IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

:o( & =o)Keskiviikko 28.02.2007 21:03

reisille meni Metallican keikan lippujen saanti..tänään. Mutta..toivoa on vielä;) Ei oo eka kerta kun menee sivusuun ku tulee myyntiin ja onnaa kuitenki sitte. Duunit ei sujunu yhtään, damn. Mutt himsis olluki sitäki ahkerampi; toinen kerros maalia, pyykit pesty ja kuivumas jne. Taidan kyl maalaa viel kerran, ni takuulla ei kuulla valkosta..heh. Tosi pro;)

Ny jääny datailu vähä vähemmälle; joskus niinki. Hyvä vaan =D. Ainaki piipahtamaan vielä- koska ja kauan do not know.. :)

JippiiTiistai 27.02.2007 21:08

Vihdoinkin kuva tosta<3 SuurKiitos Jasmin-Raksuliini <3 !! Kuvan ottamisesta ja muokkauksesta=o)

Christa__

Taitavaa Tiistai 27.02.2007 16:53

taas kerran.

Meniki sitte Myöhään..mesessä (ja täälki) hengasin. Aivan liian myöhään. Mutt suht ok hereille ja kivasti duuniin. Saanu aikaseks jne..joten ei Haittaa sikäli lainkaan :) Mutt kyllä sitä voi ollakki tyhmä *naureskelee itselleen*. Mutt pääasia ett Hyvä Fiilis eikä harmita (saati väsytä- normipäivää enempää).

Enää 3työpäivää, sitte vkl:) Jes.

HehTiistai 27.02.2007 01:22

jaa-a. Aattelin ett menisin Ajois siis petiin. Noh, naperot isällään eli mulla vapaailta enkä jaksanu (päivällä tuntu sille) jäädä ylitöihin (nyt harmittaa vähän). Himassa piti tehdä jtn esim steppaa tai silleen. No widdu; oon melkei koko ajan datannu vaan..huoh. Suihkus sentäs piipahdin. Ja oon muka painumas kohta tästä pois (Salee Juu) :D

JuuMaanantai 26.02.2007 16:48

menin naperoitten kans "kattoo" Viidakon Ykä 2:sta poitsun huoneeseen lämpösysteemi harteilla..meni pari minsaa ja vedinki siinä zetaa. Olin aikeissa sitte mennä jo nukkumaan ku alko viel kattoo Clickkiä; vetäsin silmät auki iteki sitte koko leffan (alusta jonku verra pois ku datailin). Eli klo oli Taas jo liikaa ku oikeesti nukkuu..

Ihan ok ajois töis silti ja saanu aikaanki (oohos), mutt väsyttää kyl simona..Ja on jotenki Tylsää:( (liittyy osin myös mitä tos joku aika sitte kirjotin Ystävyydestä..olikohan tammikuun lopulla)..Vaan, kaikella tarkotus jne..hohhoh.

Widun HartiatSunnuntai 25.02.2007 21:06

Joo, venyttelin makoisasti duunissa jossai vaihees pv:l ja jo ennen sitä oli hartiat aikas jumissa, vaan senpä jälkeen ei oo oikei pää kääntyny..nyt n1vrk maalaussessiosta=lihakset jumittaa. Ei tainnu tehdä hyvää se kurottelu liian matalta ylettääkseen mahd ylös (katonrajaan) eka telalla ja sitte loput pensselillä. Särkee lapaluitten väliin asti niin maan perkeleesti:(
Tod näk 10h duunipv:l (ja koht taas 2vk putkeen) osuutensa, mutt ku tuntee itteensä ja mitä tehny ni osaa suht ok arvioida mahd. vaivan syytä - miettimättä asiaa koko ajan (muutenka jatkuva vatvominen ku ei kuulu tapoihin).

