IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

PikasestiMaanantai 30.10.2006 17:13

Muutto meni kaikesta huolimatta olosuhteisiin ja tilanteisiin nähden yllättävän hyvin; hommaa riittää toki vielä ja haettavaakin vanhalta kämpältä kyl on (+siivottava se jne). Mutt ilman Erinomaista Apua ois kyl megapaniikki/ -kaaos (yms) *kiittää, niiaa, kumartaa jnejne*

Netti ei himsis viel laitettu=ei datailumahdollisuutta (ehkä hyväki niin, hehheh). Töis taas koulutusta=ei voi oikei roikkuu galtsus koko ajan..Ti toiv normipv duunis;))

Jaahas, ja onpa taas kaikenlaista päivän horoskoopeis; su osalta jäiki sitte uupumaan..pitkästä aikaa- ei varmaa kyllä mikää Iso Menetys *naur*...

*
Keksit mielestäsi loistavan ratkaisun ihmissuhteeseen liittyvään epävarmuuteen. Sinua ei ollenkaan haittaa se, että eräs näkee tilanteen eri tavalla.
*
Rakkautesi erääseen on selvästi kukassaan. Ainakin hänen puoleltaan tulee selviä signaaleja, jotka on tarkoitettu vain sinulle.
*
Olet menossa eteenpäin bisneshankkeesi kanssa, ja sinulla olisi luultavasti käyttöä sijoittajalle. Sinun ei kuitenkaan kannata lähestyä ystäviä, sukua tai puolisoasi raha-asioissa. Yritä etsiä ihmisiä lähipiirisiä ulkopuolelta.
*
Tiedät oikein hyvin mitä tänään haluat elämältä ja saatat jopa tuntea pienen uhmakkuuden käyttäytymisessäsi. Älä anna alitajuisen pelkosi toisen reaktioista estää sinua tekemästä sitä minkä juuri tänään koet itsellesi tärkeäksi.

KääkLauantai 28.10.2006 12:45

muutto tänään ja 2/3 muuttoavusta pois pelistä sairausjuttujen takia. Toiv joku kikkailu tuo avun - viel pv aikaa.. heh- miten ni optimistista. Joo, ja kohta kone kii+irti seinästä jne; tekemistä tietenki riittää. Saa nähä koska kerkii datailla; ehkä jo illalla, koska yx tärkeimmistä laitettavista on aina pc; tv yms.. :D (pakkohan se on sekunti välil istuuki ja silleen..heh)..

H-skoopPerjantai 27.10.2006 23:57

Rakkauden iloille kannattaa antautua silloin, kun niitä on tarjolla. Älä nirsoile ja yritä löytää jotain moitittavaa, ole sen sijaan helpommin lähestyttävä.
*
Tänään joku käyttäytyy lähistölläsi typerästi. Jos et voi huomauttaa hänelle siitä asiallisesti, pysyttele hänestä mahdollisimman etäällä.
*
Odottaminen, vaikka se tuntuisikin sietämättömältä, on suositeltavaa. Tähdet kertovat, että tarvitset aikaa selvittää tunteesi. Sinun ei pidä toimia mielijohteidesi mukaan.
*
Auringon ja Venuksen oppositio merkkiisi saa sinut tuntemaan jokaisen käyttämättä jäävän tilaisuuden raskaana taakkana, joka herättää syvää tyytymättömyyttä jotakin elämäntilannetta kohtaan. Nyt on hyvä hetki purkaa paikoilleen luutuneita juttuja elämässäsi. Tee se heti tänään.

*Perjantai 27.10.2006 14:07

Muuta en, en minä muuta halua
kuin olla hetken onnellinen,
pitää silmäni yhtaikaa
aivan auki ja tiukasti kiinni,
tuntea suussa kaikkeuden maun

by
Tommy Tabermann

IltahanPerjantai 27.10.2006 00:56

on vielä nuori..ajatellen, ett vois pakkailla vaik puolille öin; lomapv pe..tosin ei tod mee Lomailux vaa kaikkee asiaa hoitaen- hyvä niin.

Hei vaan taas hei =D

;) (tosi kiirus juu..testailla, heh)Torstai 26.10.2006 18:11

* http://plaza.fi/ellit/testit/oletko-potentiaalinen-toinen-nainen

Toivottavasti ei, mutta ainahan voi sattua vaikka mitä…
Tiedät, että koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. Jos vastaan kävelee elämäsi mies, on tilaisuuteen tartuttava, vaikka tämä olisikin varattu. Tunnet kuitenkin sen verran lojaaliutta naissukukuntaa kohtaan, ettet rikkoisi hyvää suhdetta. Jos rakastut varattuun, hän saa luvan lopettaa suhteensa, ennen kuin suostut jatkamaan.


