IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

=DSunnuntai 06.07.2008 23:16

Vikat työpäivät; ja olin viel nyt la ja su ylitöis (tänää 10h)- tehden kaikki omat duunit veke ja viel kollegoitten hommia kans:) *tyytyväinen itseensä (ja tod näk pomokin)*... vähään aikaan siis.

Koska:

*** LomaLomaLoma:)!! jes. 4vk. Ja takuulla Ansaittu ***
(14työpv putkeen takana).

Ainoa miinus jopa optimistina pakko mainita, etten ois Vielä halunnu jäädä lomalle vaan vasta viikon päästä...:o. (joo-o, mä oon ehkä vähän/ enempi Pimee tapaus).

Ja jos oisin ollu fiksu (niiiinpä) ni oisin kysyny pomolt esim viime tai tän viikon aikana, ett voix siirtää.. Voi hyvinki olla, ett ois onnannu- siel on nyt yhtäaikaa 3tyyppiä lomalla (samoja hommia tekee ku mä) eli oisin ollu pidempää kehissä raatamassa; sielt loman loppupäästä ei pitäs olla kai ku 1-2 (sil viikol, kun oisinki lomaillu töihin palaamisen sijaan)..

Noh, no pari aiempaa vuotta saanu siirrettyä loman just siihen ajankohtaan ku oon halunnukki ni jos kerranki kiltisti pitää (/ -is) sillo ku pomo sanoo=D.

*

Pe n9h työpv, himaan..safkaa naperolle (kai), Kävelee Kunnon lenkki, himaan, koira ulos, imurointi, pyykinpesu, tiskit, ym.. "normii" ;).

Ei ihme, ett eilen sammuin sitte 3h päikkäreille taas sohvalle:). Nytki väskättää kyl, mutt aattelin, ett josko taistelis hereil tän illan ja menis Oikeesti ajois nukkumaan- sehän ei ees mtn epätavallist mulle..ett kun vkl tai loma alkaa ni meitsi käy nukkuu fiksummin ku arkena:D.

Vähä ois Jano, mutt taitaa tulla reilu 2vk täyteen melkei täysin alkoholitta. Jos en väärin muista (tuskin, heh) niin jopa yhen 0,4 sidun oon tuona aikana nauttinu- ei paha;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.