Nyt vaa ootan, ett IsoNasu hieroo jonku aikaa (ei löydy Mobilaattia, Orudista tms ni katotaa miten Hirudoid tehoo..) .. ja rupee pari jytyy särkylääkettä vaikuttaa. Damn ku en muistanu Mun Lääkäriltä pyytää mtn lihasrelaksanttia; ois kuitenki sillo tällö käyttöö- vaikka venyttely yms on tietty tärkeempi näitten vaivojen hoitoon ja ehkäsyyn. Mutt tossa yks pv tuli mieleen, ett miten en oo tajunnu; ku ei moisia troppeja oo vars. tarvinnu aikoihi eikä niitä himsistä löydy.

Joo, jos tää helpottaa ni Ehkä steppaan- vähä veikkaan etten; aivan puhki olo ja klo näin paljon taas. Ois ollu yhet kekkeritki tänään ja olin suunnitellu+ajatellu piipahtaa 1-2h suoraan töistä ja olla sitte loppuillan himas naperoitten kans (toinen ois ollu, ett eka himaan, sitte sinne 1-2h:ks), mutt jätin nyt sitte kokonaan väliin. Ei vaa tältä olotilalta pysty; tuntuu ett on semmonen joku *miettii* no siis joku semmonen nukke tms jolla ei käänny pää erikseen mihinkä suuntaan vaan ainoastaa vyötäröstä (tai koko ruumis)..Ääh, Tylsää tämä tämmöinen.

Noh, saa syyttää vaan itteensä ku pitää tehdä ("Kyl tän ny hoitaa") eikä malta lainaa tikkaita..ja silleen:)

COME CLARITYSunnuntai 25.02.2007 13:47

Rushing through 30
Getting older every day
By two
Drawing pictures of innocent times
Could you add colour inside these lines?

I want you to lead me
Take me somewhere
Don't want to live
In a dream one more day

Sure it would change my perspective
I'm certain I would change today
I'm certain it would change our ways
Would things fall into place?

I want you to lead me
Take me somewhere
Don't want to live
In a dream one more day

Take me somewhere
Don't want to live
In a dream one more day

COME CLARITY
by
IN FLAMES

Argh.Sunnuntai 25.02.2007 00:58

Vaihteeks vituttaa ku pientä oravaa ku kävyt on jäässä..Ja on Sad but true-fiilis.. Jälkimmäinen ehkä "muutenki vaa", mutt eka liittyen erittäin paljon=vaan nyt mukulanttien isukkiin, ex-mieheen. En nyt ainaka jaksa (ja viitti) enempiä avautua aiheesta, mutt lähinnä skidien harmituksen takia mulla (mega)harmitus..enkä ymmärrä- en tosiaankaan. Noh, elämä on täynnä valintoja ja se ihminen tulee ehkä kans huomaamaan sen joskus jos ei olis jo tajunnu (ei näemmä ole- vaikka yks syy eroonki on tommonen elämän tosiasia ku ei näemmä vaan joillekki mene perille).. Jotenki veikkaan, ett ehkä siin vaiheessa ku naperot omien muksujensa kanssa käy enempi (vaan?) mun luona- ei sen..ainaka nii paljoo jos ollenkaan jne. Sääli- ehkä kannattais kattoo välil omaaki napaa pidemmälle; erityisesti tietty ajatella Omia Lapsiaan..ja jopa joskus asettaa ne oman kivan etusijalle; edes joskus. Joillekin meistä kun ne menee etusijalle pääasiassa aina- arkinen esimerkki ett safka on valmiina, 2lapsella nälkä. Kenelle laitetaan ekana, itselle vaiko lapsille. No itse tietenki laitan lapsille ja otan sitte itte. Tottakai on tilanteita, ett oman itsen joutuu (ja tottakai välil pitääki) laittaa muksujenki edelle, mutt noin pääpirteittäin. Ja aina asioita voi (pitäis pystyy) sumplaa nii ett mahdollisesti niiden JA omat asiat toteutuu, oli sitte aihe ja asia mikä hyvänsä.

