IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

HahMaanantai 08.06.2009 20:07

Joo. Painuin joskus oisko ollu 01aikaan petiin.. Ja koko yö jtn torkkumista- pari krt veskis ja röökilläki ravaten, liekö jonkisortin liskodisco sitte siinä muodossa ollu läsnä. Ylös nousin vasta siihen aikaan ku olin aatellu olla jo duunis, no can do. Lasken jo päivii vkloppuun- ei vaa ny nappaa tää arki:D.

PikkuNasu lähtenee tos pari h päästä muikkiaan moikkaamaan ku neiti saapu ripariltaan ja toi lähtee omalleen huomenna aamulla. Tää mamma koittaa raahaa äääshinsä sitte pari h:x Kävelemään:). Salille esim ti/ ke jos on paska ilma, kuten kuulemma on ennusteltu- enpä oo tsekannu ite mtn säätiedotuxia.

Jtn hyötyyki"tainnu"olla ku jaxanu Kävellä ja saleilla.. Yhdet farkut, jotka ostin joku n1-2kk sitte ja oli alunperin liian hmm Ahtaat mulle (tavoitevaate?heh) ni on nyt sitte käytössä, sopivina- jei:). Ihan Kivalle kyl tuntuu=D - eikä mieltä tietenkä pahenna Matalaisten kommentit "äiti, sä oot pienentyny";D <3. Tosin, jos ei ois lainkaan sluibaillu tai vetäny "sunnuntai-pizzaa" ni ois varmaa käyny jo aiemmin, mutt pitäähän elämästä Nauttia:).

Nyt leikkii kokki kolmosta. Tai jtn:).
(sopii hyvin toi lause edelliseen kappaleeseen, hehee).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.