IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Jess;)Torstai 14.05.2009 01:52

Hahhaa:).. Duunista himaan, sapuskaa ja Salille<3 :D. Vihdoin ja viimein:)!!

Kävellen menomatkan lämmittelyx, heh. Väkee oli ku pipoo :( joutu pähkäilee mitä tekee seuraavax ku about joka masiina varattu (tai sellanen, jota en halunnu, ainaka sillä hetkellä- tai sitte olin sillä jo treenannu heh).. Damn. Pitänee koittaa ettii parempi aika ku alkuilta- vois olla jotenki esim suoraan duunista varsinki jos jo 7x sinne ehtis (täl vk:l ei oo onnistunu, höh) tai myöhemmin illalla sitte.. Yx kans mikä v*tutti, ett siel oli pirusti nuorehkoja hmm en nyt sano mtn rasistista.. mutt siis ei alkuperäis-suomalaisia kundeja ja tuli semmonenki mieleen, ett eikö ne perkele vois käydä vaikka päivällä aikasemmin siellä kun ei ne kuitenkaa missää duunissakaan ja/ tai koulussakaan ole, mrrrr :/ (kai ne sitte koisii päivät tai jtn).

Treeni jäi vähän tyngäx, mutt silti oon aivan onnessani:) Ku niiiin kauan hinkunu- ja tännekki siit kirjotellu. Tekis mieli painuu heti huomenna uusix.. mutt pitää nyt kattoo- himas ois tekemistä Paljonki ja lisäx eilen kävelin sen 2h taas ni pitäis pitää lepopv.. Eilen oliki virtaa hyvin ku tuli Monta pv pidettyy välii. Ni jos "vasta" sitte pe & la..;D =)

Takasin salilta sitte taas kävellen kjäh ja isoon (Tyhjään, jeah peJpe) kauppaan; sain vihdoin ostettua siihen meidän fillariin sisäkumin; mietin kävelles, ett vois tietty vaihtelun vuox esim sen matkan vaik ajaa zygäl kävelyn sijaan:) - ois ihan jees kompromissi ku kävellen menee kuitenki tupla-/ tripla-aika ku fillaril ja julkisil en moista matkaa mieluusti ravaa ni sillo pyörä ois aikas bueno ratkasu tohon.
Lisäx, ett jos ajoittain kävelyn sijaan ajelis sillä- tai sitte esim vaik duuniin..jos ei vallan arkena niin viikonloppuna tai jtn.

Semmost- alkaa ajatus pätkii; ja suihkuunka en viel kerinny ku PikkuMatalainen paineli sinne ennen mua. Mutt tulipahan jtn ees täs taas raapusteltua:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.