IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

=DTiistai 30.06.2009 17:40

Eilen duunista himaan, hetki chillailua, sitten Kävelemään 2h:D. NJAM. Oliki hassu ilma; eka lähtiessä ripotteli pikkasen vettä, kävelyn aikana porotti Kuumasti välillä ja sitte oli myös Ihan Pilvistä:).

Tänään on plan ollu, ett jos utua/ paljon pilviä ni suoraan vaan Kävelemään.. Jos taas Porottaa niin eka brunailemaan 2-3h:x ja sen jälkeen Kävelee:). PikkuMatalaisella on frendi seurana niin eivät ns todellakaan kaipaa meikäläisen läsnäoloa Koko ajan ja illan. Mahdollisesti näkyy vielä Outsakin<3 tai sitte huomenna (prkle, viimeistään;D).

Oivoi, vähänkö ilahduin kun uskaltauduin tempasemaan ja olin/ olen vähän niinku yhteydessä erääseen Mukavaan & Mielenkiintoiseen ihmiseen;).. Sellaiseen, jota näin & tapasin VanhassaElämässä ajoittan jopa suht usein- ja sitte elämäntilanteen muuttumisen jälkeen eli UudessaElämässä oon tavannu, nähny vaan kerran - vaan enpä ollut sitte itse se, joka moikkasi sillä krt Ekana, Nice:). Ett ilmeisesti oon kai sitte jostain syystä/ syystä tai toisesta jääny sen mieleen, toivottavasti Hyvällä, heh- ja senkin ansiosta ajattelin Tempasta:D. Se ei pelaa joka pelkää..hehhee=).

Pää kipee, väskättää.. mutt mieli on Korkeella useastakin Syystä; arskaa, 13duunipv ennen lomaa, jnejne..;)

Loistavaa;DMaanantai 29.06.2009 16:51

Onko kasvoihisi ilmestynyt ryppyjä? Rypyt saattavat johtua siitä, ettet harrasta tarpeeksi seksiä!

Nyt kannattaa unohtaa ryppyvoiteet, sillä uuden tutkimuksen mukaan seksi häivyttää ryppyjä! Ruotsalainen Elle-lehti raportoi 3500 ihmisellä toteutetusta tutkimuksesta, joka paljasti, että kolme kertaa viikossa seksiä harrastavat näyttävät paljon nuoremmilta kuin harvemmin sängyssä peuhaavat.

Seksi tuottaa DHEA-hormonia, joka saa ihon ja hiukset näyttämään säihkyviltä ja raikkailta.

Säännöllinen sängyssä treenaaminen voi siis auttaa pitämään rypyt kaukana. DHEA-hormonin lisäksi seksi tuottaa erilaisia hyvänolon hormoneja, jotka vaikuttavat myös positiivisesti ihmisen ulkonäköön.


http://www.mtv3.fi/helmi/kauneus/artikkeli.shtml/905012?uusimmat_kauneus

Naimalupa-päivä ja -vkloppuMaanantai 29.06.2009 02:30

Dodih. Nyt on siis naimalupa PikkuNasullaki;)..jei.

Pe korjasin auringonotto-vajetta(?!) heh viettämäl joku 4,5h pudessa- klo12 eteenpäin. Olipa hieman tehokkaampi paahde kuin duunin jälkeen sinne mennessä ja toi riittiki muuttamaa nahan Lopullisesti Ihan Ruskeex- ihan ku ei ennestää ois ollu, heh.. :D Pitänee koittaa jtn TodistusAineistoa saada täs lähiakoina tänne räpsästyä;). Sen jälkeen hoitamaan ostokset tätä su varten ja Leipomaan. Kävely jäi taas Plan-asteelle, kröhöm.. Leivoin semmosta kevennettyä versiota kinkku-juustopiirakasta (en muista ranskalaista alkuperäistä nimeä) ja täytekakun pohjat valmiix. Muuta en sitte kuitenka alkanu väsäämään vaikka alunperin suunnittelin esim jtn mokkapaloi tms.. Kaupasta sai keksejä valikoiman:).

