IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

LainsäätäjäKeskiviikko 29.04.2009 14:11

Friedrich Nietzschen kuusi elämänkatsomusta-kysely, tulos: Lainsäätäjä

Olet kovin elämäntahtoinen ihminen. Kuolemanpelkosi jää tahdollesi elää pahasti toiseksi. Otat elämän haasteena ja annat sille kunnon vastuksen. Olet kunnianhimoinen. Tavoitteenasi on ehkä jokin korkean tittelin virka. Koet että sinulla on ymmärrystä, näkemystä ja taitoa johtaa muita ja heidän näkemysiään. Ei ole siis ihme jos olet poliittisesti aktiivinen tai työpaikkasi johtotehtävissä. Ehkä olet toimittaja tai muu kantaa ottava työläinen. Olet kriittinen kuulemiasi mielipiteitä kohtaan ja tahdot aina kehittää niitä. Sinulle ei ole olemassa valmiiksi pureskeltuja totuuksia vaan haluat itse aina jauhaa asiat halki poikki ja pinoon ennen kuin teet niistä johtopäätösen. Päätöksen tehtyäsi nostat sen korkealle ja haluat sivistää muita tällä tiedollasi. Kilpailuviettisi on kova ja tahdot aina moraaliseen johtoasemaan missä tahansa joukon keskellä ikinä toimitkaan. Olet ylpeä ja halveksit ihmisiä, joilla on erilaiset näkemykset kuin sinulla. Maailmasi on hyvin järjestäytynyt ja kaikella on vankka merkitys elämässäsi. Kuolet tyytyväisenä. Tiedät että elämälläsi on ollut vankka merkitys.

Hmm, mielenkiintoista. alku vaikutti hyvälle, mutt noi tommoset mm, ett kova kilpailuvietti ja ylpeys..not (omasta mielestä..:D). kaipa täs ainaki jtn osatotuutta;)

<3Keskiviikko 29.04.2009 01:47

Kiitos kaikille tutuille ja tuntemattomille onnittelijoille:)!! Myös mahdollisesti viel tän loppu-vuorokauden aikana kirjotteleville:).

Monday=)Keskiviikko 29.04.2009 01:42

Eilen levynjulkkarikeikalla:)- kun ne=kaverit pyys/ kutsu:, ni tottakai). Semi oli Ihan Täynnä:O huh. Ja Hienoo!! Mainio fiilis kyl. Ehti höpistäki niitten kans keikan jälkee heti siel ja sitte viel jatkomestassa- oliki vähä välii ku on nähty viimex. Kuulemma jäsenillä ollu tänää enempi vähempi heikko happi, kjäh. Ite onnex vedin Easy-linjaa sekä lähin ihan suht ajois himaan- duunis en heti klo7, mutt Ajois- ja tein vajaan tunnin extraaki. Lisäx happeningis näky muitaki tuttuja naamoja & tuli moikattua, juteltua, Nice:)
Ei huono alotus syndepäivälle:)


http://www.mondayband.com/site/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

=)Tiistai 28.04.2009 05:02

Hieman myöhästyi syntymäajan näkyville laittaminen..piti ns jo Illalla.. vaan kun kaverin/ kavereitten bändin levyjulkkarikeikalta ei vaan voinu lähtee heti pois ja kotiin..:D, varsinkin kun Pyydettii etten lähde:). Joten nyt (vasta) tos profiilis toi aika näkyvil..jonku vajaan vrk ajan;D

=)Maanantai 27.04.2009 01:05

Ihana ilta.. duunin, siis ylitöitten, jälkee- eli about edellisen merkinnän aikaan söin (liikaa prkle) ja datailin, sitte lähin K ä v e l e m ä ä n<3. Vedin jtn about 2h15-20min, taas *virn*. Enempiki ois once again menny.. mutt ku lähtö vähä venähti ku tuli Nälkäsenä syötyä liikaa ni ei viittiny heti lähtee ku ei silloin Suju ja eka tunti meni hissutellessa, mm senkin takia. Nyt pitää viel painuu suihkuun ja tehä sellanen jutska valmiix jääkaappiin huomisex:). Voi olla, ett koht alkaa väskättää..noussu kuitenki taas jo auringon noustessa.. ollu 8h duunis, ollu ulkona, Kävelly jne.

Ainii, eilenhän mä tosiaan kävin tähän aikaan jo koisii, heh.. Ihmeitä tapahtuu=). Ja viel NasuVapaa-vkloppu ;D

<3Sunnuntai 26.04.2009 21:20

NamiNami.. Wau, mikä ilma- tänäänKin.. Ihanaa. Ehtiny duunis kökkimisestä huolimatta myös Nauttia keleistä.. aurinkoa (ja lämpöäkin, sijainnista riippuen). Tuntuu ihan sille, ett värii ei ois tullu, mutt jos jo pe IsoNasu näytti hapanta naamaa ja sen kaveri kysy oonko käyny solkussa ku oon kuulemma sen näkönen/ värinen (naamasta..) ni hyvinkin todennäköstä on, etten ainakaan oo kalventunu;D.. Eilen pari h + duunis röökitauot auringossa, tänään joku n1,5-2h + ne röksyt.. =) <3 Kivaa:)!!

Kohta Kävelemään:) Pari h lenkkiä aattelin noin niin ku alustavasti:)

xDLauantai 25.04.2009 21:48

http://www.youtube.com/watch?v=CFI_DGdkbvQ

Vaikka joinki vaa pari sidua terdellä auringon porottaessa<3 duunin jälkeen:).. Oli pakko laittaa toi silti (frendille laitettii ku oli vähä kaljoissaan*naur*)

=)Lauantai 25.04.2009 11:55

"Vaihteex" duunistöis..hehhee.. Aivan loistava ilma- onnex jo joskus tos 13jälkee pääsee lähtee vekka.. Aurinkoo<3 :)!!

EVIDENCEPerjantai 24.04.2009 22:05

If you want to open your hole
Just put your head down and go
Step beside the piece of the circumstance
Got to wash away the taste of evidence
Wash it away(evidence)
I didnt feel a thing
It didnt mean a thing
Look in the eye and testify:
I didnt feel a thing
Anything you say, we know youre guilty
Hands above your head,
And you wont even feel me
You wont feel me

EVIDENCE
by
FAITH NO MORE

Aurinko<3 .. terde;DPerjantai 24.04.2009 20:27

Jaahas.. Se on sitte terdekausi mun osalta avattu:D. Kotimatkalla duunista terdelle nauttimaan yx kuiva omppusidu, jäävettä ja pari röxyä. Sitte hakee viel pari FNM lippua Tiketistä, kosmetiikkasälää Anttilasta ja nyt himsissä. Jos vaikka söis jtn.. Blaah- kävelee en tiä uskallanko eilisen Pitkän lenkin jälkee mennä- ellei sitte ihan hissuttelis vaan- onhan seki kuitenki liikuntaa- saa happee jne:). Toisaalta harkinnassa on päikkäritki. Viel ku yx Frendi peru näkemisen..tai ainaka ei Vielä ehikkä näkemään..buu.