IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Criminal?? ;)Perjantai 29.05.2009 01:18

Jos näkisit minut poliisiautossa pidätettynä, minkä rikoksen luulisit minun tehneen?

Vastaa kommenttikohtaan ja laita sitten viesti eteenpäin ja katso mitä rikoksia sinä saisit...?

HehTiistai 26.05.2009 20:01

Sopiipa hyvin tohon edelliseen..sen jatkox.. Aamulla kun kirjotin olin jo vieny koiran- nousin siis tos jo 8pintaan ylös..

Partsil saman about joku pari-kolme h arskaa (joka perhana tosin oli jonku utuverhon takana aika pitkälti..nou khän duuu). Sitte, alko vituttaa ku partsilasien läpi ei meinaa nähdä (hieman liioteltuna..). Tai alkanu täs pari pv ajan ku on tos partsil tullu oltuu jonku verran..

Eipä sitte muuta ku kaivoin kamat esiin ja aloin jynssää- ne on pesty muistaaxeni kerran tän n2,5v aikana mitä täs ollaan asuttu.. Eka meinasin jättää ns yhden pesun jälkeisix, mutt ärsytti ku oli päin persettä pesty..viiruu siel tääl, ett reippaana tyttönä pesinpä ne sitte toisenki kerran. Vaan kyl kannatti.. Eipä oo täs kämpäs varmaa ikinä tai ainaka nyt 2,5v aikana ollu Noin Puhtaita partsilaseja<3 :). Ku kattoo läpi ni jos ei tietäs, ett ovat paikallaan ni ei ees huomais, niin puhtaat ja kirkkaat ja viiruttomat jne ovat. Nam:D. Ihan niitten yläosat jäi jynssäämättä ku oli pieniä YletysVaikeuksia.. jakkaralla seisten yltän nippanappa pesin+lasta-yhdistelmät pesee + pyyhkii ne (siihenki pitäs hommaa sellanen varsi ku on joku Sini-merkin oma, ett aina vaihtopäät käy, kappas ku on vähän unohtunu..heh).

Samaan syssyyn vedinki sitte olkkarin ison ikkunan uloimman puolen=partsilla olevan, koska tuntu ettei siit nää läpi nyt ku partsilasit "loisti";). Pikkuikkunan jne jätin puunaamatta, siin on verho edes eikä sitä availla tms ni ei niin välix.

Nyt tosin toi SisäPuoli siitä isosta ikkunasta näyttää ihan skeidaselle.......

:)

ps. varmasti teki ja/ tai tekee hyvää mun flunssalle ja toipumiselle, jepjep.. nooh..kai mä duuniin meen ke- tarpeex douppia ni ei mitkää olot haittaa..suuntaan tai toiseen;)

Ei niin huonoa..Tiistai 26.05.2009 12:45

..ettei jtn hyvääki.

Saikkuilen ma & ti..siis jos tää hmm kehitys jatkuu ni huomen eli ke pääsen (joudunpääsenjoudun) takas duuniin- en viitti sentäs ns turhaan kökkii himassa..

Vaikka, mikäs täs ollessa; eilen ei ollu lämpöö ku jtn 37pintaan eli hitusen mulle (nii siis su, su-ma yönä huiteli jossai 38ssa) eikä peitteitäkä oo enää kurkussa, jei. Kipee se on ku mikä ilman lääkitystä, mutt onnex en ainaka viel ja toistasex oo immuuni Ibumaxille=).. Harmi vaa, ett yskä ja nuha on vähä niinku "alkuvaiheissaan" sittenki, eli ku flunssahan tavallaan aina kehittyy silleen, ett eka on kuivaa yskää, joka muuttuu vähemmän kuivax jne ni tää on ihme sekamuotoa nyt.. Mutt joo, kai "vasta" joku 3.vk sen edellisen alusta ni pitäs liiotella lekuris saadaxeen antibioottikuurin ni koitan varmaa joku 1-2vk viel tsemppaa.

Nii, ja siis otsikkoon & alkuun sekä edellisen kappaleen aluilla tarkotin sitä, ett ilman on aivan Ihana<3.. aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta, on lämmin/ kuuma..NAM<3. Olin eilen aamupv:l sitte joku 2-3h pardella grillaamasta minua valasta ruskeemmax ja toimi mukavasti=). Ihan aavistuxen punotti ne osat esim rintakehää ja vatsa; joita ei topin kans (terdellä, puistossa) oo grillannu täs aiemmin. Muute lähinnä väri vaa syventyny (siis mun mielestä alan kohta ehkä näyttää sille, ett oon päivettyny- ja mtn lasten suusta totuuxia ei tähän kohtaan laiteta, hehhee)=).

