IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Olen sensuelli.. ;)Torstai 27.09.2007 16:20

Sinun vetovoimasi on sisäsyntyistä. Olet aistillinen, naisellinen nainen, joka saa katseet kääntymään vaikka ei siihen tietoisesti pyrikään. Et flirttaile, mutta olet niin sinut naiseutesi ja vartalosi kanssa, että sinua on helppo ihailla. Iloitset elämästä ja sen tarjoamista nautinnoista, ja haluat pitää itsestäsi ja läheisistäsi hyvää huolta. Olet loistava kutsujen emäntä ja saat kaikki vieraasi viihtymään! Olet lämmin, pehmeä ja houkutteleva!

Rakastat myös materiaaleja, joiden kosketus saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi. Pehmeät neuleet ja kauniisti laskeutuvat materiaalit ovat sinua varten, mutta sinun ei tarvitse pukeutumisellasi korostaa naisellisuuttasi, vaan se huomataan koko olemuksestasi, kävelytyylistäsi ja todennäköisesti myös niistä feromoneista, joilla villiinnytät tuoksustasi huumaantuvat ihailijasi.


http://www.mtv3.fi/helmi2005/kauneus/meikkivinkki/ Testaa tyylisi

VastanaineetKeskiviikko 26.09.2007 13:10

Simppa ja Mallu olivat olleet aviossa pari viikkoa. Simppa halusi lähteä kaupungille oluelle vanhojen kamujen kanssa, ja sanoi Mallulle:" Kulta, tulen kohta takaisin".
"Minne olet menossa, armaani?"Mallu kysyi.

"Käyn vain kaljalla, söpöliini", vastasi Simppa.
Mallu sanoi:" Tahdot siis oluen, rakkaani", ja aukaisi jääkaapin oven ja esitteli suuren valikoiman erilaisia ulkolaisia olutmerkkejä.

Simppa ei tiennyt mitä sanoa, lopulta hän keksi vain lausua:" Niin namuseni, mutta baarissa saa sentään näin helteellä jäädytettyjä tuoppeja....."

Mallu keskeytti hänet sanomalla:" Haluat siis jäädytetyn tuopposen, pupuseni?" Mallu otti pakastimesta ison tuopin, joka oli lähes umpijäässä.

Simppa näytti kalpealta, ja sopersi:" Kyyhkyläiseni, mutta baarissa saa niitä herkullisia välipaloja ja mutusteltavia. Tulen ihan pian takaisin, ok hani?"

" Haluat siis välipaloja ja herkkuja, armaani?"Mallu otti uunista ison pellillisen erinlaisia purtavia, kanansiipiä ja porsaankylkiä ja niin edelleen.

Simppa änkytti:"Mutta oma hunajaiseni, baarissa sentään kuulee ronskia kieltä, äijäin
kiroilua ja sen sellaista...."

"KAIPAATKO RONSKIA KIELTÄ KUSIPÄÄ? JUO TUO VITUN KALJASI TUOSTA HELVETIN JÄÄDYTETYSTÄ LASISTA JA AHDA KITUSIISI NUO PERKELEEN NAPOSTELTAVAT, KOSKA OLET NYT SAATANA SOIKOON NAIMISISSA ETKÄ OLE MENOSSA MINNEKÄÄN. MENIKÖ KAALIIN SENKIN MULKKU?"

DodihKeskiviikko 26.09.2007 02:06

Duunis ehti tehä jtn ennen lounasta (hyi, jo 11jälkee joutu käymää..ku yleensä vasta 1230). Koulutus oli ihan mielenkiintonen, mutt ei kyl niiiin välttämätön- ois voinu senki aikaa tehä duunii itseasias.

Sen jälkee ravasin ytimen Anttilan kautta himaan, jossa Onneks oli valmiina ruoka eilisestä; senku mikroon vaan ipunalle ja itelle.

Sen jälkee koitin lupaukseni mukaan korjaa pikkunasun pyörää, jossa on stonga vinossa ja satulaa pitäs nostaa- oikea työkaluki mulla on ja löyty, vaan ku ei riittänykkä hauberi meikäläisellä:( damn (pyörä kasattii liikkeessä ja varmaa jotenki koneellisesti kiristetty kaikki noi kiristettävät osat- ja tietenkä ne ei siis oo mitenkä pikalukituksia/ kiinnityksiä kuten isonasun fillarissa) Vitulla päähän ja kyrvällä takaraivoon... kyllä Pänni ja paljon!
Sitte ku on (mä) sitkee sissi ni ei millää viittis vaivaa ketää ja pyytää apua.. Mietin jo, ett jos ottais kundin ja fillarin megeen esim huoltsikalle ja pyytäs jotai sielt tulee jeesaa.. "Alennuin" meinaan soittaa ja laittaa tekstarii asian tiimoilta pariin suuntaan eikä näytä onnaavan jeesaus (ja nyt vituttaa seki, ett ees kysyin apua...argh). Noh, ehkä isänsä vois vaik jeesaa- vika ihminen kyl, jolta apua kysyn- vaikka miten yhteinen muxu onki kyseessä..

