IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

<3Tiistai 16.03.2010 01:19

Vihdoinkin kuva uusimmasta tatuoinnista=) Oottanu ku mitäki (en henk koht syistä käytä sanontaa kuin kuuta nousevaa..hehheh), ett se on Valmis, siitä otetaan Ja muokataan julkastava kuva ja tnä siis näin oli ja on, mainiota:).

Nyt on toikin vuosien Ajatus toteutettuna- vähän extempore ajoituksella ja ilman, ett oli etukäteen niin plan millanen (pääasiat toki), vaan ei väliä, koska on musta (ja kuulemistani kommenteista päätellen muistakin) ihan Mun=) ja tyxin ihan 10l kyl.. i <3 it *virn*

TGPerjantai 12.03.2010 16:33

Loistavaa- ne on nyt 3.sijalla äänestyksessä:D <3 !!

Tragic GunnsKeskiviikko 10.03.2010 21:58

Eli, hopihopi äänestämään siitä:

http://www.suomalaistasisua.fi/sisullastagelle/bandilista/bandisivu?bid=16791834

http://www.suomalaistasisua.fi/sisullastagelle/bandilista/aanesta?bid=16791834


TG noussut ihan kiitettävää tahtia erityisesti kun ajattelee, että pe vasta ilmoittautuivat skabaan- tnä nousu neljännex, loistavaa:). Niin, ja äänestää voi (=Pitää) kerran vuorokaudessa- ja voihan toki käyttää Useita eri sp-osoitteita, hehhee..

Tullutkin oltua Hiljaa täällä.. ei kai mtn kerrottavaa tai sanottavaa. Tai sitten ei oo vaan jaksanu ja tullu mieleen. MM LOG keikka oli tossa ma- aivan loistava<3:). Duunii entiseen tapaan eli ajoittain vkl ylitöis, muuten ns normipäiviä vaan. Flunssaa tai sen poikasta silloin tällöin ja "vaihteex" nyt näyttäs olevan enempi vähempi lentsu päällä, prkl. Nooh, uni paras lääke on..just vedin n2,5h päikkärit duunin jälkeen, heh.. En kyl pahemmin oo pitkään aikaan nukkunukka, teki kyl ihan hyvää. Jos vaik jaxais viel raahautuu kauppaan.. kattoo ny.

Tragic GunnsTiistai 26.01.2010 00:46

Tätä on odotettu; nyt vihdoin kuunneltavissa Tragic Gunssilta demoi Myspacessa:)!!

http://www.myspace.com/tragicgunns

Vähänkö siistii:) Hyvä Mun pienempi matalainen;D ja toki bändin muutki kundit.


TG:
Johnny Christer - Drms/Bg Vox

Pete Waters - Vox
Lani London - Gtr/Bg Vox
Nickey X - Bass/Bg Vox

HehLauantai 09.01.2010 16:45

Hyvä ruoka ja seura kruunaavat viikonloppusi. Pidä huolta siitä, että niitä molempia on tarjolla. Voisit järjestää joulun rääppiäiset, jos ei kutsuja muuten kuulu. (hih, loistavaa:D ja kutsukin On<3)

*

Valjasta viikonloppuna koko viehätysvoimasi käyttöön. Siten saatat tehdä erääseen ihmiseen lähtemättömän vaikutuksen. (jaahas:O heh)

<3Perjantai 01.01.2010 20:57

HIM-yhtye heitti perinteisen uuden vuoden käynnistävän keikan loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla.

HIENO PÄÄTÖS Ville Valon luotsaaman HIM-yhtyeen neljän keikan keikkaputki päättyi vuoden 2010 avaavaan keikkaan Tavastia-klubilla. Bändi oli paremmassa iskussa kuin vuosiin.

Keikka alkoi Tavastia-klubin toimitusjohtajan, Juhani Merimaan lyhyellä puheella, jonka Merimaa piti ulkomaalaisia faneja kunnioittaen myös englanniksi. Uusi vuosi 2010 toivotettiin yhteistuumin tervetulleeksi ja samalla lavalle asteli neljättä iltaa peräkkäin HIM.

- Hyvää uutta vuotta kaikille, hyväntuulinen Ville Valo toivotteli.

Raivokas Buried Alive By Love tempaisi yleisön mukaansa heti ensihetkiltä saakka. Hittikimara jatkui tästä muun muassa uunituoreen Heartkiller -biisin sekä vanhempaa tuotantoa edustavien, yhteislauluun innostavien Right Here In My Armsin ja Join Me In Death -läpimurtohitin avustuksella.

