IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

JepsPerjantai 31.08.2007 22:02

Muutto ohi, kamat mestoillaan jne (duunissa siis); nykyinen paikka on huonompi sikäli etten ihan yhtä hyvin pysty esim tääl hengaa :( ellen keksi jtn näköesteitä *virn* Joo- viikonloppu, jeah. Kivaa moista kaikille<3 :)

*Perjantai 31.08.2007 11:42

Pane kattilat, kauhat piiloon,
sammuta liesi,
heitä rätti ja harja nurkkaan:
en minä kaipaa
jauhopeukaloa, huoltajaa,
minä tarvitsen
rakastajaa

by
Tommy Tabermann

SilleenPerjantai 31.08.2007 02:01

Päivä taas rientäny; suht ok duunei..piti alkaa pakkaa joskus viimeistään n12, mutt loppuen lopux vast safkixen jälkeen alotin (13+)- mutta ajotus oliki OK; kamat läjäs 15pintaan ja sitte lähinki vekka- pari minsaa plussaaki tuli. Ystävä soitteli pv:l, ett on stadissa ja jos näkis (ei ehitty ku lähti) ni sehän sopi Mainiosti ku jälkikasvu oli himassa .. ja faija oli tulossa meille käymään. Ehin kupin kahvia ja parin röksyn verran moikkaa, Kivaa:).

Himassa perinteisesti safkaa, pyykinpesua jne. Olisin niin paljon halunnu Kävellä, mutt toi pirun pohje/ akilles on ollu Niin Kipee (aamusta jo, mutt paheni iltapäivän aikana) ettei todellaka voinu ajatellakka. Tulehduskipulääke ja kylmägeeliä helpotti vähän, muttei tarpeex (koko kipu vex). Kävin sitte ns easysti kävellen kaupas (+postis) ni sai ees jtn tommost tehtyä.

Pyykit venaa viel, ett ripustan..sitte piakkoin (?) taas petiin. Taitaa jäädä kyl pe ylitöis kökintä sitten vekka kuvioista ku aamusta on äijät muuttamas roinia ja ei tiä monelt on saanu kamat mestoilleen..tietää jo vanhastaan, ett semmosena pv:nä varsinainen duunin tekeminen ei oikei onnaa (poikkeuksiaki ollu kyl).

Jes, viikonloppu edes enivei:)

No jooTorstai 30.08.2007 10:26

semmonen n40min meni tost viel ennen ku pedissä. Kellon siirtelynki jälkeen tein jonku about enkan taas aamuhommis ja 704duunis \,,/. Tosin siihen vaikuttaa, ett nasut+koiruus oli ex:llä=ei aamulenkkiä koiran kanssa (jes!!).

Nyt pitäs koittaa keskittyy Töihin tää aamu + aamupv, koska iltapäivällä pakataan- pe aamulla 7tulee muuttomiehet roudaa kamat; sama kerros ja kaikki, mutt eri mesta. Pe aamupv meneeki sitte kamoja purkaessa ja toiv iltapäiväl pääsee (vai joutuu?) tekee duunii.

Inhottavan kylmää on ollu nyt; viime syksy oli paljon lämpimämpi..ois nyt saanu olla semmosta ees vähän lämpimämpää ees tää elokuu loppuun ja vaik pari viikkoa syyskuutaki. Kyl sitä ehtii syksyn "ihanissa ilmoissa" ja talven pakkasissa taas riittävästi palella (ja "nauttia").

Sais viel tän päänsäryn pois ni ois bueno.

HuhTorstai 30.08.2007 01:52

Yllättävän nopee olin aamulla vaikka taas tuli siirreltyä herätystä eteenpäin..tosin onnistuin kämmää matkan valkkaamalla dösän, joka lähti aiemmin ku juna, mutta oli (once again) hitaampi ja oisin ollu sittenki aiemmin sil junal duunis (5minsaa jopa..mutt on se tarkkaa..heh).

Kevyt ja pieni n13,5h duunirupeema takana- ja sain ihan ok aikaanki- omien juttujen lisäks..datailuadatailua...

Lyhintä reittiä kaupan kautta himaan ja syömään. Hetkisen päästä jos kaatuis nukkuu ni ois hyvä - pitää taas olla tavoitteita elämässä;) we'll see..

Nii- ja korva ei oo ihan semmonen ku eilen; peukut pydes ootan oisko huomen vielä normimpi..paras ois olla=D

EhtiväistäKeskiviikko 29.08.2007 01:39

Sapuskan jälkee jymähdin yllättäen vähän datailee.. tos 1930pintaan kunnostauduin ja vaihdoin releet ja painuin vajaax tunnix kävelee. Aika hyvin suunniteltu reitti ku ei tarvinnu tehä extraa eikä ollu ns liian kaukana/ pitkällä. Pakko oli hieman lyhentää ku toi vasen pohje/ akillesjänne rupes särkemään niin paljon:( taisin vähän ontua/ klinkata loppumatkan.

