IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Ohi onTorstai 27.12.2007 02:41

joulu ja joulupyhät tältä vuodelta. Aatto meni mukavasti, molemmat Nasut kotona koko päivän (+illan+yön) ja faija käväs moikkaamassa ja tuomassa pikkasen paketteja. Kinkku oli (on) hyvää ja ilta oli rattoisaa yhessä oleskelua ja vaan nauttimista rauhasta ja kiireettömyydestä- kuten kuuluuki (mun mielestä). Kauheen myöhään ei jaksanu valvoa (tai mä en, muksuista en muista mihin asti valvoivat..).

Eilen hieman extempore viihteellä piipahdus; loistava & mukava ilta, alusta loppuun;)) Kiitos hyvän musan, seuran jne=D Tänää onki tullu oltua hyvin ahkerasti sohvaperunana (voiko sellanen olla ahkerasti..hmm) ja kohta varmaa kaadun nukkumaan. Tosin vedin myöhäisiltapäivän päikkärit ja taisin tossa 22-23välissäki vähän torkahtaa..heh. Noh, tuskin menee silti Kauaa saada unta. Hitsi ku röökit on ihan lopussa- pari hassua jäljellä ja tonne Kylmään & Tuuliseen säähän en tod lähe ostamaan huoltsikalle lisää- nyt vaa pitää pärjätä huomiseen ni pääsee kauppaan sitte ostaa lisää.

Semmosta. Tullukki harvakseltaan näitä merkintöjä vaan välillä näinkin tosiaan.

(lomalomaloma:D)

Heh..Torstai 27.12.2007 02:35

A : You like to drink.
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : You Are Great in bed.
J : People Adore YOU!
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : best kisser ever.
N : You like to drink.
O : Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fuckin crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V : You are not judgmental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready


K : You're wild and crazy
R : Fuckin crazy
I : You Are Great in bed
S : Easy to fall in love with
T : You're loyal to those you love
A : You like to drink

<3Maanantai 24.12.2007 14:35

Selkä melkein normaali, jes- erittäin mainiota:).

Joululle ei ihan tunnu, johtuen osin ettei oo pystyny laitella mtn joulukamoi tai semmost..mutt ei se mtn; nyt on JouluAatto ja Loma =D, ei voi valittaa lainkaan. Sen verran sentäs, ett jtn joulusafkoi on ja mm kinkku paistettuna ja syöntivalmiina:)Oikein Hyvää, Mukavaa ja Rauhallista Joulua &lt;sydän&gt;!!

DodiPerjantai 21.12.2007 18:43

Toi ke oli ihan jees pv..lääkkeet tuntu hyvin tehoovan ja maltoin Levätä (ja vähänkö se kypsyttää.. vaa maata..tulipa katottua videot "tyhjix" ja nukuttua miten sattuu). Eilinen oli sen sijaan aika kökkö- vaikka ei tullu istuttua ku miniskidi-pätkis dataa ja muuten löhös sekä otti Maximiannokset lääkkeitä ni aina vaan kipuja :( ei kiva.
Tänää ollu taas sitte ihan toisenlainen pv; vaikka jouduin viel liikentees olee sen verran, ett kävin pankis pari jutskaa hoitamassa. Noh, lääkärithän suositteli kävelyä (ei Kävelyä, hahhah) ja esim ke (?..vai olikohan se to..ei muista ei) käväsin lähikaupassa hissuksiin tzippaillen tupakkaa ostamassa. Joo, ni tosiaan vaikka joutu istuu ja venaa vuorooki, ni silti ei pahemmin oo kipeä:) Siistii:) Josko toi Kunnon Lepäily ja Lääkitys aiemmat pv:t sitte Oikeesti Tehois;) ois kyl hiAno homma=D

*Perjantai 21.12.2007 18:16

Rakkautesi kanssa
olet aina yksin
kuin lapsi
autiolla saarella.
Mitä se vaatii, se sinun
on annettava
Mikä se ei anna,
sitä anot turhaan
Sielusi vapisevilla huulilla
voit vain pyytää
rakkauttasi olemaan sinulle armollinen
ja jäämään

by
Tommy Tabermann

*Perjantai 21.12.2007 18:16

Rakkautesi kanssa
olet aina yksin
kuin lapsi
autiolla saarella.
Mitä se vaatii, se sinun
on annettava
Mikä se ei anna,
sitä anot turhaan
Sielusi vapisevilla huulilla
voit vain pyytää
rakkauttasi olemaan sinulle armollinen
ja jäämään

by
Tommy Tabermann

ks alla..Keskiviikko 19.12.2007 02:03

toi edellinen merkintä oli tarkotettu tiistaille, mutt vuorokaus ehtiki sitte just vaihtua.. siinä mainittu yö oli ma-ti ja lekurikäynti ti jne.. :)

:(Keskiviikko 19.12.2007 02:01

Joopa joo. Eilinen ja erityisesti yö oliki sitte "mielenkiintosta".. sain jossain vaiheessa lähempänä aamua unen päästä kiinni- ja sillonki heräilin aina ajoittain kipuun:( (ne pari aiempaa yötä sai sentäs nukuttua). Varasin sitte heti aamupv:l "mun lääkäriltä" ajan iltapäiväks; saikkuahan mulla on jo ja lääkettäki, mutt jos lääkitys ei auta ja oli Niin Tuskaa ni pakko painua näytille, ett jtn keksittäis..ei kestäny enää..

