjutskia niin Oikeeseen osui (paitsi toi kohta, jossa sanotaan fiilixestä vatsassa- mulla ei vatsa reagoi moisiin...mä vaan Tiedän =D.. Ne, jotka mut Tuntee (isolla T:llä nimenomaan) tietää/ tietänee mitä tarkotan.. ja ett niin ON (elleivät oo vaan hmm mun mielix sitä sanoneet..heh).


*
Feeling is your sixth sense. Called clairsentient (clear feeling), your inner voice is one that touches on your empathetic nature. What does this mean? Well, you're probably the most emotional of your friends and you are very in touch with the feelings of others. As a clairsentient, you often know something is wrong because you experience an uncomfortable feeling in your stomach (or the opposite for good things). It might be that your friend has had a bad day--but hasn't told anyone--and somehow you just know what's going on. Often this type of intuitive knowledge cannot be explained. We bet you've got a bunch of friends, and who wouldn't want a friend that just knows without being told...especially on those bad days.

=DKeskiviikko 21.05.2008 10:54

Pitänee alkaa totuttelee ajatuxeen, ett melkeinpä poikkeuksetta oon duunis jo n6.53 (talvel pari minsaa myöhemmin)..ainakin jos metrois/ junis ei mtn häikkiä.. En enää ees muista, millo en ois ollu Aikasin (tai no joo 1aamu viime vk:l en ihan niin ajois, mutt niinku PääSääntösesti). Noh, edelleenkä mua ei haittaa lainkaan tää- päinvastoin:)!
Tänäki aamuna ehin himas viedä nakin ihan rauhas aamulenkille JA laittaa vähä lärviiki naamaa muistuttavammax (ku monesti junassa/ duunissa sen hoitanu).
Iso Kiitos siis ehkä sittenki koiralle - sekä hesarinjakajalle, joka tos 5-515 meidän rapussa jakaa lehtiä ;D;D..

Työvireen saisko tänne kiitos- ollu onnex ihan ok mestoilla megessä- mutt paremminki vois olla..:) Tai sitte mun pitäs opetella vaa ett esim galtsussa kävisin vaan vaik aamulla, safkiksel ja iltapv:l, heh.. =)

Ai miten ni Blondi?Tiistai 20.05.2008 00:13

On se Hyvä, ett laitettii vihdoin ne raidat mun hiuksiin (viime to).. pitäs varmaa alkaa laittaa noita "loistavia" heittojani johonki muistikirjaan ylös, ett muistais laittaa ne tännekki aina..

Tuoreimpana keskustelu tältä illalta parvekkeella IsonNasun kanssa..:

J: Käytin sen kympin....(kerto mitä osti)

K: (mutruhuulena): Aii..no ei oo raitapakettii näkyny :(

J: (kattoo Pitkään ja Hitaasti).. Mitä, ai ei vai- no nehän on sun päässäs ne raidat!

K: Ai nii onki joo, hehheh:D.
PimpeliPom, vitsi mä oon sekasin:D:D

* menee hetki ja katellaa kissaa, joka näyttää tyhmälle kyhjöttäessään partsilla, sitte se kurottelee kurkkii jtn autoo tms parin partsilasin välistä *

J: Kato äiti kissaa, hehheh

K: Nii-i Joo-o, mä katon asun ton sun piskis (!!) kanssa..

J: (rupee nauraa) Hmm, nii.. äiti se on kyl kissa eikä koira..

* hajottiin *

Jepjep, hyvin mä taas vedän. Mietinki kyl viimex tänää, ett raitoi vois laittaa vähän lisääki kyl ;D

NonnihSunnuntai 18.05.2008 21:19

Vkl takana (kohta) ja aikas oikein arvelinkin- vaikkei esim la:x ollu mtn plan, mutt ett on kiva ja hyvä vkl.
Jo pe oli Kivaa & Mukavaa seuraa, sama jatkunu sitte myöhemminki- seuraa myös kaverista (/-eista) joiden harva näkeminen ajoittain harmittaa/ -tanu- ja täälläkin tullu aiheesta tai sen läheltä joskus enempi vähempi kommentoitua... Lisäx Hyvää musiikkia jne. Ei voi valittaa, tosiaankaan. Eiköhän taas jaksa arkea kun vastapainox tällästä- Nice:). Harmi vaan, ett klo on jo näinki paljon kun ois kiva, jos ois ees vähän vähemmän vielä..:)

Jeah:)!Perjantai 16.05.2008 21:23

PeWjantai.

Vk menny vähil Kävelyil ku ollu muutaki tekemistä. Mutt ihan kiva välil niinki. Jopa ylityötön viikko=) välil niinki; sekin asia..heh.

Tänää(nkin) ajois duunis ja vekka pari minsaa vaille täyden päivän ja himsiin; ehti näkee PikkuNasun ja hauQn ennen ku noutaja saapu niille. Pyykit pesty ja tiskari viel päällä. Päikkärit, jotka ehin kyl alottaa, vaihtuki Frendin kans olemiseen ku piipahti moikkaa, Great xD.

Sekään, ett jtn lumisadetta ennustettu sääx (en sano Luvattu, koska eihän meteorologit voi Luvata jtn tiettyä säätä..) ei haittaa, koska on kuitenki WiikonLobbu- ja sehän on Mainio asia.

Täl hetkel sellanen fiilis, ett tulee Loistava ja/ tai Kiva vkl:) Mukavaa seuraa, hyvää musaa yms- jotka vähän niinku oleellisesti- ei itsestään selvästi, kai- kuuluu Hyvään saati loistavaan (vapaaseen) viikonloppuun. :) Life is Great<3 :)