IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Enjoying LifeMaanantai 02.06.2008 23:39

Eilinen meni mukavasti elämästä ja vapaasta päivästä nautiskellen ja leedailles- nukuin Pitkään. Vaik meinasin kyl nousta tai siis jäädä ylös Jo 10aikaan ku Mr Sun oli niin mukavasti porottamassa.. sitte totesin, ettei hitsi..tahtoo koisii ja se voitti. No iltapv ei sitte paistanu:(. Mutt näin frendii, otin päikkärit ja illal piipahdin viel ytimes.
Tänää sitte ku vitutti kesäaikataulut ni menin "fiksuna" aikasemmal dösäl (metron & junan sijaan).. no se oli vaa six, ett satuinki vahingos ehtimään siihen, ni olinpa sitte duunis jo tos 645... *pyörittelee silmiään*.. Yx systeemi ei vaan toiminu oikein ja työvirekkä ei halunnu pysyy mun luona ni vähä köyhä duunien osalta pv (onnex on mm galleria keksitty ;D).

Ajois vekka, taas.. ja moikkaa pikaseen paria frendiä ytimeen ja yhtä muualle Hki:s. Himassa sitte syöny ja dataillu, mm täällä. Käyn täs samal vähän kädenvääntöä itteni kans, ett lähtiskö viel Kävelee or not.. Kieltäydyin jo lähtemästä yhelle.. kun ei oo fiilistä ja sillo ei pidä lähtee- vaikka voiski olla ihan nice idea. Äsken rupes jo väskättääkki, heh..mutt koitan olla tiukkana etten taas vedä sohval mtn tirsoi... tai siitähä vois seuraa vaik jtn, ett heräisinki esim 04 ni voisin kävellä Ennen duunia sitte.. *miettii puolix tosissaan, ehkä*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.