Seisomis- ja kävelyasento on jo normaalimmat eikä vallan etukeno..mutta kivut siis sitte sitä vastoin pahentunu ja koventunu tosiaan.
Noh, tutki uusiks (ja Kunnolla) ja vähä vaihdeltii & lisättii lääkitystä.. Nyt on sitte Vahvaa kipulääkettä kapselimuodossa ja "tavallisempaa" kipulääkettä jytyannoksilla sekä lihasrelaksanttia vielä lisäks (seki kolmiolääke).. Otin heti apteekin jälkeen paria niistä ennen kotimatkaa, teho alko sit ku viel pari h eka vaa makasin himassa.. Ja näemmä alkaa heti pari h jälkeen aina sitte taas yltymään- onneks toi neuvo, ett voin ottaa silleen "vuorotellen" noita- eli aina about parin tunnin välein..kun ja jos alkaa Tuntumaan. Lisäks kylmällä voi hoitaa kanssa- taidan jättää huomiseen ku laitoin pakkaseen "jyväpussin", jota voi käyttää sekä lämpö- että kylmähoitoon.

Mutt tää on siis niin perseestä että. Sen lisäks, ett jatkuva kova kipu todellaki syö ihmistä (ku ei mikään asentoka auta jne) ni harmittaa ja "masentaa" ku ei pysty esim joulukamoja hakemaan kellarista ja tekee niitä juttuja, mitä oli aatellu tässä joulua edeltäen puuhailla kotosalla.. (thank god en oo koskaa erikseen harrastanu mtn joulusiivousta tms).

Ett Semmosta :'(

:(Maanantai 17.12.2007 23:31

Voihan kilinpillu sentäs... Tää sen kun pahenee vaan. Tänää ollu ihan kauhee pv lääkkeestä huolimatta; mikään asento istua, maata tai seisoa ei oo hyvä; sattuu vaan niin perkeleesti:( On kaikenkaikkiaan Pahempi & Kovempi kipu ja särky, lisäks se kipu vihloo säteillen sitte oikeeseen reiteen ja pakaraankin jos ei koko ajan ni välil..prkle. Jos aamulla on tällänen ni pakko painuu uusiks lekuriin; ei kestä kyllä mitenkä..
Takas sängylle makaa- saattaa olla vähän siedettävämpi jos siin löytyy sopiva asento ja siinä pysyy..

Voihan SelkäSunnuntai 16.12.2007 19:29

Pe pukiessani normisti seisten sukkaa jalkaani (vähän kumartuen) kuulu tajuton rusahdus ("crunch"-ääni) alaselästä ja jymähdin siihen. Varovasti sohvasta tukee ottaen pääsin ylemmäs, mutten normisti pystyasentoon. Pe pysty viel jotenkuten istuu pc:l ja oli itseasias paras paikka, eilen sitte paheni pahenemistaan ja missään asennos ei ollu hyvä olla. Kävely ollu pe lähtien sen näköstä ku ois paskat housussa ja etukumarassa kuten joku 9kybänen vanhus:(

Eilen iltapv:l oli "luovutettava" ja soitin yksityiselle lääkäriasemalle, jota duunin piikkiin saa käyttää ja tsekkasin moneen asti la se on ok mennä. Sain kaverin heittämään mut autolla, Great (en ois tod julkisil voinu mennä). Reilun tunnin odotuksen jälkeen pääsin sitte lekuriin..jolle ku pääsin huoneeseen totesin, ett selkä on tosi kipee ni totes ett sen kyl näkee- ootteli siin ovella ku könkkäsin sinne siit odotustilasta. Tutki huolimattomasti mm eteen- ja taaksetaivutukset ja selän lihasten tilanteen tutkimatta jättäen- ei hyvä. Paukautti suoraan Ainaki ens viikon saikkua ja Tramal-lääkkeen sekä nosto-/ kantokiellon (ei mtn painavaa)... jepjep.

Nyt saaki sitte duunit jäädä oottamaan päivää parempaa tulevaisuudessa, koska oon lomalla (tai saikulla- sen näkee sitte) joulun jälkeen- ja lääkehuuruissa hengailen himsis siis.. noh, ainaki tulee tod relattua. Ja ton tropin kanssa ei alkoholi sovi lainka, en lähe ees kokeilee ku mm hengityspysähdys ja muuta "kivaa" vois seuraa.. ni tuleepa kuin ittestään nenänvalkasua kerrakseen, heh:) asioil on puolensa.

Jäipä tosin pe duunin pikkujoulut väliin ja huomenn ois yhet muut, joihin sain Kutsun (tai itseasias 2kpl) ja ehin jo ilmottautua vaan en tod lähe liikkeelle ees vesilinjalla. Jo taksin odotus eilen lekurin jälkee oli mulle pitkä aika ku jalat rupee tärisee ja miettii pysyykö tolpillaan.

Joo, ja vaikka mulla onki selässä vikaa ennestää ni tää ei oo mtn siitä johtuvaa- erotan kyl "pienen" ikäni asian kanssa eläneenä. Mutt joo, alkaa taas silmät painuu kii (vaik nukuin pitkän yöunen)- taidan mennä sohvalle pilkkii.. yx lääkkeen vaikutuksista, heh.. :)

Semmosta tänne; noin vähän niinku tauon jälkeen..