* http://plaza.fi/ellit/testit/karkotatko-miehet

Et ainakaan soita!
Et sinä ainakaan liialla läheisyyden kaipuulla poikaystäväkandidaattia karkota. Olet hurjan etäinen, ehkä siksi, että kuvittelet miesten pitävän siitä. Taktiikka voi erityisesti pelimiesten kanssa olla oikein valittu, mutta varo, ettei hieman epävarmempi uros luule, ettet olekaan kiinnostunut. Pienoinen innostus ei ole kiellettyä! Hyvänyöntekstari silloin tällöin tai ex tempore -treffien ehdottaminen on ihan ok


* http://plaza.fi/ellit/testit/tunnetko-koko-ja-puolijulkkikset

Parturissa oppisi saanut
Selailet tärkeimmät julkkisaiheet läpi kampaajalla, pitsaa odotellessasi tai kuntosalin stepperissä verrytellessäsi. Huomaat, että silläkin tavalla tiedät aika hyvin, kuka on kuka juuri nyt. Et kuitenkaan paina julkimoiden edesottamuksia pitkäkestoiseen muistiisi. Unohdat Popstars-kisan finalistikolmikon naamat heti, kun heidän oma viisitoistaminuuttisensa on kulunut.


* http://plaza.fi/ellit/testit/oletko-maalainen-vai-cityihminen

Olet molempia!
Et ole varsinaisesti maajussi etkä citykiitäjä - olet risteytys, jossa on sopivasti molempia! Sopeudut siis mihin vain, jos oikein yrität. Keskisuuri kaupunki, josta on lyhyt matka peltomaisemaan voisi olla ihanneasuinseutuasi.

KiirustaTorstai 26.10.2006 17:51

tääl töis.."yllättäen"; palaveria yms. Pikasesti vaan anti tähä siis:


Kammosi rutiineita kohtaan vain voimistuu ja teet kaikkea muuta kuin mitä pitäisi. Keskittyminen tärkeisiinkin asioihin vaatii ylimääräisiä ponnisteluja.
*
Tänään sinulle avautuu lukossa ollut ovi, joka ei kuitenkaan ole se sinulle tärkein. Astu silti kynnyksen yli.
*
Uusi käänne vanhaan tarinaan saa sinut höristämään korviasi. Saatat ihmetellä, onko joku ehkä kertonut pienen valheen viime kerralla. Päätä mitä todella haluat tietää ennen kuin rupeat tekemään kysymyksiä.
*
Tunnelmat saattavat tänään kiristyä hetkellisesti hyvinkin ahdistaviksi, mutta sitä ei pidä kokea negatiivisena ilmiönä. Kuu ja Neptunus yrittävät vain ohjata sinut paremmalle polulle, kuin mitä olet tällä hetkellä kulkemassa.

Oletko alkoholisti?Torstai 26.10.2006 11:59


http://www.ee.oulu.fi/~ktl/olenko_alkoholisti.html

Testi antaa totuudenmukaisen vastauksen.

Nyt kaikki testaamaan :)!!

SaldooTorstai 26.10.2006 01:34

Työt vähä tökki taas..damn. Noh, sitte duunist tsekkaa ett uus kämppä ok; onx keittiön hana vaihdettu (not) yms. Himaan, nasuille sapuskaa, hetki chillaa sohval lehden kans. Sitte pakkausta, koira ulos, suihkuun yms. Huh. Koht (toiv) nukkumaan. Vähä tuntuu, ett tulee kiire, mutt toisaalta itteni tuntien- ei sitte tuukka=D. Vähä ketuttaa (aikas paljonki) ku hieman (kauniisti sanottuna) ongelmia muuttojengin kanssa saikkujen ja kremppojen takia. Noh, mutt on täs pari pv viel aikaa... :D:D

MaanTietoa..Keskiviikko 25.10.2006 18:06

NAISEN MAANTIEDETTÄ
- Kun nainen on 18-20 v, hän on kuin Afrikka; puoliksi villi ja puoliksi kesytetty, luonnollisen kaunis hedelmällisine kumpuineen.
- Kun nainen on 21-30 v, hän on kuin Amerikka; hyvin kehittynyt ja valmis kaupankäyntiin varsinkin varakkaiden kanssa.
- Kun nainen on 31-35 v, hän on kuin Intia; hyvin kuuma, rento ja vakuuttunut omasta kauneudestaan.
- Kun nainen on 36-40 v, hän on kuin Ranska; hienovaraisesti vanheneva mutta yhä lämmin ja haluttava.
- Kun nainen on 41-50 v, hän on kuin Jugoslavia; sotansa hävinnyt ja menneisyyden virheiden piinaama, valtaisan remontin tarpeessa.
- Kun nainen on 51-60 v, hän on kuin Äiti Venäjä; kovin laaja ja rajat ovat vartioimattomat. Viileä ilmasto pitää vieraat loitolla.
- Kun nainen on 61-70 v, hän on kuin Mongolia; loistelias ja kaiken nähnyt menneisyys mutta ei minkäänlaista tulevaisuutta.
- Kun nainen on yli 70 v, hän on kuin Afganistan; kaikki tietävät missä se on mutta kukaan ei halua mennä sinne.

MIEHEN MAANTIEDETTÄ:
- Kun mies on 15-70 v, hän on kuin Irak; mulkun hallitsema.