Vanhemmat biisit tuntuivat uppoavat yleisöön kautta linjan uudempaa materiaalia paremmin. Tämä lienee ollut jo ennakkoon tiedossa, sillä kahdelta edelliseltä HIM-levyltä kuultiin vain muutamia biisejä. Vuonna 2007 ilmestyneeltä Venus Doom -levyltä soittoon pääsi ainoastaan Bleed Well.

Raitistuneen Valon tuoma muutos lavalle oli selvästi kuultavissa, sillä biisejä oli ilo kuunnella myös laulun osalta - toisin kuin monilla aiemmilla uuden vuoden käynnistäneillä HIM-keikoilla. Kaiken kaikkiaan yhtye oli petrannut entisestään jo Helldonen ensimmäisenä iltana nähdystä vakuuttavasta keikasta.

Settilista oli edellisiltojen tapaan pääosin toimiva, vaikka Killing Loneliness ei jaksanut säväyttää samalla lailla, mitä esimerkiksi herkkyyden huipentuma The Funeral Of Hearts. Illan ehdoton piristysruiske oli hyvin harvoin kuultu And Love Said No.

- Neljäs kerta toden sanoo, tämä biisi on omistettu Tiina Vuoriselle, Ville hymyili ja kiitti Vuorista vuosien työstä HIMin hyväksi.

Vuoriselle omistettu biisi oli Razorblade Romance -levyltä löytyvä Bury Me Deep Inside Your Heart. Illan aikana ehdittiin kuulla yhteensä kolme täysin uutta biisiä, mutta iltaan mahtui yhtälailla useita ensimmäisen levyn biisejä. Kruunaus alkaneelle vuodelle oli encorena kuultu When Love And Death Embrace, jonka myötä Valo lausui omat kiitoksensa yleisölle.

Näillä näkymin HIM tullaan näkemään Suomessa seuraavan kerran Porissa järjestettävän Sonisphere-festivaalin yhteydessä elokuussa.


http://www.iltalehti.fi/popstars/201001010103352_ps.shtml

Perjantai 1.1.2010 klo 10.33

=DKeskiviikko 30.12.2009 22:05

Vähänkö ihanaa tää lomailu:D. Olin hereil jtn 745 tnä (eilen ekan kerran jtn 520 kiitos koiran..) ja nukuin sitte silti lisää- about jtn 1130-12 asti.

Kohta Helldone<3!! Harmi vaan ettei ns siinä seurassa ku piti tai siis oli alunperin plan, hitsi:(.

MyynnissäTiistai 29.12.2009 11:17

yx lippu Helldoneen @ Tavastia ke 301209!!

xTorstai 24.12.2009 16:32

merry xmas everyone<3!!

Olavi<3 ;)Torstai 17.12.2009 15:09

Jääny täs hehkuttamatta.. pitäny kyl jo monena päivänä kirjotella tänne tosta.

Oltii viime viikolla ke IsoMatalaisen kanssa kattomassa tämmöstä http://www.olavivirtamusikaali.fi/ ku sain kutsun + avec. Oli ihan loistava:). En oo ees tienny ko artistista about mtn ja ton jälkee piti tietty tsekkaa jostai wikipediastaki, heh. Tyypillistä meikäläiselle..pitää saada tietoa ku jtn uutta oppii:). Kaikki biisit ei ollu sen tekemiä, mutt melkein kaikki oon joskus kuullu ja oli jotenki vähän nostalginen olo:D. Jos mutsi eläis viel ni oisin varmaan sen vieny tonne.. se kun eli sillo nuoruuttaan noina vuosina, joista musikaali osittain kertoi. Noh, eipä tuo neitikään kovin kärsivälle vaikuttanu ja sovittiinki, ett heti ku joku vastaava osuu kohdalle, ni lähtee megeen kattoo, Kivaa<3. Ollu Pitkään puhe, ett jonnekki teatteriin/ balettiin/ musikaaliin tms mennään ja nyt se sitte toteutu. Vaikka keikoilla käynki aika paljonki yksin ni tommonen on eri juttu kuitenkin..kivempi ku on seuraa esim esityksen alkua odotellessa ja väliajalla. Ja kappas vaan, eiköhän ollu tuttuu henksuu baaritiskin takana*naur*

Seuraavana ns tavoitteena on "Luolamies" ja "Kumman kaa"- ensin mainitusta on stadissa pari näytöstä ens kuussa ja jälkimmäisestä toistasex löytyy vaan muualla olevia, mutt jos ei muu auta ni painun sitte vaikka jonnekki Riihimäelle stogella tsekkaamaan sen:D:D