IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Ohi on..Maanantai 28.08.2006 01:09

..meinaan viikonloppu. Kiva sellainen (kuten yleensäki=D). Mtn Ihmeellistä ei siihen sisältyny tai tapahtunu, mutt anyway. Voices tuli käytyä (olosuhteiden pakosta tavallaan)..ei oikei napannu; pitkiä välejä esiintyjien välil ja ne veti aina vaa joku 3biisiä.


Viikonlopun horoskoopit:)
*
Usko itseesi, mutta älä silti kuvittele pystyväsi saamaan aikaan mahdottomia. Suhteellisuudentaju on hyvä säilyttää, muuten menee överiksi.
*
Tänään pystyt venyttämään rajojasi. Pysy kuitenkin kohtuudessa, sillä muuten saatat saada aikaan harmillista vahinkoa.
*
Olet nyt vielä tavallistakin tarkempi. Sinä pystyt paitsi näkemään mahdollisuuden ongelmassa, myös näkemään ongelman mahdollisuudessa.
*
lauantai
Joku rakkauselämään kuuluva pettymys ravistelee sinua tänään hereille ruususen unestasi. Totuus vastaa vain harvoin omia unelmia, eikä tässäkään ole kysymys muusta kuin omien odotustesi toteutumatta jäämisestä. Todellinen rakkaus ei aseta odotuksia.

sunnuntai
Tämä päivä testaa rakkauselämäsi toimivuutta ja saa sinun kannaltasi negatiiviset jutut tuntumaan todella surkeilta. Nyt tiedät mistä päästää irti. Tämä on elämän tarjoama mahdollisuus oivaltaa mistä sinun tulee päästää irti ennen kuin sinuun mahtuu sitä todellista rakkautta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.