IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

ToPerjantai 30.10.2009 01:15

Onnex on jo to. Vaikka ollukki kiva vk; mm tnä oli faija käymässä sekä extempore Neena & mamaOutsa<3:)! Ollu duunis kuitenki nää 2vk normista poikkeavaa ku toi PikkuMatalainen on ollut siel TET-jaksolla ja silleen. Vihdoin viimein pientä yskänjämää (röökiyskää?) lukuunottamatta vaikuttais, ett se Aikoja sitte alkanu flunssaki ois jopa menny ohi (tai ihan pian ainaki)- ilman ab-kuureja tms..mainiota:). Vielä ku kelit ois vähä paremmat, eli ettei joko satais tai ois prkleen kylmä koko ajan ni ois mukavaa- vois ehkä tehä mieli zippaileeki hieman enempi ku näil ilmoil, mitä täs nyt on ollu..

Jos kohta vaik nukkuu kävis=) tai lukemaan hetkeks, heh:)

Joo, samaa mieltä;DKeskiviikko 28.10.2009 23:46

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/10/984699

Ja tostahan väsynki on tehottomuuden lisäx Pakko johtua *virn*..

:OTiistai 27.10.2009 21:32

Hyi saatana.. sairasta. Ja taas tuomiot ihan naurettavia tekoihin nähden! Siis ku hesaris oli juttu yhest lasten hyväkskäyttö-jutusta ja sen tuomioista (en saanu linkkiä tähän toimimaan).

=DMaanantai 26.10.2009 10:40

Olipa taas viikonloppu, ja se meni Liian nopeesti- kuten about aina.

Pe eka n6h duunipv (aamul myöhemmin siel ku PikkuNasul lekuri, jossa olin meges), sitte himsiin ja TorkkuYritys parin edellisen yön aivan liian Vajaiden unimäärien takia. No ei se uni tullu ni ei muuta ku suihkuun ja naamarin paikalleen laittoon.

Sitte matkaan-> Kulttuuritalolle WASP:n keikalle molempien matalaisten kanssa=D. Keikka oli musta Hyvä; edellisestä onki n5v aikaa (Ankkarockia ei lasketa). Sen jälkee nuorempi dösälle, jolla isälleen ja ite mm "urheilemaan" ja "keskieurooppaan";).

La pv meni rattosasti eka nukkuen (ois voinu kyl kauemminki nukkua, mutt eipä tota unta sitte riittänykkä), Frendiä nähden ja illalla taas sitte hutveltaen- "yllättäen" pe JA la isonasun kanssa, heh. Ystäviä ja kavereita kiitettävästi kans liikentees, ja sehän on aina vaan Mukavaa=)!

Su oli pyhitetty mm youtubesta pätkien tsekkailuun, päikkäreiden ja ruuan lisäksi:). Nyt sitte pirteenä töissä- yeah right;D.

♥ weekend:)!Perjantai 23.10.2009 20:51

Tonight I Wanna Be Somebody, like Wild Child or maybe Forever Free or L.O.V.E. Machine;) but not Blind in Texas. I'll Hold on To my Heart and Sleepin´ (In the Fire) =D

JaahasTorstai 22.10.2009 11:32

Kiinnitä huomiota riittävään liikuntaan ja lepoon. Mielesi pysyy kyllä vireänä vielä, mutta olet menossa kohti armotonta kaamosta. Helpota sitä etukäteen.

*

Joku katselee sinua alta kulmain, mikä tietää hankaluuksia. Selviät helpoimmalla, jos menet hänen luokseen ja avaat keskustelun.

*

Työ: Yllättäviä mahdollisuuksia tulee yhtäkkiä eteesi, ja sinun on toimittava nopeasti.
Raha: Vihdoinkin sinulla on varaa pitkäaikaisen toiveesi toteuttamiseen.
Rakkaus: Vetovoimasi on uskomaton. Voit valloittaa kenet haluat.

*

Jos tänään ajatus sotkeentuu ajoittain oikein kunnolla, niin kysymyksessä on selvä ristiriita sisimpien tunteittesi ja muille antamasi vaikutelman välillä. Joudut siis hiukan määrittelemään suuntaasi ennen kuin ajatus jälleen kirkastuu.

EVA <3Keskiviikko 21.10.2009 00:00

Oon tän biisin kuullu monesti, tnä aloin tsekkaamaan sanoja ja tykästyin jotenki enemmän kuin aiemmin. En jaksanu perehtyä niin tarkkaan sanojen Tarkotuxiin tms, mutt koska biisi sopi sen herättämiin fiilixiin ni laitan nyt linkin ja pari kohtaa sanoista..

