IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

VierotusOireita =oMaanantai 30.06.2008 21:43

Johan on pjääärkhele!!! *nyyhkyttää*

Pääsin tänne ja ns toisaalle (netis) aamulla normisti duunis, mutt sitte ei enää onnistunutka koko päivänä, damn..! Vähänkö oli hirmuset vierotusoireet;). Täytyy toivoo, ett se oli vaa joku väliaikanen jutska, kuten aiemminki..

Optimistina pitää todeta tietenki, ettei mtn niin huonoo ettei jtn hyvääki; sain töitä Hyvin tehtyä xD. Ja se on sikäliki vähä yllättävää, ett jäi yöunet hieman vähiin ku joskus varmaa 0130-0200 nukahdin loppuen lopux (ja nousin tos 530jälkeen silti).. Asioil on puolensa=) (yhä ja aina edelleenki, hehheh) ja olin kuitenki myös vkl duunis.

KikatiKikatiSunnuntai 29.06.2008 16:18

Eräs ihminen ymmärtää väärin muka-romanttisen flirttailusi ja hupsuttelusi. Hän saattaa olla ihastunut sinuun, varo loukkaamasta hänen tunteitaan.

*

Voimakas onnen ja hyvän olon tunne täyttää sinut jossakin vaiheessa tätä päivää. Pysähdy katsomaan mitä tuolloin on ympärilläsi. Se kaikki on sinun ja siitä on aihetta olla kiitollinen jollekin.

FinaaliSunnuntai 29.06.2008 02:14

Päivän saldoo..

- ylös n0530
- kävellen Itixeen dösään ehtimisen takia (ei mee julkisia sopivasti)
- duunissa 6h=la minimi
(lounaax mansikoita, jotka ostin matkalla taas dösälle..)
- kävellen Itixest himaan
(- jossa jtn syötävää; pelkät mansikat päivän ateriana tos n1430 aikaan vähän turhan kevyttä..
sekä hengailua PikkuNasun kans)
- Kävelee n1h15min (naminam)
- koira päivälenkille
- koiran kynsien leikkaus
- imurointi
- pyykinpesua koneellinen
- kylppärin & keittiön siivoskelua
- suihku (vähänkö oli Kuuma kun oli Kävelly ja tehny em kotihommii, huh)
- kaveria moikkaa (autolla ovelta ovelle)
- julkisil himaan (onnex Lyhyt matka..tosin sisältäen taas Itiksest himaan kävelyn)
(safkaa lärviin & hetken hengailua PikkuNasun kans taas)
- wc:n pesu
- koira iltalenkille
- eväitten teko huomisex duuniin (paras muistaa ottaa ne megeen..)
- datailu;)

... nyt en muista onx jtn muutaki viel mitä tein ja touhusin, mutt onhan tos nyt ees vähän.. eipä oo vallan lööbailux menny tää(ki) päivä xD..

Niin ja otsikkoon viitaten- tää täti aikas loppu ja kaatuu kohta unten maille=)

=)Lauantai 28.06.2008 10:35

Koska oon once again vähän niinQ NoLife ja (yli)töissä niin ettei vallan liian tehokas ois ni toki pitää (ekana) surffailla ja tsekata pitkästä aikaa horoskooppiaki..hahhaa.. Ja vielä pidemmän tauon jälkeen jtn kommenttia/ läppää sulkeissa niitten perässä;D

Prkle- ED light-pullo jäi kotiin =(


*
Jokin mukava yllätys, vaikkakin pienikin, täyttää päiväsi hyväntuulisuudella. Älä laske illan tekemisiäsi ja menemisiäsi kenenkään varaan.

(hmm, kivaa:) aijaaha..no voi hitsi- kun muutenhan mä Aina lasken toisten varaan tekemiseni ja menemiseni..)
*
Nyt sinun kannattaa vetäytyä johonkin syrjäiseen paikkaan. Nauti hiljaisuudesta, sillä se virkistää sinua valtavasti.

(okka. niinku mihin..ja mihis mä skidin/ -t + elukat isken..hahhaa-> johan sen keksin; oonhan mä nytkin Töissä=)!!)
*
(vkl)
Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna ei ole päällä mitään isompaa kuviota, joten löhöillään kaikessa rauhassa rannoilla tai terasseilla ja nautitaan elämästä.

