IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Voihan SelkäSunnuntai 16.12.2007 19:29

Pe pukiessani normisti seisten sukkaa jalkaani (vähän kumartuen) kuulu tajuton rusahdus ("crunch"-ääni) alaselästä ja jymähdin siihen. Varovasti sohvasta tukee ottaen pääsin ylemmäs, mutten normisti pystyasentoon. Pe pysty viel jotenkuten istuu pc:l ja oli itseasias paras paikka, eilen sitte paheni pahenemistaan ja missään asennos ei ollu hyvä olla. Kävely ollu pe lähtien sen näköstä ku ois paskat housussa ja etukumarassa kuten joku 9kybänen vanhus:(

Eilen iltapv:l oli "luovutettava" ja soitin yksityiselle lääkäriasemalle, jota duunin piikkiin saa käyttää ja tsekkasin moneen asti la se on ok mennä. Sain kaverin heittämään mut autolla, Great (en ois tod julkisil voinu mennä). Reilun tunnin odotuksen jälkeen pääsin sitte lekuriin..jolle ku pääsin huoneeseen totesin, ett selkä on tosi kipee ni totes ett sen kyl näkee- ootteli siin ovella ku könkkäsin sinne siit odotustilasta. Tutki huolimattomasti mm eteen- ja taaksetaivutukset ja selän lihasten tilanteen tutkimatta jättäen- ei hyvä. Paukautti suoraan Ainaki ens viikon saikkua ja Tramal-lääkkeen sekä nosto-/ kantokiellon (ei mtn painavaa)... jepjep.

Nyt saaki sitte duunit jäädä oottamaan päivää parempaa tulevaisuudessa, koska oon lomalla (tai saikulla- sen näkee sitte) joulun jälkeen- ja lääkehuuruissa hengailen himsis siis.. noh, ainaki tulee tod relattua. Ja ton tropin kanssa ei alkoholi sovi lainka, en lähe ees kokeilee ku mm hengityspysähdys ja muuta "kivaa" vois seuraa.. ni tuleepa kuin ittestään nenänvalkasua kerrakseen, heh:) asioil on puolensa.

Jäipä tosin pe duunin pikkujoulut väliin ja huomenn ois yhet muut, joihin sain Kutsun (tai itseasias 2kpl) ja ehin jo ilmottautua vaan en tod lähe liikkeelle ees vesilinjalla. Jo taksin odotus eilen lekurin jälkee oli mulle pitkä aika ku jalat rupee tärisee ja miettii pysyykö tolpillaan.

Joo, ja vaikka mulla onki selässä vikaa ennestää ni tää ei oo mtn siitä johtuvaa- erotan kyl "pienen" ikäni asian kanssa eläneenä. Mutt joo, alkaa taas silmät painuu kii (vaik nukuin pitkän yöunen)- taidan mennä sohvalle pilkkii.. yx lääkkeen vaikutuksista, heh.. :)

Semmosta tänne; noin vähän niinku tauon jälkeen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.