Ajattelin & ajattelen varmaan aina jatkossakin tän kuullessani seuraavaa henkilö.. :

<3 Eeva-äiti (4/1945 - 10/2004) <3Eva sails away
Dreams the world far away
The Good in her will be my sunflower field


http://www.youtube.com/watch?v=nPMIEdrJZAY

EVA
by
NIGHTWISH

KAUNIS PÄIVÄTiistai 20.10.2009 13:33

Rakkaus, ehkä vielä toinenkin
hän saapuu vaikka yksi lähtikin
on huomen jotain jota aavistin
tänään

herään ehkä vielä toivunkin
ja toivon, joskus vielä uskonkin
se saapuu lohtu jonka aavistin
tänään

kun minä käännyin olit poissa
vain varjosi tavoitin
se minut kätteli koruttomasti neuvoi että nousisin
kun minä käännyin olit poissa, olit poissa

Jalat vahvistuvat, jalat kantavat
vaikka illat tuhlaa, aamut antavat
ja minä nousen vaikka putoan
nousen vaikka putoan

kun minä käännyin olit poissa
vain varjosi tavoitin
se minut kätteli koruttomasti
neuvoi että nousisin

kun minä käännyin olit poissa
vain varjoas hipaisin
se sinut saatteli selittämättä
kielsi että seuraisin
kun minä käännyin olit poissa, olit poissa

herään, ehkä vielä toivunkin
ja toivon joskus vielä uskonkin
se saapuu, lohtu jonka aavistin
tänään
sillä päivä se on kaunis

KAUNIS PÄIVÄ
by
ANNA PUU

ARGHMaanantai 19.10.2009 21:52

IsoNasu avas telkkarin ja näin osan lopusta ohjelmasta Dr Phil (or what ever). Aiheena oli ikäero ja parisuhde, siis iso ikäero parisuhteessa, ja siinä oli pari, jossa nainen oli 38v ja kundi 18v. Ja Mr Phil oli sitä mieltä, ett suhde on NIIIIIN väärin kaikin puolin, myös yhteiskunnan ja Kaikkien mielestä.. Hmm. Jos molemmat on siinä vap.eht mukana, suhde toimii kaikin puolin jne ni en tajuu, ett mikä on siinä väärin..

Ainahan parisuhteissa voi asiat mättää, riippumatta "biologisesta ikäerosta". Ja varsinki six mua varmaa ärsyttää ihan sikana, ett ku on ns Yleistä, ett äijällä on on Paljonki nuorempi muikki ja se sitte on niinku OK.. Ett ku 4-5kybänen mies kriiseissään vaihtaa about ikäsensä vaimon johonki 20-25vuotiaaseen (isommallaki ikäerolla ku ton ohjelman pariskunnalla), ni ett se(KÖ) on sitte niinku jees ja ihan fine. Ja sitte jos onki niin, ett muikki on se vanhempi ni hui kamalaa ja on väärin ja hirveetä yms.. vittu.

Vrt julkkismaailmasta joku Michael Douglas s1944 & Catherine Zeta-Jones s1969 vs Demi Moore s1962 & Ashton Kutcheri s1978, Jack Nickholson tai Hugh Hefner usein nuorten hoitojensa kanssa vs Madonna tuoreimman nuoren hoitonsa kanssa JNE JNE..

ARGH!!

=)Maanantai 19.10.2009 01:48

Olipas Kiva vkl taas<3.

Pe eka täys pv duunis..vaik piti tehä ees vähä vajaa. Sitte himsiin ja mm suihkuun ja laittaa nassuu mestoilleen. Tuli vaihteex (ylläri) kiirus ku haluttii neidin kans piipahtaa eka keskieuroopas ennen ku katotii pääsiskö seki yhille kutsuvieraskemuille- no ei päässy ku 24v ikäraja, damn. Noh, sitte urheilemaan;). Ja sielt avajaisii juhlimaan perkeleelliseen baariin- jossa oliki sitte "kaikki frendit" (ei ihme ku 2edellist ihan tyhjinä sillo, heh).

Eilinen sitte huilien ja nauttien ihan vaan himas, pääasias sohvaperunoiden.. tv:n ja netin kanssa:D.

Tänää oliki sitte Vip-Vieraita<3 ;) Neena & MamaOutsa, jei<3!! Pari tuntia vierähti kyl taas aivan liian äkkiä, damn. Mutt saatii taas loistavia kuvia räpsittyä:D- Jasmin toki Parhaat ja vielä muokkaski heti tnä- loistavaa:)!

Nyt pitää viel painella suihkuun jnejne- saa nähä monelt tulee mentyä nukkumaan:O. Ei kyl väsytä oikeestaan, johtuuko sitte Pitkistä unista ja tai vai kahvista ku jouduin illemmal keittää (ja siis tietenki juomaan:D) ku leivoin mokkapaloja:); siitähän naperot on Onnessaan<3 :).

Neenasta kuvia jossai vaihees lisää- tässä nyt yx tähän "hätään":).