(no ei oo ei..mutt löhöillää duunissa ja Nautitaan (Ei)Elämästä xD)

(la)
Etsit tänään omaa suuntaasi ja jokainen elämääsi väärään suuntaan vievä asia osaa heittäytyä todella hankalaksi. Pysäytä turha hosuminen välittömästi ja katso uudelleen huomenna.

(hah, turha luulo.. hosuminen- joo joo. siis mikä se oli?)
*
Olet haluttua seuraa, vaikka itse haluaisit vain olla kotosalla. Valitse kutsuista kiinnostavin, saatat tavata uuden ihmisen, josta tulee hyvä ystävä.

(oon vai=),kiva ja ihkuu. no ollukki niiiin hirvee hösis ja kutsui sadellu Joka Suunnalta;D..paras olla töis ni ei ketää harmita jos valkkaanki jonku muun kutsun *naur*...or not)

Kimin kelloPerjantai 27.06.2008 10:39

Kun Jenni Dahlman ekan kerran tapas Kimi Räikkösen baarissa, se halus heti mennä jutteleen sen kaa. Sit se mietti pitkään puheenaihetta, ja lopulta se keksi hyvän.

Jenni: 'Sul on magee kello'.

Kimi: 'No emmä tiä, täs on sekunttikello ja kompassi, emmä tiä, sit on toi tietsikka ja no, mitäs täs nyt muuta, radio telkkari, emmä tiä, sit on kamera ja mikroaaltouuni, emmä nyt tiä, cd-soitin, ja sit täs on kans semmone tutka, jost mä nään et sul ei oo pikkuhousuja jalassa'.

Jenni: 'Sori vaan toi sun tutkas on pikkase väärässä, mulla nimittäin on pikkarit jalassa'.

Kimi: 'Oho, hyvä ku sanoit, täähä onki tunnin eellä'.


xD

AikaTorstai 26.06.2008 01:39

lentää. Just oli ma ja nyt onki ke, hassua;D. Ja siten Kunnon työpäiviä ennen lomaa jopa huimat 7kpl edessä.
Työvire oli eilen Todella hukassa. Surffailin varmaan enempi ku "ikinä" (hehheh- uskoo ken tahtoo) ja sain vaa jtn kämäsen vähästä aikasex työn suhteen- onnex tänää parempi pv. Vaikka olinki "vasta" 730 duunissa:o ..uni maitto.

Olinki aatellu, ett ois Hyvä saada oltuu pari vkl ylitöis viel ennen lomaa, ett kysynpä lähimmältä pomolta täs joku pv, ni eikös eilen pompsa ilmestyny kysymään, ett onx mulla vkl mtn..ett jos haluisin tulla ylitöihin.. Parasta, ett mainittuani asiaa just siltä kysyväni- tosin vasta ens viikosta- ni totes (onnellisena?), ett saan tulla molempina jos suinki haluan ja pääsen=). (Ja meillähän noi on Aivan täysin vapaaehtosia noi ylityöt- ei tuu ruoskaa eikä pahaa silmää vaikkei tekis ikinä niitä).

Tänä vkl teen enempi noita"muitten" eli ns kaikkien hommia ja sitte seuraavana saan keskittyä tekemään vaik vaan "omia" ni ett ois mahdollisimman hyvin tehny ne pois ennen loman alkua. Mainiota, kerrassaan.

Oli tosin olllu alustavasti vähän puhetta parinki Frendin kans mahd viihteilystä la, vaan jätänpä väliin. Tekee vaan hyvää lompakolle ja kropalle olla pari vkl iisisti vaan. Korkeintaan piipahtaa vaik sitte max parilla (kun tod näk Menoa eräässä muodossa pe+la+su tiedossa joka tapauksessa..ni siin samalla sitte vaikka).

Kävin Käveleeki tänään<3- tosin myöhäsen lähdön takia vaan reilun tunnin, mutt Jees silti, tietenki. Heti kun on vähänki enempi taukoa (ei niitä Montaa krt viikossa tota ohjelmas) ni kummasti sykkeet pysyy paremmin "itsestään" treenitasolla ja muutenki tuntuu erilailla, hmm..tekevänsä jtn. Hyvä ja huono..sitte sillo ku on Ahkeroinu ni on se ongelma, jost oon kirjottanu, ett kun ei meinaa RIPEÄLLÄKÄÄN kävelyllä saada treenialueel pysymään sykettä jne.
*miettii, ett puolensa asioilla- tässäkin, kuten Aina ja Kaikessa:)*

Jussin jälkeenTiistai 24.06.2008 02:42

Nonni:

To duunist "etuajas", moikkaa viirupäätä, sitte pian himsiin ku faijaki oli käymässä. Sen lähdettyä simahdin "hetkex" sohvalle ja vetäsin snadit 3,5h päikkärit (19-2230)..heh. Vähän tais naista väskättää. No, nakin kans iltalenkki ja dataa, koisii jo tos 2aikaan silti kevyesti. Ja taas 8h yöunet kuuppaan.

