IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

VittuSaatanaLauantai 03.01.2009 01:06

Mä voisin omin käsin kuristaa tai ainaki raahata himaansa kaikki ne kakarat, jotka ammuskelee raketteja tai paukuttelee noita whatever pommei tuol ulkona monta pv ennen ja jälkeen uuden vuoden. Sen lisäx niitten vanhemmilleKIN pitäs saada vaikka joku ruoskimisrangaistus siitä ettei ne kato kakaroittensa perään..(lue: anna vain ja ainoastaan em tuotteita ipanoilleen kuin uv, jolloin on muutenki laillista niitä "käyttää", laitonta muina aikoina).

Sunnuntaina alko ja mm tossa joku aika sitte tänään illalla vielä (2pv uv jälkeen!!) aina vaan kuuluu pauketta. Ja koira-parka pelkää. Vaikka ne äänet ei varsinaista uv-aattoiltaa lukuunottamatta pahemmin kotiin sisälle asti kuulukkaan niin on "tosi kiva" ku viaton luontokappale kärsii ihmisten tyhmyydestä. Selitä nyt toiselle niin ett se ymmärtäis, ett jeejee ku päivällä ehkä jopa pysty olee ilman moista Kauhistusta ulkona ni just ku alkaa taas ehkä nippanappa uskaltaa olee reippaana ja ilosena lenkillä ni tuleeki taas Kauhua ja repsulla kiire himaan. Ja toi ei oo mitenkä ainoa koiruus, joka on paukkuarka- eikä se oo mitenkä hullun hysteerinen tms. Pelästyy ja pelkää- ja musta se ei oo mikään ihme.

Vaikka ei laittomuus kiinnostais ni useimmat kakaratki tykkää eläimistä (niitä häiriintyneimpiä yksilöitä lukuunottamatta..niitä, jotka repii siivet kärpäsiltä tai vastaavilta ennenku oppii lukee, kiusaa kissanpentuja jne "mukavaa"), ni eikö ne vitun älykääpiöt tule ajatelleex, ett useimmat koirat Pelkää..tai vaikka lue jostain tollasista asioista- jos niitten vanhemmat on vielä tyhmempiä eikä osaa tai tajua kertoa Asioista.
Argh. Mutt ennen kaikkea paljon kyllä lähtee himastakin; en tajuu miten vanhemmat ei vahdi mitä niitten jälkeläiset tuolla pihoilla ja kaduilla touhuu.. ett miten ja mix ne antaa niitä kamoja jne. En oo varma, ett Minkä ikäsistä ääliöistä yleensä on kyse, mutt jotenki vaikee aatella, ett joku parikybänen ois enää niin hölmö; jotenki käsittääkseni niillä nää uv-jutut liittyy sitte aattoiltaan (siitä en nyt sano mtn ett ku ne juubapäissään nuorison lisäx teloo itteensä ja toisiaan)..

Ett joo. Sanotaan mitä vaan koulun vastuusta, jota tietenkin on, mm koska lapset siel paljon vuosien aikana aikaa viettääki, ni päävastuu kasvatuksesta on joka tapauksessa himassa. Noh, ehkä mä jos ei kukaan muu ni keksin jonku tavan millä jengi tajuis tollasenKin asian esim ilotulitteisiin liittyen..

Ja joo, pilkkujen nussinta on Ihanaa, melkeinpä lempipuuhaani..tai sitten ei. Kävelen ("mäki") punasia valoja päin tien yli, vaikka se onkin laitonta. MUTTA..en silloin jos samoissa valoissa on lapsia, en vaikka mulla ois ihan homokiire- ja jos ei lainkaan kiire ni vaikka yksin oisin ni en yleensä silloinkaan- voittamani aika on kuitenki vain pieni hetki mun elämässäni.. Noh, ainakaan sellasesta laittomuudesta (hehheh) niin ei mikään viaton kotieläin pelästy.. U get the point.. Maybe. Hope so.

Yhen tutkimuksen mukaan 43% 8.-9.luokkalaisten vanhemmista ei tiedä missä niitten lapset on viikonloppusin. Musta toi on Uskomatonta.. Kappas kun mä ainaki päässäni kyl lasken noi prossat vähintään yhtä suurix noina juhlapäivinä, kuten just uus vuos, vappu jne. Ja sen kyllä huomaa esim julkisissa ja ytimessä jnejne.

Jei. Rauhallista pe-iltaa:).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.