IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Avohoito-potilaita julkisissa..Perjantai 06.06.2008 11:13

Aamulla Ajois ylös; kiitos talomme hesarinjakajalle jälleen kerran;) Noh, hyvä niin, koska en ollu muistanu siirtää herätysaikaa aikasemmax ja sen mukasex, ett vien nakin aamulenkille ni nousinpa ajois ja ehin senki hoitaa. Noh, zippailin rauhas siit sitte dösälle ja hyppäsin kyytiin (kulkenu aamut suoraan Itixest dösäl duunin viereen- toimii nyt kesäl taas mukavasti).

Meinasin mennä istumaan lähelle takaovea, jossa on 1 sellanen "poikkittain muihin penkkeihin" oleva 1 hlö paikka, mutt enpä sitte mennykkä.
Ois pitäny; jostai aika pian Itixen jälkeen kehän varrelta tuli joku v***n Friikki mun viereen istumaan.. Jotenki jo miten se istuutu kiinnitti vähän mun huomiota (vähän niinku jossai sketsisarjois jotkut vajakit liikkuu ja istuu silleen..ööh.. epänormaalisti, jotenki"oudosti"). Mutta, ei siinä vielä kaikki….

Tyypin istuttua muutaman minsan siinä ni tajusin (luin Metro-lehteä), ett mitäs vittuu, sen käsi/ sormet sivelee mun reittä, silleen ett kaikki ei ehkä ois huomannu tai jos ois ihan kybäl keskittyny lukemaan- mä nyt lähinnä silmäilin sitä lehteä, mutt Kuitenkin…. Olin ihan ett voi saatana sentäs.

Noh, tekemättä kuitenka numeroo asiasta jatkoin lukemista siirtäen samalla jalkaani kauemmas siitä (olin siis tietenki ikkunallamestal sen hullun ja ikkunan välissä). Hivuttauduin vähän ajan päästä vielä lähemmäs ikkunaa, vaikken tajuu miten se ees oli mahdollista ku muutenki istun aina siin niin lähel sitä ikkunaa ku mahdollista. Ja myös jalka siis mahd kaukana naapuripenkistä...
Siis Mun Mielestä, jos istutaan esim dösässä vierekkän ni kädet pidetään sylissä tai esim laukun päällä, jos sylissä on se laukku.. no toi piti sitä käytävän puoleista siten, mutt se toinen perkeleen käsi vaan pysy sitkeesti siinä välissä- eikä lähellä sitä itteensä vaan aina milli kerrallaan taas lähentyen (ja mähän en muka huomannu mtn…no HUOH!).
Mun teki niin mieli tirvasta sitä äijää turpaan ja sanoa jtn ett vittu nyt saatana ne näpit irti, sekopää! Tai jotain yhtä kaunista..
Jossain vaihees ku valo sattu sopivasti ni huomasin, ett se tuijottaa mua suojaplexin kautta (siis ku ovien luona yleensä/ monesti on ja mistä valosta riippuen kuvastuu oma ja toisetenki naamat)… argh!!

Tein sitte radikaalin ratkasun ku alko olee niin tukala olla siinä koko ajan itteensä kiinni lasia puristaen (ja jalat about krampissa ku koitti vaa jännittää niit yhä kauemmas hullusta)- hyppäsin vekka dösästä. Olin jo osan matkaa katellu vähä, ett missäköhän vois painuu vittuun sielt, mutt aiemmin ei ollu mtn risteystä tms josta ois joku järkevä jatkoyhteys duunille ollu- tossa oli tienylityxen jälkeen heti pysäkki, jolt millä vaan dösällä pääsin ihan lähelle duunimestaa.
Onnex tuli dösä aika pian ja olin vaan pari minsaa myöhemmin paikalla ku oisin sillä ollu. Jatkossa- aina jos meen samaan aikaan lähteväl samal dösäl (tai eriki aikaan..mutt arkiaamuna) ni mikäli se vaan on vapaana niin meen siihen 1hlö paikkaan taakse istumaan.

Ja kyllä - olen varma mitä koin..eipä oo niin suuria luuloja ittestäni eikä tietääxeni mtn vainoharhasuuttakaan (suvussa myöskään..ööh, broidipuolesta en sano mtn=D), ett vois niitten piikkiinkä laittaa. Kyllä sen nyt vaa huomaa, jos joku käy lääppii… nyt Tietenki lehden luettuni olin ns valppaana, ettei se vahingossaka pysty uusimaan sitä hiplaamista jossain kaarteessa ja keskityin siihen istumiseen, asentoon jne - ja sivusilmäl vilasin välil pipipään kättä, ett pysyykö se siel omalla puolella or not…

Joskus Vuosia sitte oli sama juttu- silloin se oli sitkeempi tyyppi ja avoimemmin teki sen.. muistan kuinka tönäsin/ nostin sen käden mun reideltä (reiden päältä!) ja sanoin jtn, ett Nyt ne näpit sitte pysyy irti! Silloki oli kyseessä arkiaamu ja työmatka..
On se kiva ku avohoitoon tungetaan potilaat, jotka ei välttämättä niitä lääkkeitään vedä ihan asiallisesti…vaikka todellaki ois syytä..hohhoijakkaa.

ps. Ajanlaskun alussa eli teininä ku viel "vasta" seukattii ex:n kanssa ni monen monituista kertaa tavattii steissillä, siin torin puoleisil ovil. Noh, sillo mua piinas aina jotkut ikäloput deekut..tuli jtn kysyy "Mitäs rouvalle kuuluu?" tms...tosi laatuläppää laatumiehiltä. Niistä pääsin aina eroon, mutt tuli useemman kerran todettuu, ett onhan se kiva, ett on kypsemmän näkönen ku ikä on, mutten silti haluis ett ne ikäloput deekuäijät tulee koittaa jtn pokailee- tulis ees sitte hyvännäköset ja "sopivamman ikäset" …
(Onnex tilanteet ja elämä muuttuu *virn*)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.