IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

=o)Torstai 31.08.2006 18:42

HappyHappy JoyJoy!

VIHDOINKI sain kuvan kulmasta korun kanssa ja myös kansioon sen =D; kiitos siis hovikuvaajalleni.. ;))

Horoskoopit vielTorstai 31.08.2006 13:55

Eräs henkilö herättää henkiin unelman, jonka vihdoinkin haluaisit nähdä toteutuvan. Loppujen lopuksi koko juttu on melkeinpä vain sinusta itsestäsi kiinni.
*
Olet ollut epäreilu jotakuta kohtaan. Vielä ei ole myöhäistä korjata tilannetta entiselleen. Anteeksipyyntö on ensiaskel.
*
Löydät jonkun sellaisen ihmisen, jonka tiedät ilman muuta haluavasi itsellesi. Terve järki katoaa, ja sanot jotakin naurettavaa ja tehokasta käyttääksesi tilaisuuden hyväksesi.
*
... on raskaan ja väistämättömän valinnan edessä seuraavien kuukausien aikana. Elämän suunta ja tarkoitus on osattava selvittää itselle aukottomasti. Jollain tavalla täytyy vain tietää mitä haluaa ja keskityttävä sitten vain siihen. Kenellä tahansa meistä voi olla yhtä kriittinen vaihe, jos nämä kaksi planeettaa osuvat jollekin oman kartan persoonallisista planeetoista tai akseleista.

Elämäsi palikat ovat järjestäytymässä uudelleen sinulta lupaa kysymättä. Jotkut asiat eivät nyt millään ilveellä ota onnistukseen ja silloin on parempi hyväksyä, etteivät ne enää kuulu sinulle.

Ilonsa kullakin.. Torstai 31.08.2006 13:46

Matemaatikot ovat usein laskuhumalassa.

Matemaatikot sairastavat eniten jakomielitautia.

Biologit asuvat soluasunnoissa ja fyysikot ottavat elektronisuihkuja.

Rakennuksilla työskentelee paljon lautamiehiä.

Hammaslääkärin pelko on korkean paikan kammo.

Metronkuljettaja saapui ravintolasta aivan umpitunnelissa.

Se ei liikuta minua, sanoi mies kun häneltä korjaamolla kysyttiin autossa olevaa vikaa.

Unitutkijoiden kokous jouduttiin perumaan valvojan sairastuttua.

Maanviljelijä pääsi uudesta viljelymenetelmästä jyvälle.

Palomies osti kukkakaupasta vaimolleen sireenejä.

Kirjaston hoitaja kehui: Meidän kirjastossa on lukemattomia kirjoja.

Nyrkkeilijä osti lapselleen lahjaksi leikkikehän.

Miekkailun oppitunneilla pidetään usein pistokokeita.

Keilaaja otti menestyksekkään turnauksen jälkeen kaatokännin.

Judoammattilainen suhtautui kilpakumppaneihinsa yliolkaisesti.

Tyttökoiria kutsutaan haulikoiksi.

Rooman palo oli Neron leimaus.

Spitaalisten bileissä aluksi irroitellaan ja lopulta meno on aivan päätöntä.

Mykkien kokouksessa tehtiin vastaansanomattomia päätöksiä. Jotkut ehdotukset olivat mitäänsanomattomia.

Missikilpailussa osa arvosteluperusteista oli muodollisia.

Barbien miesystävästä kaiken tietävä henkilö on kenguru.
A= seksikäs
B= yllätyksellinen
C= asioitaan jakava ihminen
D= varma
E= kekseliäs
F= cool
G= hauska
H= on aina siellä
I= enkeli
J= kaunis/komea
K= saa aina kaiken sen mitä hän haluaa
L= itsepäinen
M= pahis
N= fantisoiva
O= suojelee kavereitaan
P= pehmeä
Q= ei valehtele melkein koskaan
R= saa tarpeekseen pojista/tytöistä
S= ylläpitää yhteyden hyvin
T= kiusallinen
U= mukava
V= ei valehtele koskaan
W= paljon kärsvällisyyttä
X= hassu
Y= äänekäs
Z= hyvä kuuntelemaan
Å= kohtelias
Ä= ei mene selän taakke
Ö= kiva


K= saa aina kaiken sen mitä hän haluaa
R= saa tarpeekseen pojista/ tytöistä
I= enkeli
S= ylläpitää yhteyden hyvin
T= kiusallinen
A= seksikäs

jaahas ja silleen;) ihania nää joidenki keksimät testit yms.. varmaa pitää paikkansa *naur*

Raamatusta & mietteitäKeskiviikko 30.08.2006 23:33

Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali. Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus, en olisi mitään.


*
Muistinpa pitkästä aikaa, ett tuo opus on joskus ollu tarkotus lukea ns kannesta kanteen, ihan mielenkiinnosta, mutt aina se on jääny. Ehkä joku päivä..

