IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

*Lauantai 30.06.2007 00:55

Kaunein runo syntyy
kun ihminen on lähellä ihmistä,
kun hellyys,
yksinkertainen ja rajaton,
vailla kysymyksiä
virtaa toisesta toiseen.

Kauneinta runoa ei unohda.
Se on sinetöity otsaan, silmiin,
huuliin ja sydämeen,
sinetöity rakastavien lukea,
rakastavien kirvoittaa.

MainiotaTorstai 28.06.2007 18:00

yhteydet toimi mukavasti yhteen (eilen illalla).. Metro hieman hidasteli, mutta tällä krt se ei niin haitannu vaan melkeinpä hyvä niin, koska ei ollu siite Kiire ku kyytiin ehdin:) Rauhassa steisille, jonne juna saapu vähemmän myöhässä ku eka vaikutti. Tämä taas oli Hyvä asia, koska ehittii sitte ekaan mahdolliseen dösään eikä tarvinnu 25min venailla (eikä kuitenka tarvinnu juosta eikä myöskä odottaa). Eli oikein Bueno.

Kotona oli kaikki= elukat ja muksut viel hereillä ja meni sitte höpistessä ja hengatessa vähän turhan myöhään meillä kaikilla.
Vähänkö mua taas nauratti ku muksut oli sohvalla, kuten myös kissa ja koira Kullan nojaillessa sohvan selkänojaan (pikkunasu sano hyvin, että se on "teknisesti sohvalla" eli oltii taas kaikki ns samassa paikassa- meillähän jo "vitsinä" muksujen kanssa ollut vuosia, ett esim sohvalla/ partsilla or wherever kaikki .. ehkä tääl maininnukki. No okei, ite en kuulunu nyt kunnolla joukkoon, koska olin pc:n luona, mutta kylläki ihan sohvan vieressä..

Duuniin n1h myöhemmi ku tarkotus koska uniki maistu sen verran myöhempään. Vaan ei silleen ees harmita, heh.. :) Ja joo, työt sujuu suht ok- eilen paremmin kylläki.

Once again So Happy =D

Kiirus;)Torstai 28.06.2007 01:57

ihan just pitää lähtee kipinkapin ravaa sateeseen; motiivi paras ever..rakasta vastaan ytimeen:) Sitte kiiruusti kotiin, yhdessä(:

<3

AhkeraaKeskiviikko 27.06.2007 17:30

sekä duunien, että omien (Meidän) juttujen & asioiden suhteen:) Hienoa. Ja jo tänään illalla nähdäänkin, Helmeä<3 =D

Miska & Leevi on rauhottunu siitä su-illan+yön meiningistä huomattavasti. Hyvä niin...vaikka ihan hyvää vipellystä ja meininkiä saavatki aikaseks..onpahan koiruudellaki Tekemistä, heh:)

JepsKeskiviikko 27.06.2007 01:59

50-60min kävelyä, painot kintuissa ja valtaosa tosta ajasta pysy syke treenialueella, mainiota. Sitte nakki lenkille, Raksu soitti sopivasti ja ehittii mukavasti höpistäki (ja mikä Hienoa; tuleeki jo huomenna takas stadiin<3). Sitte painuinki suihkuun ja kohta nukkumaan:) (tai ehkä yx puhelu vielä..taas..hih).

:/Tiistai 26.06.2007 22:21

ikävä sittenki... argh. Ja viel huomiseen/ ylihuomiseen pitää oottaa..damn.

Työvire ilmesty jopa jostai tänää- ja tuli tehtyä n9,5h duunissa..jes. Klo on aika paljon, mutt saatan lähtee kävelee tai vetää jonku bicin ni a) tekee itelle hyvää (+vuos 2015 lähestyy kovaa vauhtia, hehheh) b) saa oltua hetken itekseenki (muksut pari vk nyt putkeen mulla ku isällään ns oma loma) c) ei ehkä kelaa ikävää/ raksua koko ajan (tai jos ni ns omis maailmois tsippaillen + mp3 päällä) d)..... (ei jaxa kirjottaa nyt)

Väsyttääki kaiken lisäks. Höh.