Pe meni vaan himsuillessa ja PikkuNasun kans kaupas käydes (käytii vaihtaa yhet sen uudet kengät ja ostaa safkaa jne). Kappas ku uni Taas sitte iltapäiväl maistuki, heh. Kävelee taisin kans käydä - ja tietenki sen aikaa ja koiraa viedes sato niin maan perkeleesti. Ja jo puolilta öin meninki sitte jo nukkumaan- mikäs ku ei mtn ohjelmaa kuin relata himassa (kiitos vaan esim saareen tai baariin/ bisselle pyytäneille=D).

La ihana aurinkoinen ilma ja pardelle arskasta nauttimaan sen hetken mitä se tohon paistaa (tyhjää parempi, toki. Kaveri piipahti suprise suprise kaffella ja hengailin sen luona viel sitte iltapäivällä. Sitte takas himaan ja imuroimaan (oli Pakko:D). Ja Frendin kanssa viihteelle (oli koko päivän sellanen olo, ett vois kyl illalla lähtee..harvoinpa kääntyy ettei sittenkä tekis mieli radalle). Perinteiset mestat niinsanotusti, jois pyörittii..

Ja kyllä voi Krista olla taas ylpee ittestään- or Not really.. Joko oli tyrmäystippoja joku sujauttanu tai sitte kolahti (yllättävän vähäinen määrä loppuen lopux) alkoholi muuten vaan päähän kun ihan kivassa simassa tuli sitte oltua:o = ihan seis.
Noh, sellasta sattuu paremmissaki perheissä- onnex valtaosalla kerroista En oo moisessa..oisko se vappu viimex ja siitähänä on jo melkein pari kk (tai ainaka en nyt äkkiä muista, ett ois sen jälkee ollu yhtä tehokkaassa juubassa). Kiitos vaan ystävälle huolenpidosta. En kyl voinu pahoin tms- kuten en yleensäkä. Mutt, enivei enihau kauhias jurris..uh.

Su eli eilinen meni vähän sitte viel ns hengailen ja illalla sainki himassa valmiix tehdyn pihvin (tai itseasias jopa mulle jätetty ku pyysin), kävin suihkussa ja painuin melkei heti nukkuu. Aamul jaxo ihan ajois normisti nousta, ja sehän on toki Hieno asia.

Duunivire sais kyl olla läsnä loppuviikon ku enää 9työpv (+toivottavasti 1vkl ylitöitä) ennen lomaa. Heh- ja päikkärit kuulunu tänäänki ohjelmaan tos alkuillasta- koht silti (Taas) nukkumaan, ett jaxaa. Onnex ei tarvii lähtee Nyt duuniin kuten joittenki...

JuhannusHoroskooppiTorstai 19.06.2008 16:16

(ja juu- sama kuin vuos/ pari sitte;D)

*
OINAS vetää pään täyteen tunnissa, hoippuu sitten kokon ympärillä, kourii muita juhlijoita, lopulta keksii lähteä soutelemaan tai uimaan ja hänet on pakko tainnuttaa omaksi parhaakseen.

HÄRKÄ makoilee nuotion äärellä koko illan toisessa kädessään olutpullo ja toisessa makkaratikku. Ahtaa koko illan makkaraa ja olutta sisuksiinsa, sitten polttaa itsensä nuotiossa ja sammuu.

KAKSONEN vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan heinälatoon pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidanhelmat oksennuksessa. Ei sammu koskaan.

RAPU juo, juo ja juo, itkee, juo, juo ja juo, muistelee menneitä ja itkee, juo, juo ja juo, nukahtaa keskelle pihaa. Seuraavana aamuna taas itkee koska ei muista nähneensä kokkoa.

LEIJONA meuhaa ilman paitaa, rakentaa kylän suurimman kokon, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun. Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.

NEITSYT juo alkuillan sivistyneesti, neuvoo muita kokon sytytyksessä ja grillauksessa, lopulta meinaa saada kuonoonsa jatkuvan neuvomisensa takia, sitten ratkeaa ryyppäämään ja seuraavana aamuna häpeää heikkouttaan.