Osui silmään jostain se teksti ja mun mielestä kyllä Asiaa..onneks meistä ees suurimmalla osalla on aina Joitain Rakkaita- Omaisia ainakin, joten "Olemme Jotakin"..kuten mulla vielä isä, velipuoli ja ennen kaikkea Omat Lapset<3 (ja niillä tietty mut sekä myös isänsä, isovanhempia..).

Sen lisäks tietenkin monilla kaverit, Ystävät, kummit yms keiden olemassa oloa monikin pitää harmillisen usein itsestään selvänä eikä muista arvostaa saati/ taikka osoittaa välittämistään..(tai ehkä vasta kun on ns liian myöhästä). Pitäis olla ja oonki onnellinen :)!! <3
(olkaa tekin..)

Mutt samalla tuli jotenki surkuolo, ku mieleen tuli ne kaikki yksinäiset ihmiset, joilla ei oo ketään toista ihmistä.. vanhukset, joilla ei ole omaisia tai ehkä on, mutta jotka eivät välitä, käy tapaamassa jne.. tai muuten vaan ettei kertakaikkiaan ole.. :( voi hitsi.
Taas motivoi kyllä siihen, ett ruuhka-aikaanki vaik miten widuttais metros, joka on täynnä kiireisiä ja nyrpeen näkösiä ihmisiä ni koittais jaksaa muistaa olla ystävällinen ja kohtelias..

Voihan olla, ett seki hapannaamanen mummo vieres on sellanen just six ettei sillä oo ystäviä, sille ei oo kukaan ystävällinen ja se on vaikka unohtanu sellasen.. ni josko senki päivä tai vaikka kaks ois vähän valosampia ystävällisen hymyn jälkeen (ja kenties vaik istumapaikan jos sellanen tarvii antaa)- ja ehkä se hymyilee joku kerta toiselle hapannaama-mummelille...
(no ei nyt odoteta taaska liikoja sentäs- ett niist tulis jopa viel ystävät..heh)..

Voiski pyytää faijan vaikka huomenna käymään taas jos haluis tulla (yleensä haluu ja voi) :o)

NukNuk piakkoin. Kivaa pikkulauantaita (taas!) ja öitä (:!

KeksiViikkoKeskiviikko 30.08.2006 15:42

Juuh. En ees koita väittää duunien estäneen blogin kirjottelun; oon vaan Laiskotellu tän(KIN) suhteen =o)


*
Jatkat kaikesta huolimatta valitsemallasi tiellä, vaikka joku yrittääkin käännyttää sinut. Mutta eräälle et voi sanoa ei, hän hurmaa sinut puolelleen.
(Yleensä khyl.. Jaahas- ja mistäs joku sellanen Eräs sitte ilmestyis mulle (: eijoole)

Jonkun mielestä sinulla on jotakin hätää. Et pysty ohjailemaan hänen ajatuskulkujaan, mutta ainakin voit kertoa, mitä mieltä olet asiasta.
(Täh.. heh. Jasso. Saapi toki kertoa jos joku semmosta mieltä on :)- eikähän toisia voi ohjailla (pitäis ainaka), mutt yleensä tulee kerrottua omaki kanta..depends on..)

Kokemasi yhteensattuma ei ole sattuma ollenkaan. Se on merkki siitä, että sinun pitää seurata tietä, jolla olet. Vastaa myöntävästi planeettojen ehdotukseen ottaa seuraava askel.
(Wohou..taas puhutaa Tiestäni- ja eri lähteistä nämä.. pitäiskö ruveta uskoo*virn*)

Vaikka asiat tuntuvat tänään tavallista hankalammilta, niin sinun ei tarvitse olla huolissasi. Selviät ongelmista paljon muita helpommin ja saatat jopa intoutua auttamaan niitä, joilta meinaa kapula hukkua ihan kokonaan. Pidä silti varasi, ettet joudu kahden kiistakumppanin väliselle tulilinjalle. Siinä käy huonosti.
(no höh..ainahan mä autan muita..omasta mielestä ainaki. No joo- ei innostaiska;))

JooKeskiviikko 30.08.2006 01:26

jos ny jtn rustais ettei vallan yhteen merkintään jäis tän pv:n blogi;)

vähä taas tukka putkel pv..melkei täys pv eka duunis, sitte kaupan kautta himaan, sapuskaa muxuille, homonetti ei toiminu eikä oikei mtn voinu varsinaisesti alkaa tekee, koska piti mennä poitsun vanhempainiltaan, jossa vierähtiki about tunti (n 1h enempi ois menny yleisinfos by rexi, mutt aika monta kertaa tullu jo kuultua ni otin vaan oman open osuuden hyödyn). Sitte nakki lenxulle, suihkuun ym ym.
tääki jopa nyt näyttäis toimivan. Pakko kyl ruveta selvittää, koska lomalla ja joku aika sitte toimi ilman mtn ongelmia (ja esim eilisen illan)...