Vitsi että Rakastan niitä Niin Paljon <3. Onneks kyllä tietävät sen, aina ja varmasti (uskosin, ett myös niinäkin kertoina kun mun aikuisena pitää tehdä päätöksiä, joista eivät aina/ useinkaan pidä...ja jos mun napa onki etusijalla- koska niidenKin jutut on)..

Vitutukseen ei voi kuolla, ehkä uni auttaa sen vähentämisessä..heh..

I WANT TO KNOW WHAT LOVE ISLauantai 24.02.2007 21:43

I gotta take a little time
A little time to think things over
I better read between the lines
In case I need it when Im older

Now this mountain I must climb
Feels like a world upon my shoulders
I through the clouds I see love shine
It keeps me warm as life grows colder

In my life theres been heartache and pain
I dont know if I can face it again
Cant stop now, Ive traveled so far
To change this lonely life

I wanna know what love is
I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me

Im gonna take a little time
A little time to look around me
Ive got nowhere left to hide
It looks like love has finally found me

In my life theres been heartache and pain
I dont know if I can face it again
I cant stop now, Ive traveled so far
To change this lonely life

I wanna know what love is
I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me

I wanna know what love is
I want you to show me
And I wanna feel, I want to feel what love is
And I know, I know you can show me

Lets talk about love
I wanna know what love is, the love that you feel inside
I want you to show me, and Im feeling so much love
I wanna feel what love is, no, you just cannot hide
I know you can show me, yeah

I wanna know what love is, lets talk about love
I want you to show me, I wanna feel it too
I wanna feel what love is, I want to feel it too
And I know and I know, I know you can show me
Show me love is real, yeah
I wanna know what love is...

I WANT TO KNOW WHAT LOVE IS
by
FOREIGNER

JuuhLauantai 24.02.2007 21:29

LepoSekka..

Duunist hanalla himaan ja maalaamaan Neidon seinää (yhtä seinää, kyllä). Pahus vaan kun ei oo keittiötikkaita (hajos viime muutossa eikä oo tullu uusia hommattua) eli neiti ite sai teippailla katon*virn*.. ja koska meni putkeen muutenki (no muuten meni kyl) ni maali riitti yhteen kerrokseen- ja tarttee kyl kaks..Aivan vitivalkonen pohja ni ei peity nätisti yhel kerroksel. Ja tietenki oon aina kaatanu käyttöön siltä reunalta, jossa on sävytiedoista tarrat;) Noh..aattelin ottaa koko purnukan kauppaan mukaan, iskeä myyjille ja sanoa ett saisko tollasta sopivan kokosen purnukan, kiitos =D Kyl mä suht oikein varmaan muistan värikartoistki sen sävyn sitte ku nään. Heh- ja tyttö ehdotti, ett lainataa isältään tikkaita tokan kerroksen laittoa varten=mä teippaan katonki; sanoin jo ett saan fiksattua sillä tavoin kyllä ton (ensikertalaiseks ja hankalalla ylettävyydellä laitettuna sanoisin, ett erinomaista työtä se kyllä teki, ettei tod voi valittaa <3 Äidin Tyttö..heh).

Oma pc-pöytä jäi sillo antennishown alkettua vähä kaaokseen, ku siirsin kahen hyllyn kamat vekka tieltä (ja yhen hyllyn kokonaan).. se antennipistoke on seinäs sen luona. Sen aion nyt viel laittaa kondikseen ja viikata pyykit. Sitte voiski koittaa oikeesti ajois mennä sohvarusinaks ni vois käydä tsägäl jo Aikasemmi samoin ku eilen. Tarkotus ois painuu duuniin huomenna heti ekal metrol (ja ekal mahd. dösäl - koska junat kulkee tunnin välein su-aamusin..).

Takas varmaa datailee ehin viel pujahtaa:) Poika hengaa omas huonees (kuten useimmiten..ja nyt varsinki ku on ne kanavat=tv käytettävis omas huonees)- tyttö lastenvahtina..I'm almost like alone (lonely) :o/