VAAKA juoruaa ja juo, sitten tekee paljastuksia ja pyytelee anteeksi, loppuillasta rakastaa koko maailmaa ja hoippuu holtittomasti viinapullo kainalossaan.

SKORPIONI aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannusyö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.

JOUSIMIES juo nopeasti itsensä kaatokänniin, sitten kaatuu kokkoon, polttaa itsensä saunan kiukaaseen, tökkää itseään grillitikulla silmään ja sammuu nokkospuskaan. Aamulla soittaa taksin ja ajaa lääkäriin.

KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan, lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua kokon ympärillä. Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania.

VESIMIES vääntää saunavitsat ja -vastat, grillaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet vetää hän koko yön kestävän humalan.

KALAT on aamusta asti humalassa, hän runoilee ja laulaa, itkee ja nauraa. Sitten loukkaantuu muiden vitseistä ja menee yksin saunaan kaljapullo kainalossa. Ja kun viimein joku saa raahattua murjottavan kalan ulos löylystä hän oksentaa kokkoon

=DTiistai 17.06.2008 12:43

http://www.iltalehti.fi/popstars/200806167808557_ps.shtml


Bon Jovi veti keikan täydellä ammattitaidolla.

Yli kaksikymmentä vuotta rockin huipulla ollut bändi on täsmällinen kuin kello - keikka alkoi juuri sovittuna minuuttina.

Bon Jovi aloitti esityksensä viimeisimmän albuminsa Lost Highway -nimikappaleella tismalleen ilmoitettuna aikana. Noin 44 000 lipun ostajaa hoilasivat täysillä jo kolmannen kappaleen, You Give Love A Bad Name, kohdalla.

Yhtye luotti esityksen aikana suurimpiin hitteihinsä, mutta keikalla kuultiin myös uudempaa materiaalia. Välillä yhtye intoutui varsinaisiin jamitteluihin.

Täysi Olympiastadion ei intoutunut bändin uudempaan materiaaliin, vaan tunnelma lässähti kuin pannukakku toviksi.

Ilta sai kuitenkin uutta intoa, kun vanhat kunnon kasarihitit kajahtelivät 75-vuotiaan stadionin rakenteista.

Illan kruunasi tietysti yhtyeen yksi suurimmista hiteistä, Livin´On A Prayer, joka sai rockväen täyteen yhteislaulantaan.

Muistipa illan tähti, Jon Bon Jovi myös sanoa muutaman sanan faneilleen:

- Helsinki, Finland. Thanks you very much. It´s good to be back, veisteli hurmuri lyhyestä kauniin virren.

Promoottori tyytyväinen

Bon Jovin Suomeen tuonut Kalle Keskinen oli yhtä hymyä ennen keikkaa:

- Onneksi keli on hieno ja konsertti näin onnistunut, Keskinen kommentoi Iltalehdelle.

Keskinen oli ylpeä myös siitä, että hänen Speed Promotion -yrityksensä oli vienyt ensimmäisenä kotimaisena yksityisyrittäjänä läpi ison stadion-luokan konsertin.

- Täytyy olla ylpeä nuoresta, mutta tehokkaasta henkilökunnasta. Tämä on referenssi, jota tarvitaan jatkossa paljon. Ensimmäinen kertaa jää historiaan ja toivottavasti tämä ei jää tähän, Keskinen hehkutti.
IL

**

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1545449

Bon Jovi soitti yli kaksituntisen hittikeikan Helsingin Olympiastadionilla 44 000 ihmisen yleisön edessä.

Legendaarinen amerikkalaisyhtye aloitti Lost Highway -kappaleella puoli yhdeksältä. Jo 25-vuotias yhtye soitti nyt Suomessa ensi kertaa kahdeksaan vuoteen.

- Muistan suomalaisyleisöstä hyvin sen, kuinka tarkasti he todella kuuntelevat, Suomessa useasti vierailleen bändin kitaristi Richie Sambora muisteli IS:lle ennen saapumistaan Helsinkiin.

Helsingin Olympiastadionin keikka on osa Bon Jovin uusimman levyn mukaan nimettyä Lost Highway -kiertuetta. Sitä voisi kutsua myös kokoonpanon 25-vuotisjuhlakiertueeksi.
IS

=DTiistai 17.06.2008 04:05

aivan sairaan ihanaa!! <3 !!

Nyt nukkumaan Pian- ja varmaan näkemään keikasta unta, hih;D