Illalla piipahdettii IsoNasun kanssa parilla (muutamalla), mutt oikeesti vaan muutamalla ja kiltisti dösäl Ajois himaan:) jei, selkärangat oli meges. Jengii oli aikas vietävän paljon liikenteessä- kiitos Tuskan ja aurinkoisen pe-päivän ja -illan. Lisäx valtaosa oli aivan überjuubassa, huhhuh.. Kateltii vaa ett jepjep ja lähinnä naureskeltiin (paitsi esim parille MegaUrpolle, jotka ei uskonu, ettei meitä todellakaan kiinnosta jutella kummankaan kanssa, ei nyt eikä hetkenkään päästä sekä ettei naisten hiuksia pidä räpeltää/ litistää jne, Hohhoijjaa..!!). Himsis sitte viel vähä muruu rinnan alle ja unimasan luo. Se tosin tykkäski sitte IsoNasusta Paljon ku nappas sen luokseen heti ja hyvin:( mä jouduin odottaa sitä aikas kauan (eikä yhtää jo vituttanu, eipä).

Unta riitti la pari h pidempään ku oli aikomus, mutt eipä lpulta tuo haitannu ku keli oli niin paska; alkuperänen plan oli, ett jos Paistaa ni päiväl taas joku esim 4h brunailua puistos ja muu aika Hihat Heiluen himassa. Mutt kun kerran keli "pakotti" ni vaihtu toi brunailu nukkumiseen- ihan hyvä niin:).
Koko pv meniki sitte puolille öin asti Hommissa..siivotessa lähinnä- lisäx mä täytin kakun, leikkasin piirakat tarjoilulautaselle valmiix yms. Nyt onki kämppä ollu aivan Nam-kunnossa;) (paitsi ne jemmat irtokamalle, jotka siivottii veke silmistä, hehee).

Uneen kerkis tosin illal aivan liian myöhään taas ja herätys oli Aikasin, ett ehtii viel koristella kakun, meikata yms jne ... Huuuh. Vähän jännäsin miten ehitää sitte, mutt minutilleen suuniteltuna aikana kotiovi kii ja neidit matkaan (PikkuNasu meni jo aiemmin sinne) ja oltii Ajoissa kirkolla, n 945. Pihalla ennen kirkkoa tuliki heti sitte EnsiEsittely mr Ex:n nykyisen (avo)puolison kanssa tai siis morsiamen/ kihlatun or what ever, ihan kai korkee aikaki ku ne on ollu kimpassaki jo sen verran kauan. Nii ja 1/3 tän nykyisen naperoista oli mukana kanssa, vanhin niistä:), ihan Kiva tavata, mukavan tuntuinen neitokainen oli hän. Oltiiki sitte about koko "meidän jengi" samoil mestoil (juhlakalun kummisetä ja -täti tyttärensä kanssa meni eri paikkaan). Reilu 1h40min hmm nautintoa konfirmaatiomessun muodossa ja sitte meille koko konkkaronkka. Kaikille järjesty kivasti vielä autokyytiki eikä kukaa "juhlaväestä" joutunu kävelemään.

Kovin kiire kaikil oli, koska klo ei ollu viel paljo mtn ku kämppä oli tyhjä, vaan mun bestis (pojan "varakummi") & heppusensa tuli sitte viel jonki ajan päästä ja sitte oli virallinen osuus hoidettu, jee. Parit sukulaiset ei päässy nyt tulemaan, mutt ainaki esim pojan isänisän kanssa kahvitellaan kunhan ne palaa maalta:). Hattua pitää nostaa kun päivänsankari kesti kaikki halauxet yms kunnialla:D..hih. Ja joo, totes sen jälkeen tunnelman olleen "paljon rennompi ku mihin varautu" (-> mutsi tapaa faijansa nykysen muikin) :D:D- hienoa niin. Ja joo, tunnelma oli ainaki omasta mielestä ihan rento ja välitön eikä mtn jäykistelyä- osasyynsä varmaan kun täs about 20v toisiaan nähneet millo missäki merkeis esim mun isä ja exanoppi jne:).