Nojoo. Lupasin palauttaa leffan vkl:n jäljiltä ja yhdistin sen samalla Kävelyyn (huh- taas menny aikaa ku mittarin kans Kunnolla kävelly- onneks noit kauppareissui tulee kuitenki tehtyy ilman mittariaki; ne ei vaan tunnu sillo yhtää treenille vaikka voi olla tehoa enempiki ku "vaa kävelemäl").
Törmäsin vahingos mutsivainaan viimesimpään aviomieheenki sitte ja höpistii hetki.. just semmosta smalltalkkia ihmisen kanssa, jonka kanssa sattuneista syistä tuntee vaan ei oikeesti oo oikein mitään puhuttavaa sen kanssa.. *huokasee*

Kukkien huolto sitte jäi vaan no can do- jos täs joku pv:) Koht petiin. (pakko kai lopettaa- pikkunasu höpisee tos ja ajatus pätkii homona..). Öitä.

Kun minusta tulee vanhaTiistai 25.09.2007 11:09

Kun tulen mummoksi, muutan luokse lasten
ja teen kaiken kuten hekin, aivan varta vasten.
Kaiken sen ilon ja onnen jonka sain heiltä
voin takaisin maksaa, ei lopu riemu meiltä!

Piirrän tussilla seinään aivan salassa
ja hypin sängyn päällä kengät jalassa!
Maitotölkistä juon suoraan, jätän pöydälle sen.
Tukin kaikki vessanpöntöt ja yhtään tottele en.

Kun he puhuvat puhelimeen, eivätkä minuun yllä
Syön kupista sokerit ja jatkan muulla hölmöilyllä.
He puistavat päätä, säätävät ääntään kovemmalle
Minä käsistä karkaan ja piiloudun sänkyni alle!

Kun ruoka sitten valmistuu, en ainaskaan papuja syö
paprikat nypin ruuasta myös, on siinä aika kova työ.
Läikytän maidon ja kalakeitollekin yökkään
Ja kun he suuttuu niin pihalle pöydästä hyökkään!

Istun TV:ssä kiinni, en väisty vaikka koittaa he miten.
Pistän kylässä silmäni ristiin ja koitan jääkö ne siten!
Otan sukkani pois, toisen roskikseen heitän
Ja kurassa leikin, siitä myös ruokani keitän.

Luen kiltisti iltarukouksen ja sen jälkeiseksi säästän
vielä yhden kolttosen: hihitän ja ison paukun päästän.
He katsoo minuun ja ilme vaihtuu hymystä alakuloiseksi:
Kun äiti nukkuu, häntä voi melkein kutsua suloiseksi?

Englanninkielisestä runosta suomentanut:
Hannele Harjajärvi

ÄähTiistai 25.09.2007 00:31

Missasin yhen kutsuvierasjutskan (eikä ees ollu tällä kertaa mikää baarikemu-jutska).. En viittiny & halunnu mennä yksin (tällä kertaa) enkä saanu ketää kaveria tai oljenkortta megeen..no can do (enkä kyl ku muutamilta kysyny, oma moka sikäli- ja lyhyt varotusaikaki). Lisäks pikkunasu ois ollu sitte yxin ja ihan kivahan se on olla kotona sen kanssa- vaikkakin oli jonku 1-2h taas putkeen omas huonees itekseen:).

No se kiva puoli oli, ett extempore Pitkästä Aikaa yhteydenpitoa ihmiseen, josta just hiljattain mietin, ett toivottavasti sillä on kaikki ok ku ei oo kuulumisia vaihdettu (kai joskus loppukesästä viimeks- ei Niin pitkä aika, mutt sille tuntunu):) Eli taas puolensa asioilla. Tosin, siitä yhteydenpidosta johtuen jäi kundin fillarin fixaaminen tältä päivältä (ja kissan viimeyönä tuhooman rehun fixaus myöski), mutta ei voi mtn. Kuntoilla ei kuitenka ois oikei voinu, koska taas oliki sitte duunin jälkee 37,4lämpöä. Ja väsy- vaikken tossa tirsoja lainka ottanukka. Damn.

Noh, loppuilta mennee dataillen ja sohvaperunoiden; josko huomenna ois AhkeraPäivä*naur*..
joo-o, sen näkee sitte:).

HehhehMaanantai 24.09.2007 11:38

joo-o. Aattelin, ett vkl:n unimäärän jälkeen herään tikkana ku kello soi... Noh, ensinnäki nukahtamises kesti; päätä särki niin pirusti (migreeni? jonka tajusin mahd.syyks niin just ennen nukkuu menoa etten viittiny troppiika ottaa) ja koska koira möhki ja muris Ikuisuuden.. Vaan unta sitte riittiki silleen kevyet 1,5h kauemmin ku kello soi ekan kerran..joo, ett se siitä Ajoissa töissä;) (nojoojoo- 814 on ihan ok, mutta ei mulle edelleenkä riittävän ajoissa)..

Päähän tai muuallekka ei onneks satu (tai no päähän ehkä Hippusen verran..), eikä ainaka herätes ollu lämpöä; mittasin varmuuden vuoks ku aamulla en aina tajuu olotilasta onko vaiko eikö..