<3Tiistai 26.06.2007 11:29

You're just too good to be true
Can't keep my eyes off you
You'd feel like heaven to touch
I wanna hold you so much
At long last love has arrived
And I thank God I'm alive
You're just too good to be true
Can't take my eyes off of you

Pardon the way that I stare
There's nothing else to compare
The sight of you makes me weak
There are no words left to speak
But if you feel like I feel
Please let me know that it's real
You're just too good to be true
Can't take my eyes off of you

I love you baby, and if it's quite alright
I need you baby to warm the lonely nights
I love you baby, trust in me when I say
Oh pretty baby, don't bring me down, I pray
Oh pretty baby, now that I've found you, stay
And let me love you, baby, let me love you...

You're just too good to be true
Can't keep my eyes off of you
You'd feel like heaven to touch
I wanna hold you so much
At long last love has arrived
And I thank god I'm alive
You're just too good to be true
Can't take my eyes off of you

I love you baby, and if it's quite alright
I need you baby to warm the lonely nights
I love you baby, trust in me when I say
Oh pretty baby, don't bring me down, I pray
Oh pretty baby, now that I've found you, stay
And let me love you, baby, let me love you...

JaahasTiistai 26.06.2007 01:08

onpa ollu hmm mielenkiintosta kattoo mitä kaikkee toi pikkukolli tuhoilee.. kaikki huonekasvit näyttää ainaki maistuvan ja olevan kivoja leluja... (perkele, mun melkein työllä ja tuskalla hengissä pitämät). Nii ja luonnollisesti + tietenki niitten kimpussa pitää olla jos suinki mahdollista (=mahtuu ees jotenkuten) istuen siinä kukkaruukussa.. multa leviää kivasti kanssa. Sitte ne koiran kanssa jahtaa toisiaan leikkien vuorotellen (mutt on ne kans ollu molemmat yhtäaikaa mm syömässä koiran naksuja ja juomassa..). Saisivat nyt riehua täs vaik tunnin homona ni sammuisivat sitte ehkä yöks ees osaks aikaa... (*isosti huokasee*).

Noh, kokeillaa etikkaa rehujen syönnin ehkäsyyn; tehos koiruudelle ku se oli pieni..aikanaan ku oli 2kissaa ni en muista miten sillo hoidettii (aikaa jo enempi ku isompi nasu on vuosia, heh). Ja suihkepullo pitää hommaa; hyvä + lempeä tapa opettaa kissaa tavoille (suihkasu ku on tuhoja tekemässä).

Koht varmaa kone kii ja nuQ:) kai.

Tarkkaavaisia immeisiä;)Maanantai 25.06.2007 22:07

Eli joo, tarkennusta eläintarhamme tilanteeseen..(asukkeina tällä hetkellä/ toistaseks koira, kissa sekä 2,5apinaa=D, mä & kulta hoitajat...)

Isonasu roudas kissanpennun su kotiintullessaan mukanaan ja täss koitan päättää ollakko tiukkana (oon sanonu, ett mtn elukkaa ei tänne tuu) vai hellynkö ("kokonaan")..

Tämmönen täystuho siis majailee tuoreimpana meillä..:

Christa__

NonniMaanantai 25.06.2007 13:27

Hassua ku tuntuu vähä ku ois ollu jonku apaut viikon vekka duunista:) ku to lähettii jo 12aik. ja 3pv ei lainkaan tääl.

Pe ja la otin sitte brunaa, lisäks la käytii kävelee, pitsalla ja pelaamassa minigolffia sekä hengailee pudessa (n6h ulkona; aivan mahtava ilma- kuten kaikkina päivinä) :)
Illalla viihteiltii (pe+la). Hyviä tyyppejä (tuttuja + frendejä) kans liikentees ja osan aikaa niitten kans (sekä ihan kaksinkin). Oli Kivaa; nauraa sai paljon ja muutenki kaikin puolin helmeä.

Eilinen meni nukkues (mä osan aikaa pardella)..kaupassa saatii käytyä ja sitte naperoiset palautuki; isommalla kissanpentu mukana..voi luoja.. Kulta ei oikein kommentoinu mtn asiasta *naur*Kuulemma tulee sitte minipossu seuraavaks (nooouuuu).

Joudutaa (taas) olemaan erossa; tällä krt vaan onneks pari pv. Ke-iltana/ to-aamuna tulee jo takas. Eikä välimatkaa oo niin paljoa; vaan jtn puolet siitä pitkästä..heh. Joo, mutt nyt niin lyhyt erossaoloaika ja silleen, ettei varmaa ehi pahemmin hajoilla ikävästä (kai .. toivottavasti).

Nyt ois kai pakko koittaa tehä kyl duuniiki jossain vaihees.. :)