Sen jälkee vajaa 3h puistoilua:D wihii - eikä minkää pussisidun tms merkeissä vaan AuringonOton, ylläri;). Nyt pitää asap painuu tyrkyll N-Matille..jos huolis nyt mut kaverix..=)

ps.
Uiiii<3 OutsaRaxu palaa Suomeen huomenna!!! Ja joo, Tiedän, ettet oo innoissas..mutt meitä, jotka asiasta on kuitenki Ilosia ja on ikävöiny Sua ni on useita:)!! Laiha lohtu, mutt pitipä nyt mainita...

=)Perjantai 26.06.2009 13:35

Eilinen brunailu meni hieman reisille..siis melkei olemattomax- ei vaa hmm ehtiny;). Nooh, tänään korjaan tilanteen- klo oli tos10 soimas, nyt eka silmii auki Rodeolla + datailemalla, kohta naggi lenkille ja ehkä sitte kauppaan.. Ni jos tos esim 12pintaan ois pudes:). Paras porotusaika ja vois tulla himsiin esim 16pintaan.. Jos lähtis viel sitte Kävelee ja illalla leipois & siivoilis..

Niin siis näitten 2lomapäivän pointtina oli lähinnä se, ett ehtisin Rauhassa Nauttia tosta säästä kun ei loppukesästä voi olla Varma (prkle, hellettä se ON ku mä lomailen:D) ja kun pitää leipoo ja siivoo sunnuntain rippijuhlia varten. Niin ei tarvii esim duunipv jälkee kelaa pude vai himas touhuilu:) Tosin, kun tiesin ett lomailen ni ei ollu keikan jälkee ke iltana kiirettä himsiin, todellakaan.. Ja ihan magee juttu ettei ollu;D..mahdollisesti, heh.

FNMPerjantai 26.06.2009 13:26

http://www.iltalehti.fi/popstars/200906249823390_ps.shtml
ke 240609 klo 2419

Faith No More lumosi yleisön
13 000 kuulijaa rokkasi Kaisaniemessä kuumassa kesäsäässä, kun Faith No More kipusi lavalle.

MAHTAVA COMEBACK! Faith No More palasi Suomeen lähes 12 vuoden tauon jälkeen. Reilusti yli tunnin mittainen keikka oli mahtava yhdistelmä mäiskettä ja herkistelyä. (TOMMI HEINO)
Hiostava sää, odottava tunnelma.

Kaisaniemen puistoon ahtautuneet ihmiset olivat tulleet todistamaan 1990-luvun merkittävimpiin musiikin suunnannäyttäjiin lukeutuvan kalifornialaisyhtyeen Faith No Moren paluuta keikkalavoille 11 vuoden tauon jälkeen.

Mike Pattonin johtama räminäryhmä ilmestyi lavalle ja alkoi kirjoittaa uutta, upeaa lukua Faith No Moren tarinaan.

- Siitä on pitkä aika, kun viimeksi näimme. Kiva nähdä teitä! Patton veisteli.

Heti alkuun saatiin keinahdella ehkä hieman oudohkon, mutta toimivan biisivalinnan parissa. Yhtye teki kunniaa Peaches & Herb soul-klassikolle Reunited, joka sopi täydellisesti kauniin kesäillan tunnelmaan.

Pattonin ja koskettimista vastaavan Roddy Bottumin duettona vetämä kappale puki sanoiksi sen, miltä lavalla valinnut tunnelma näytti yleisön silmissä "Reunited and it feels so good!".

Erityisesti Pattonin lavalle tuoma energisyys oli valtaisaa. Hänen omat musiikkiprojektinsa olivat tuoneet lisämaustetta Faith No Moren biiseihin. Välillä lavan kuningas karjui täysillä ja jo seuraavassa hetkessä fiilisteli letkeän kesäiseen tyyliin.