Koht nukkuu. Toiv ei ois kurkku kipee enää aamulla; nyt ainaki on vähintää yhtä kipee ku aiemmi ellei jopa vähä pahempi =o(

Huomen jo KeskiViikkoa eletään, mainiota..heh

HohhoijaaTiistai 29.08.2006 12:30

:( kurkku eilisest alkaen (tosi) kipee..kuten isommalla nasullaki, jolla kuumettaki. Tai itseasias en ite oo mitannu; olo sellanen, etten ihmettele vaik oiski (jos ei Kuumetta ni Lämpöä jonku verran)- valitettava tosiasia, ett harvoin olo väärässä (jos ja kun sitte mahd oon mitannukki). No, ehkä tää joksku normiflunssax muuttuu (pv-pari..jos ei ni jtn muuta).

Johan täs on mennykki melkei 3kk terveenä; Ihana juttu kyl seki=)

Nyt paiskimaan.. meni eilinen hmmm, ei niin aikaansaavasti (vaikka Pitkän Päivän teinki) :)


*
Kuuntelet ja yrität ymmärtää erästä henkilöä, ja se vaatiikin sinun puoleltasi totista yrittämistä. Sinusta tuntuu, että taistelet tuulimyllyjä vastaan.
*
Taitosi riittävät, mutta halusi olla mukana ei ole niin varmaa. Joudut pohtiman vielä kerran, oletko valmis lähtemään projektiin mukaan.
*
Salaisuudet leviävät kuin metsäpalo, ja menet helposti mukaan juoruilun maailmaan. Sinun tehtäväsi voi olla välttää vahinkoja ja estää ihmisiä muuttumasta liian ilkeiksi.
*
Koeta löytää sinua tällä hetkellä kaivavan tyytymättömyyden aiheuttaja. Juuri nyt sinulla on yksi parhaista mahdollisuutta vaikuttaa elämääsi rajoittaviin olosuhteisiin ja muuttaa ne paljon paremmiksi. Et voi tehdä juuri mitään, mutta pelkkä tietoisuus auttaa sinua pääsemään irti raastavasta tilanteesta.

JaMaanantai 28.08.2006 19:49

vieläki Töissä..

Koulutus oli just niin tylsä ja/ tai turhan tuntunen mitä ajattelinki (toivoin olevani väärässä..se vaan aika harvinaista- buhahhaa), lisäks sen ois reilun tunnin-puolentoista (ei onneks menny 2,5h niinku sille oli aikaa varattu) sijaan saanu vedettyä tiiviimmin ja "fiksumminki".. Noh, sama palkka olin sitte siel tai tääl;).. Tauon jälkee ei onneks silmätkä lurpsahdellu *virn*

Joopa joo.

Voiski pitää (taas;)) biisittömän päivän blogis*naur*. Ei pidä kangistua kaavoihin :)

Uutta kehiinMaanantai 28.08.2006 12:05

Jotta uus työviikko ja silleen. Iltapäivä koulutuksessa.."jee" (no ei muute nii mtn, mutt ois mieluummi heti nyt aamul..). Hirviän nopee aika menee; just oli kesäloma- nyt jo 3.vk duunissa alkamassa. On se hassua khyl. Vajaa 4kk jouluun, hehheh.. Ja siit onki enää saman verran ni kevät on pitkällä ja on vappu=kesä lähenee *virn*
Nyt pitäs koittaa paiskia töitä ku iltapäiväl ei oikei siihe aikaa riitä. Eri juttu mitä saa aikaseks; mutt ajatushan on tärkein =D hohhoh;)

*
Koet, että sinulta odotetaan jotain sellaista, mitä et pysty antamaan. Joku yrittää kääntää päätäsi, vaikka hänen pitäisi jo tietää, että se on turhaa.

Yksi asia on kuin ikkunoiden pesu. Kun ryhdyt tekemään siitä, näet heti kättesi jäljen. Kyse on vain siitä, että rohkenet aloittaa työnteon.

Tänään on sinun päiväsi oppia ero myönteisten ja kielteisten tunteiden välillä, niin voit valita ensimmäisen. Se vaikuttaa typerän yksinkertaiselta, mutta yllätyt kuinka usein ihmiset sekoittavat nämä tunteet.

Yllätät itsesi syvistä mietteistä sinulle tärkeäksi muodostunutta ihmissuhdetta kohtaan. Se mitä pienenä välähdyksenä näet on enemmän kuin totta, vaikka mielesi pyrkii nopeasti mitätöimään koko jutun hölmönä päähänpistona.