IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Kivaa!Sunnuntai 12.10.2008 02:55

Kunnon pitkä yöuni takana tai eli siis viime yönä ja tänään sitte ollu aika hyvä aikaansaamisen päivä; mm pesin pyykkiä, imuroin, tein papruhommia, järkkäsin Pinon lehtiä ja papruja, siivoskelin muutenki. Kävin kaupassa, tein ruokaa ja kävin Kävelemässä (1h45min..Nam=D). Noh, valtaosa noistahan on ihan normaalia (arki)rutiinia, mutta siltikin:).

Nyt lähinnä sohvaloinu- leffaa katellu ja piipahtanu välil koneella vaan:). Leffa kestäs joku 1,5h viel, mutt hieman alkaa väskättää ja koska oon tän aiemminki nähny ni saattaa olla, ett painunki UniMasan luo täs jo ennen ku se loppuu. Radalle on pyydetty (enempi vähempi Ahkerasti, heh=)), mutt toistaseks ja Hyvin Tod Näk koko illan pysyn tiukkana..ei kyllä tee ees mieli lähteä. Päinvastoin, ihana olla vaan kotona. Kynttilän pari aattelin laittaa partsille, mutt en muistanu alkuillasta enkä nyt enää viitti.

Huomenna aattelin viel tehä jtn hyödyllistä ja ehkä jopa extraa(?), kuten ainaki esim eteises kenkien järkkäämist..siel on joitai kesäkenkiä- ne vaatehuoneeseen ja talvisempia tilalle yms- kyllä mä aina keksin ja himassa tekemistä riittää. Sekä käydä taas Kävelee, Pitkään=). Ois kyl niin siistii kun ja jos ois sellanen ihana kuulaas aurinkoinen syyspäivä:), enpä oo kattonu minkäänlaisia säätiedotuksia/ ennusteita, ettei oo hajuakaan mitä mahdollisesti sitte on. Vaikka eipä kyllä joku sade tai tuulikaan oo mikään este tai haittaa jos ja kun on kunnon kamat päällä=).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.