Hittibiiseistä kuultiin muun muassa ihanan riivaava Midlife Crisis. Rankempaa mättöä tarjoili Cuckoo for Caca Pattonin korvia riipivine huutoineen sekä Surprise! You're Dead!. Vastapainoa tykitykselle toi The Commodores-cover Easy.

Biisivalinnat upposivat täydellisesti. Ainoa, mitä oikeastaan jäätiin kaipaamaan, oli Falling to Pieces.

FNM<3Perjantai 26.06.2009 00:38

.

Keikka oli Aivan Loistava<3 :)!!http://www.youtube.com/watch?v=btktoOWj9Pc&feature=related
(löytyipä ihan hyvä taltiointi ko keikalta:D)

Lomaa:)!Keskiviikko 24.06.2009 17:26

To ja pe lomaa..Jess:D:D!

Faith No More<3!!Keskiviikko 24.06.2009 10:50

Tänään Vihdoinkin!!

Oon niin monta vuotta tota(kin) venannu näkeväni- silleen "plz, pakko nähä ja kokea kerran elämässä livenä, ees kerran". Vaikka satais mitä kökköö taivaalta ni ei haittais- mutt toki tämmönen loistava ilma oikein vielä kruunaa tän päivän. Helmeä<3!!

On se hassua miten voi tämmösestä(kin?) "pikku"asiasta olla onskuna.. Vaan osansa kai silläkin, ett kun musiikilla on kuitenki iso osa mun elämässäni.. Eikä kuitenka oo kyse samanlaisesta hmm palvomisesta ku joskus teininä, jolloin musan lisäx esim artistin ulkonäkö saatto vaikuttaa fanittamiseen enempi vähempi jonkin verran (ei suinkaan Aina ja Kaikessa).

Aurinko<3Keskiviikko 24.06.2009 10:50

Ma n3-3,5h ja eilen vähän vähemmän duunin jälkeen puistossa brunailee. Helmeä:D. Edelleenkä tullu öisin koisittua Tarpeex (nyt arkena), mutt oon molempina päivinä simahtanu ainaki joksikin aikaa puistossa, joten ehkä se paikkaa unen puuttumisen Yöltä.

Eipä oo kovin pitkä aika kesälomaankaan, jei:) ;D

Uneton Tiistai 23.06.2009 11:05

Helsingissä.

Jooh. Kökin sitte hereil johonki 01asti, sitte pyörin unta hakien sängyssä Ainakin johonki 02asti, tuskinpa oon kovin lähellä sitäkään nukahtanu- ja uni oli aika sellast koiran unta. Ja kyllä on nyt ihan megapirtee olo joo.. tai sitten ei. Edellinen blogimerkintä ei kyl oo ees mitenkä syy tohon.

Veikkaanpa syyx sen sijaan tota pe-ma väärinpäin kääntynyttä vrk-rytmiä- ja kai jtn ööh myöhästynyttä (pikku)liskojen yötä;D - vaikka mtn painajaisii ei tietääxeni unissani ollutkaan:). Nii ja taisin pudessa brunaillessa nukahtaa joksku 30-60minsax, heh:).

Mietin jossain vaiheessa jopa ylös takas jäämistä ja vaik jonku leffan kattomista, mutt onhan seki lepoa, ett makaa ja koittaa nukkuu. En kyl ihmettele, ett ihmiset, joilla on jatkuvasti ja/ tai pahoja univaikeuksia kilahtelee, masentuu tms.. Aikas persiistä kyl. Tosi harvoin itellä tämmöstä, ja jo yksittäiset kerrat vituttaa ihan riittävästi.

Nyt särkee päätä ja on semmonen olo ku ois ollu baarissa eilen/ yöl tappiin asti ja samoil tai melkei samoil silmil duunissa, voi miten "kivaa". Tässä duunissahan ku ei mitenkä tartte pitää aivoja mukana-> narikkaa ei vaan satu duunis siihen olemaan.. No, energiajuomien ja päänsärkylääkkeen voimin tässä varmaan tän pv:n jaksaa:).

Ihanaa ilmaa<3, joka meinaa sitä, ett duunin jälkeen Joko Kävelee Tai Brunailee:) <3