Pudeen en kehannu mennä ku kuitenki saikulla. Vaikka jestas, ulkonahan on lämpimämpi ku huoneissa (ei paista esim meidän olkkariin=ei lämmitä kesäsinkä kämppää; helvetin hyvä juttu). Tänää sitä vois jopa harkita:).. sais enempi Maattua auringos ja paremmin alettuu tota selkäpuolta kärtsää..nykypartsil kun paistaa nii paskasti ja paskaan aikaan ettei oikei saa&ehi selkä- ja perspuolta grillailla.

Pakko nauttii täpöl nyt ku ei tiä miten taas kesä kehittyy, onx kesäkuu perinteisesti aneemista vai tulisko sellanen samanlainen hellekesä ku pari v sitte (tuletuletule<3):)!! Kesälomaan on n2kk (ENÄÄ)=) ja Sitte Ainaki Paistaa- se on niinQ pakko;))

Ett semmostSunnuntai 24.05.2009 22:30

Joo. Pe meni sitte oikein hyvin ja mukavasti, vaikka tuliki aikamoinen kiire ytimeen, ett näin lämppärinki (Grendel) ennen pääbändiä (Rujo)- halusin ns varmuuden vuoksi kävästä ennen sitä parissa vakimestassa..kun jos vaikka oiski jymähtäny sitte keikan jälkee sinne keikkamestaan ni:D..
Ihan megahyvä keikka oli, molemmat bändit=). Lisäx frendei ni Kiva höpistä myös kaikkee. Kävin ihan kierroksil koko illan, hih. Normimestat keikan jälkee- en sitte jymähtäny ees Dantesiin:). Himsiin ja ihan ok unet kerkis vetää.

La ilma harmitti (sato vähä väliä ku esterin hanurista) ja melkei jätin menemättä suunniteltuun menoon.. Helpuksen jäähyväiskeikka Pasilassa. No päätin sitte houkuteltuna lähtee ja näin IsoNasun & kaverinsa Sörkäs - about siihe aikaa ku em bändin alotusaika oli.. Haettii pussisidukkaa megeen ja painuttii sporalla sinne- myöhässä siis, joten nähtii n45min keikasta sitte vaa joku 20-25minsaa..damn:(. Mutt tyhjää parempi eikähän maxanu mtn:). Kyllä se vaan aina toimii<3.. harmi ettei toimi enää, elleivät joskus tee come backkia:D:D.

Ilmaki parani sitte ja mentii viel Kallios puistoon tyhjentelee juomavarastoi ennenku painuttii ytimeen:). Jossa sitte "yllättäen" Sporttiin ja Prahaan- ja voi elämä, lupasin tytöille, ett suostun Aleen *naur*...Siel oltii aika vähän aikaa (onnex;D), pari juomaa imasten ja pari biisiä joraten. Sitte lähettii Rocksiin, jos oltiiki loppuun asti.

Heräilin, kuten tavallista, jo aamul/ aamupäiväl veskiin (ja röökille) montaki krt- painuen takas sitte vaa koisii.. Ihmettelin ku oli aivan megapaska olo- ei siis krapulainen (nii joo ja mul oli eilen illalki yhtäkkii Kipee olo, tyttöjen mukaa otsaki oli Kuuma) ja kappas, kurkku ihan punanen ja turvonnu ja about täynnä vaaleita peitteitä. Nice. Lämpöö oli otetuista Ibumaxeista huolimatta n37,5astetta. Ett silleen. Vähänkö on elin pullahtanu otsaan..Oli helmi ilma, aurinko paisto valtaosan päivästä ja nyt illalla ois viel yhet läksiäisetki, jääpä väliin.

Taitaa myös jäädä duunit ainaki parilta päivältä tekemättä, damndamndamn. Ois kyl riittäny toi flunssa, joka oli jotenkuten jo menos vekka ilman, ett paukkaa heti uus tauti päälle:'(

TosiUrheilija;)Lauantai 23.05.2009 17:39

Olet todella kiinnostunut salitreenaamisesta ja teet töitä tavoitteidesi eteen, kuitenkin järjen mukana säilyttäen. Et pelkää painoja tai kovaa treeniä, muttet myöskään mene mielettömyyksiin. Kauhistelet silloin tällöin niitä kamalia steroidihirmuja, mutta muistat myös välissä hymyillä heikommille. Sinulta saa tarvittaessa kuitenkin hyviä neuvoja. Jatka samaa rataa!


