IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Uutta VuottaSunnuntai 31.12.2006 19:35

Koska menis "ikä ja terveys" kirjotella erikseen "kaikille", ni teen näin:


Toivotan kaikille ihanille Kavereille, Ystäville ja Tutuille (+sukulaisille;)?)


**** Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2007 :o)!! ****Ne, keiden numbat mulla on tulee varmaan (=todennäkösesti) saamaan multa "taas vaihteeks" jtn fiksuu tekstaria ja toivotukset, mutta tätä kautta saan siis myös niille toivoteltua, joita en syystä tai toisesta tavoittais tekstarilla.. :)

EdelliseenSunnuntai 31.12.2006 19:04

viitaten.. Tuli vaa valvottua turhan myöhään siihen nähden, ett nous Aikasin. Taas huomas, ett vaik kuinka monta yötä nukku Paljon ni ei sitä unta vaan varastoon pysty saamaan:). Aikas tukka putkel lentoo nää päivät (ja illat), mutt Kiva vaan. Nyt ei taas ehi enempiä =D=D

JuuhTorstai 28.12.2006 22:59

ei mtn ihmeitä; ihan liian vähän unta viime yönä, mutt nyt ei jaksa, voi ja ehi kirjottaa enempiä. Eikä tod. johdu radalla ramppaamisesta :) (pakko ny mainita, heh).

Ehkä huomen enempi. Vaikkei mtn vars. kerrottavaa ookkaan..

Turha blogimerkintäTorstai 28.12.2006 01:36

;)
tääki pv nyt nähty. Veikkaanpa käyväni piakkoin (kaikki on suhteellista) nukkuu..ainaki joku aika sitte haukotutti ihan pirusti. Sohvaperunointi On Rankkaa..;) No ei..mutt pakko ettei vetäs joka ilta (yö) ihan jonnekki aamuyön tunneille..menee toi nouseminen puoleen päivään tosta vaan. Paitsi ett onneks mm su heräsin ihan itestään jo 9aikaan ja jäin ylös..oltii sovittu faijan kans, ett tos 10-11 tulee. Joo, ja kuitenki sitte ens vk jo töitä ni...

Potilas pitäny sisuksissaan onneks kaiken siitä sisäänsä laitetun aamu7 alkaen joten sikäli näyttää paremmalta- viel ku kuume rupeis pysyy alempana..Kunnon koululainen; kipeenä lomalla, hehheh..

Noh, isällään on kuulemma sama tauti, joten eivätpä siel "tautipesäkkeessä" pysyneet sitte aikuisetkaan tota ilman (mä elän toistaseks viel vakaasti toivossa, ett se eilinen pienehkö vellonta oli mun osuuteni).. Juups.

Kiitos ja hei vaan taas :)

JustiinsaKeskiviikko 27.12.2006 23:23

Vatsatauti oliki sitte yön ajan tytöllä seurana..nytteki sillä on melkei 39kuumetta =( ja kenkku olo. Lisäks koira sai ventin jalkaansa aamulenkillä. Aina ku ottaa paketin vekka (pakko laittaa ettei nuole koko ajan ja ettei sotke mestoja) ni alkaa vuotaa- ei iso eikä paljoa, mutt silti. Lienkö ollu taas joku vitun lasinsiru tai sitte tarpeeks terävä hiekotushiekan kivi.. Tosi hienoo..

No, ainaki itel pieni vellominen ainaki toistaseks menny vekka ja poika ihan ok ja syö hyvin... Mutt joo, hyvinhän nää lomapäivät tälleenki voi viettää..

Ainaki sain ne parit farkut tänään korjattua ja jtn muutaki ompeluhommaa hoidetua, jes =o)

No justKeskiviikko 27.12.2006 00:57

Se masutauti tais olla sitte Tarttuvaa laatua..neitokainen simahti äsken mun sängylle; ollu useamman tunnin huonovointinen ja tod.näk lämpö nousussa. Itelläki vähä semmonen vellova olo vatsassa; eikä tod oo kankkusta tai safkoista johtuvaa- kyl sen erottaa. Noh, jos tytöllä/ meillä sama ni toiv. menee yhtä nopeesti ohi ku pojalla; n1vrk vaan kesti. Hyvä niin :D. Mutt kurjaa & tylsää silti tietenkin.
Ois voinu eräästä paikasta infoo jtn ett on vatsatautia, damn.