Kyll tää tästä pikkuhiljaa taas käynnistyy..:D:D

NiiJooMaanantai 24.09.2007 01:05

ja osin nukkumispaljoutta selittää se, ett koko pv:n pelkästä lööbailusta huolimatta ollu n37,5lämpöö ja pää ihan helvetin kipee :( mäenalamitään..

Unta palloon part2Sunnuntai 23.09.2007 19:59

Hih.. joopa joo. Tossa tuliki sitte kuin itsestään vetästyä vielä melkei 2,5h päikkärit (10,5h yöunien perään melkein)..eli kaikenlainen hyödyllisen tekeminen on toistaseks täysin jääny kyllä tältä päivältä..;) No, tekee takuulla hyvää nukuskella ja lepäillä ihan urakallakin. Nyt jäin kyllä kiltisti ylös ettei vaan venys illalla unen saanti jos vallan Koko Päivän nukkuu. Vaan niinhan se lauluki menee, että "Uni paras lääke on..." ett vaikka ihan ok olo eilen ja tänään (to+pe verrattuna erityisesti) ni ehkä ei sitte täysin kunnossa kuitenkaan ja kroppa parantelee mm nukkumalla. Onneks ei oo ollu mtn menoa eikä viihteilyä ni takuulla kaikki unimäärä tulee myös täysin hyödynnettyä :):)

Unta palloonSunnuntai 23.09.2007 16:29

Tullu todella ainaki Nukuttua vkl aikana..:)
Eilen jo tos 030 petiin eikä tarvinnu kauaa oottaa unen tuloa vaikka paljon nukku edellisenäki yönä. Joitain kertoja lemmikkiin/ -eihin havahtunu ja kerran veskiin..meinasin jäädä ylös sillo, mutt aattelin mennä loikoilee lämpimään petiin ja tottakai simahdin takas- vaan ei haittaa lainkaan.
Heräsinki sitte vasta toss 1030 aikaan..heh. Aika pian lenkitin nakin ja sitte haukattii pikkunasun kans aamiaista (tai no, kanssa ja kanssa kun annoin luvalla sen syödä omas huonees ja ite söin keittiös lukien City-lehtee)- joo eli poikkeavaa ku iteki söin aamiaista..se on näitä sunnuntaiaamuja:)

Vaihteex jymähdin dataa ("tsekkaan pikaseen"), mutt tarkotus ois jtn hyödyllistäKin tehä..esim kissan tuhoomia kasveja hoivaa tms. Kattoo ny mitä saa aikaan- stressiä en ota, nytKään:)

So niceLauantai 22.09.2007 23:04

Nonni. Nyt on leivottu JA imuroitu \,,/ .
Leivottii jauhopussin kyljen ohjeen mukaan sämpylöitä .. terveellisiäki ne on kun mm kaurarouhetta mukana; paljon pieniä ½ taikinasta ja muutamia isoja ½ taikinasta. Periaattees jätkä teki taikinan kokonaan ite, koska ku tsekkasin onx jees ni ei ois kantsinu sotkee enää käsiä, oli hyvin alustettu ja vaivattu:) (no olihan se sillä läxynäki).
Ite väänsin sen pullataikinan samalla; jauhopaketin ohjeen mukaan sekin- yleensä käytän ns omia ohjeita, joita vuosien aikana kertyny (ruokaa laittaessa en oikeestaan ikinä lue mtn reseptejä, mutta noissa leipomisissa on hieman eri juttu mm ett on nostatusaineet ym oikein kohoamisen takia jasilleen).

Ja voi NAM ett ne sämpylät on ihan tajuttoman hyviä:)!! Lämpimiä ja takuulla tuoreita, ei laitettu ku margariinia päälle- tietenkä. Itekki söin enempi ku pari niitä pieniä ja jätkä veti varmaa tupla- tai triplamäärän niitä, hih! Jälkkäriks tuoretta, lämmintä pullaa:) Pullist ei valitettavasti tullu niiiiin hyviä. Kyllä ne hyviä on, mutt molempien mielestä ei oo ihan tarpeex makeita ja ns joku juttu puuttuu.. pöh. No, ei se mtn. Tietääpä ens kerralla tehdä eri ohjeen mukaan.. Molemmista tuotteista tuli onneks kerranki Pehmeitä:) eli jauhoja ei oo laitettu niin paljoa (tai liikaa); taikina kannattaa jättää vähän löysäks ni tod.näkösemmin on valmiina pehmeitä:) Liika jauho taas aiheuttaa sen, ett niist tulee helposti kovia.

Nii joo. Sain sitte leipomisen jälkeen vielä nää ns yleiset tilat imuroitua (taas..huoh). Vielä jos ois jaksanu+viittiny treenaa tänää ni ois Bueno; onneks se kauppareissu vähän kompensoi tota tekemistä.. Kohta taas haukun kanssa happihyppelylle ja sitte painunki suihkuun.

Vähän on silleen jännästi Lonely Day-olo, mutt eiköhän tää tästä.