Millainen salitreenaaja olet-testi =))

Loma<3Perjantai 22.05.2009 21:23

Kiva lomapv:). Kävin eilen joskus 0.30-.45 nukkumaan.. ois väsyttäny jo aiemmin, mutt taas vaan venähti pehkuihin painuminen Pari krt yöl havahduin puhelimeen; kavereita oli viihteilemässä..heh (en tod vastannu). Sitte- heräsin 8.15:O ja Jäin Ylös & Hereille..wtf;). Autoin laittaa PikkuNasun letin ku sen mielest oon Paras siinä <3 *naur*.

Söin jopa aamiaista (no pari Weetabixia pilkotun pienen banskun + maidon kanssa), poikkeuksellisesti ja lähin salille n10aikaan:D.. six söinkin, ett jaxaa treenaa. Kävellen..tietty;). Vähä tynkä treeni, en tiä teinkö niin hanalla vaan vai mix (no esim olkapäitä en tällä kertaa treenannu), mutt meni ihan jees kuitenki jne. Sitte taas Kävellen kotiin, kaupan kautta. Kauhee nälkä ja kokkasin itelleni vähä broiskuu, jonka vedin tomaatti kyytipoikana.

Alko väskättää pirusti ja aattelin, ett otan jonku 1-1,5h päikkärit- kappas ku nukuinki 3h:) heh. Enpä siis ehtiny sittenkä sitä n 2h Kävelyä vetää, mutt kävin kuitenki reilun 1h SauvaKävelee:). Ne uudet kengät on Hyvät:) Varpaat ehjänä, akilles ei kipeytyny/ aristanu jne. Hyvä valinta kyllä. Niin joo, ns ajoin niitä sisään tolla salireissulla, ett näki mille oikeesti käytös tuntuu- kun en sitäkään kävelyä mitenkä mateluvauhdilla tee; just hyvä matka + kesto lämppärix ni ei tosiaa tarvii erixee siel lämmitellä (nyt ei oo stepperiäkä, vaan muutama kuntopyörä yök, ja crosstreiner nam.. mutt säästypä aikaaki).

Nyt hetken hengailua koneella energiajuoman (ja ekan sidun) kanssa, koht vauhdil suihku ja naamaa mestalleen jne.

Tänään poikkeuksellistesti "pitää" olla aiemmin ku normisti liikentees ku eka bändi alottaa jo n2130 ja haluun pyörähtää vakimestois ennen sitä. On siis (taas, heh) kaverin bändin levyjulkkarit ja lämppäristä taas tunnen yhen niistä muikin & tykkäilly musasta ni haluun nähdä nekin. Frendille jäi mun yx paita vähän aikaa sitte ja pitäs saada se takas- paras ois muistaa sitte tuoda se, prkle;).

Joo, saa nähdä koska taas tulee oltua koneella seuraavan kerran ku huomennakki ohjelmaa tiedossa- ja jo tos 17aikaan .. ellei sitä ennen ehdi tai tuu sitte ns siin välis himsiin pyörähtää (takas?) ja koneelle.

Mutt joo, kivaa vkloppua vaan:). Sellanen fiilis, ett oma on tod näk hyvä&kiva:)

[Ei aihetta]Perjantai 22.05.2009 00:39

[Ei aihetta]Perjantai 22.05.2009 00:35

http://www.youtube.com/watch?v=gRRFfg2Guq4

Taas aivan pakko kattoo toi ja hajoilla:D. Tietää mitä soi pääs loppuillan;)


http://www.youtube.com/watch?v=ynjIoymWHvU&feature=related ööh, onx tää eri versio O__o

O__o =( :DKeskiviikko 20.05.2009 00:45

Prkle mihinkä salille ehtinykkä sitte..HÖH :(. Ja pe se seuraavan kerran auki siis. Noh, tulipa huilipv. Pitää kattoox ehtiix, jaxaax huomen Kävelee..tai sitte to..tulispa pari huilia ja pe Pääsee vaik päiväl treenaa ku pidän lomapäivän<3 (jos vaik sekä että, hahhaa). Ellen huili jopa siihen asti;).
Ps. oisin siis Ehtiny mennä, mutt ois menny niin pirun myöhään sitte pelkkä takas himas olo..ja ainaki tähän asti vaikka oonki puhki treenin jälkeen ni oon aina myös just täynnä endorfiinihumalaenergiaa ni...... =)

Noh, löysinpä ainaki näin kaupas ja himas koitettuna taivaalliselta vaikuttavat Reebokin "kunto- ja sauvakävelykengät naisille", eikä pahan hintasetkaan. En kuitenka ainaka toistasex Juokse (never say never) niin en varsinaisia Lenkkareita (juoksuun) six aatellu ostaa. Tai olin aluperin ajatellu jtn semmosia, kunnes sauvoja ostaessa myyjä noista eri jutskista mainitsi. Enpähän kyl ees tienny, ett nykyään on erixeen noitaki, heh. Nytteki rakkuloist huolimatta tuntu jalassa Hyviltä:). Nice. Nii joo ja mtn ihan älytöntä hintaa en kuitenka haluu tommosista maxaa kun en oo mikää himotreenaaja..:) ja ainaki ne juoksukengät ku vilkasin ni maxo ihan homona.