DodiTiistai 26.12.2006 19:02

Tuli sitte vedettyä joku kevyet 12h yöunta:) Jipii, teki tod. Hyvää. Haukun kanssa pitkähkö rauhallinen lenkki, ja se sai nuuhkutella kaikki "uutiset" ulkosalla kaikessa rauhassa ilman hoppendalia- tekee sille (ja itellekki) hyvää moinen.
PikkuNasun kuumeki onneks pysyny alhasella; eilen toisella oli n38,7kuumetta:( tai korkein mitä mitattiin- tänään vaan lämpöilyä. Josko menis tolleen ohi. Ehkä/ tod näk isänsä uuden kotiväen pikkuihmisiltä joku pöpö tarttunu; 1/3 muksuista siel oli ollu vatsataudissa aattona..naminami. Se on söpönä uudessa lahjax antamassani yökkärissä toipuillu koko pv:n sohvalla peiton kera:) <3.
IsommanNasun kanssa hassuteltu mm tossa äskettäin ku syötiin joulumurkinoita keittiössä- Kivaa<3. (se tuolla tiskaa just ja mä hengaan dataamassa..hehee..).

Koht pitäis leikkii kosmetologia or whatever- lupasin laittaa Jasminille kynnet (rakenne); mikäs ku kerranki on Aikaa tommoseenki. Jtn ylimäärästä aattelin saada loman aikana kans puuhasteltua- ainaki jtn ompeluu pitäis harrastella kun parit farkut pitäis korjaa ja silleen. Mutt tänäänhän ei oo viel vars. lomapäivä ku on pyhä- hoh.

No joo, nyt vois mennä pari naminami-suklaakonvehtia napsimaan ja puolittaiseen vaaka-asentoon nautiskelee ennen "urakkaa" (ne kynnet.. =D).

ElämäMaanantai 25.12.2006 23:14

voittaa :D. En saanu oikein unta ku pesukone linkos yms..mutt sitte vähän myöhemmin semmoset 1-2h tirsat, safkaa naamariin ja olo on Ihan Toinen :) Tai väsyttää kyl vielki, mutt kohtahan sitä vois mennä jo nukkuuki..hehheh. No ei ehkä ihan vielä- pitää ainaki nakki lenkittää ja silleen.. Mutt tod näk ei jaksa kauaa valvoo (myöhään). Sitä paitsi aatonaaton ja aaton välinen yöuni jäi n8 tuntiin ("vaan") ja takana ne 11pv putkeen töissä ni onpi ihan tarpeen tuo Nukkuminen.
Kinkku & muut joulusafkatkaan ei onnex pursu korvista, kun ei oo mtn kolmen pyhän sukulaisvierailu-jouluruokailu-piinoja lainka ohjemassa, kivaa.

Ihunaiset naperotki kotosalla jo useemman tunnin; mukavaa ja rentoa Yhdessä Oloa <3

HmmMaanantai 25.12.2006 17:13

vähä pää kipee ja töttöröö-olo; sitä se teettää ulkoilu aina joskus. Noh, enempi unta kuulaan ni ei ois moista- siitähän se nyt(kin) vaa johtuu. Nii ja tupakasta. Ei onneks oo tullu nautittua mtn pilaantunutta alkomaholia, huh..se nyt vielä puuttuis :D

Voiski vetää päikkärit ennenku naperoiset himsiutuu .. joo, mainio idea:)

AikaMaanantai 25.12.2006 00:11

lentää..rientää.. tai jotain. En tiä. Mutt oikeesti; just kello oli jotai 15 ja nyt se onki 2210 about. Ei, en oo vetäny mtn punaviiniä ja tupakkaa kummempia päihteitä enkä sammunu, nukkunu, ollu missää matkoil tai mtn. Lähinnä vaa siis tuli mieleen se, ett on oikeesti jännä, kumma juttu miten välillä aika menee Niin Hitaasti (vrt joku duunin palaveri tappavien kalvosulkeisten kera....argh ..) ja välillä taas Nopeesti. Elämä on kyl .. erikoista. ja kaikkee muutaki.

<3