Pikkunasu vei nakin ni sain rauhas käytyä suihkussa ja tehtyä iltapalaa jne. Kohta puolin petiin. Väskättää eikä ns tekemistäkä;) (no en tod siivoo tähän aikaan..heh. ainii- imuroin eilen sitte loppuen lopux, hyvä hyvä).

Huisia miten aika rientää- huomenna Taas jo keskiviikko..semmosta se on:)

DodihTiistai 28.08.2007 20:05

Joo.
Suht ajois nukkuu eilen, silti aamul väskätti kauhiasti. No aika ajois (735) duunis, jes. Ihan ok sain aikaan vaikk kaikkee muutaki tein:D. Ja sitte meil oli yhet eläkkeelle lähtö-kahvittelut (aikaa varattu 2h, huh..olin kollegan kans 45min siel..).

Tuol keittiös on just potut kiehumas (nasujen) sapuskaa varten ja aattelin sitte hoitaa pari pankkijutskaa ennen ku lähen taas Kävelee. Toi perkuleen korva on taas tänää ollu sitte semmonen vähän outo..nielastes ja välil muutenki kuuluu semmonen "snack, crackle & pop" ..kuten aina välil ku se oli Tulehtunu. goddamnfuck :( :(.

miehen puhe käännettynä naiselle: Tiistai 28.08.2007 01:04

olen nälkäinen = olen nälkäinen.
olen väsynyt = olen väsynyt.
haluatko leffaan? = haluan seksiä kanssasi.
voinko viedä sinut joskus illalliselle? = haluan seksiä kanssasi.
voitko joskus soittaa minulle? = haluan seksiä kanssasi.
saanko tämän tanssin? = haluan seksiä kanssasi.
kiva mekko = kivat tissit!
mikä vikana? = ilmeisesti seksi juuri nyt ei tule kysymykseenkään..
oletko pitkästynyt? = haluatko seksiä?
rakastan sinua = rakastellaan.
minäkin rakastan sinua = okei, sanottu; nyt ainakin rakastellaan.
tuletko vaimokseni? = en halua että kukaan muu voi harrastaa seksiä kanssasi.
minusta tuo paita ja hame eivät sovi yhteen = olen homo.

JesMaanantai 27.08.2007 19:15

Tuomio: Korva näyttäis nyt olevan ok, oli siis ja kuiva jne. Tipat voi lopettaa ja nyt viel vikan kerran huuhdeltiin. Toki jos tuntuuki taas oireita ni herkästi uusix; no tiedän miten alkaa jos alkaa ni meen tosiaan aika helposti uusiks. Vähänkö Kiva Juttu :)

Pää kipee:( (syinä liian vähä uni? no ainaki väsymys, täl hetkel nälkä, täyskuu jne). Koht syön jtn ja lähen sitte taas nauttimaan itähelvetistä- pari asiaa pitää hoitaa ja samalla saa lenkkiä. Ajattelin lisäks tänää siivoskella ees jtn ku jotenki tuntuu, ett kämppä on ku ydinpommin jäljiltä- vaikka ei kyl Oikeesti ookka..jos moniin toisiin asumuxiin vertaa. Mutta mä en tykkää ite. Onneks isonasu saa imuroida (saa, heh)_kisumisu riehunu mm partsin maton kans ja repiny sielt pohjast sitä pohjaa (eri ainetta ku pääliosa) sekä sen hiekkaa on taas vaihteeks ympäriämpäri kulkeutunu. Eli mä ehdin jtn muuta, mainiota.

Joo, sapuskaa ny mulle heti:)

HmphMaanantai 27.08.2007 11:14

taas tuli sitte valvottua puolille öin..vaikka väskätti ja "olin menos nukkuu" tos 23jälkeen koko ajan..toisel silmäl katoinki sitte dokkaria sen jälkee ku sammutin pc:n (just petiin mennäkseni..). Aamulla sitte torkutin herätyskelloa ja siirsin pari krt- ylös reilu 30min "myöhässä". No, ei se oikeesti taaskaan haittaa- kunhan nyt saisin tartuttua kunnol töihin. Ehtis tehä Hyvin ja Paljon niitä- iltapv:st taas lekuriin näyttää korvaa; sovittii, ett alkuviikosta ma/ ti fiilixen mukaan..nyt vaikuttaa enempi se, ett huomenna on duunis eläkkeellelähtijän kahvitus iltapv:st ni ei tarvi ekana aamusta ravata töihin lekurin kautta vaan lähen tänää sitä kautta töistä pois. Saas nähän mikä tuomio on (huuhteluita/ kontrollia viel vai ok nyt); se on onneks ollu ny Paljon Parempi:)

Joo. Ajatus pätkii ja röökittää- taidanpa lähteä syöpäkääryleelle siis=D.