Eikä siinä vielä kaikki; kauppareissu venähti sitte senki takia, ett etittii samalla PikkuNasulle laukkua- reppu hajonnu aikoi sitte ja kerranki oli aikaa sitte kattoo. Ihan sellasta, mitä se ajatteli- ja mä tiesin sen ajattelevan, ei löydetty..melkei sellasia oli, mutt ihan väärän värisenä..mustaa sen olla pitää, heh. Mutta, mieletön zägä kävi kun kysyin myyjältä viel varmuuden vuox, ett onkohan "sellasia laukkuja" (selitin) niin neuvo urheilupuolelle..jossa koitettii ite kattoo, muttei osunu silmään.. Urheilupuolen myyjäpä ties mis on ja kaivo parin muun laukun alta Viimeisen Mustan Sellasen (tarpeex lähellä oikeanlaista), joka oli vielä ihan MegaSikaHalpa:D jee!!! Lisäx jäpikälle löyty parit kengät MegaSikaHalvalla, vähänkö hyvä juttu. Tai siis oli niin edulliset, ett otettii 2eri väriset=D. Edelliset samannäköset ja -tyyppiset, jotka oli kai yhtä ns merkittömät maxo 3-4krt enemmän ja meni suht pian paskax (liian pian.. vaan sen verran ostamisesta aikaa ettei oikei viittiny valittaa).

Joo, koht suihQ ja 4D- ja yritän laittaa koneen kii ennen sen loppumista=D.

TJ 1 jessjessjess:)

Tekemistä riittääTiistai 19.05.2009 22:12

Eilen ihan zippi jo suht aikasin, sattu vaa olee tv viel pääl ku leffan jälkee alko dokkari, jota jymähdin tietty kattoo ja pilkin sitte samalla- joku 5minsaa ennen sen loppumista tölsy kii ja petiin..ilman yöröökiä, oohos. Ihan seis aamulla ku ylös (parikyt minsaa klo soimisen jälkeen:O)- duunis Taas 714, kuten eilenki..jee:D.

Eilen sitte auringonpaisteenKin takia Kävely voitti salin..mutt vähänkö pänni ku meniki sitte aika pian pilveen..höh. Vedin silti reilun 2h lenkin; SauvaKävelin:D:D. Ei ookka ku 1-2v ollu tarkotus ostaa ne (ööh..kai täälki kirjottanu siitä, ett pitäs(kö) ostaa kävelysauvat..:D). Hieman hakuses oikee tekniikka alkuun varsinki, mutt alko se must ihan jees sitte kyl sujumaan, nice.

Tänää sitte vauhdilla duunista himaan ku tiesin faijan olevan käymässä (pari kolme vk taas viime käynnistä), sitte PikkuNasun kummisetä kävi ottaa muotteja varten mallit sen korvista (mittatilauxena korvatulpat ruNpalille, niinku noilla ammattilaisilla on.. ehdottivat rippilahjax. ei huono..mitä netist katoin ni hintsut jtn ainaki 2-300e :O).

Koht Salille<3, ja menomatkal ostaa uudet lenkkarit (ni PikkuNasu roudaa vanhat tai ne uudet himaan ni ei tarvii salille raijaa ees taas)- Pakko ostaa Nyt vaikkei rahatilanne sallis:( . Jalat aikas paskana ku taas su+ma vedin ton 2h+risat lenkin..mm vasemmas isovarpaas ja kantapääs rakkulat + pari muuta muissa varpaissa, oikee akillesjänne vähän aristaa jne. Ainii ja sauvoista onnistuin kans saamaan sormiin (!) parit rakkulat, heh.. mä oon Taitava;D.

Joo, ett tekemist riittää. Mutt pyykit on kuivumas jne, eikä oo Kiire treenaa ku en joudu viemään nakkiakaan tänään; poitsu vie, loistavaa. En muista paljon oli sillo viime ke (?) väkee ku olin menny 19aikaan; mennessä Liikaa.. sikäliki vähä myöhäsempi on varmaa/ toiv ihan jees ku aiemminka ei kerinny.

Huomisesta en viel tiä pitäskö huilin vai Käveliskö sittenki viel taas:D:D hullu;)