IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Antia2; koko vk :)Torstai 30.11.2006 17:35

27.11.2006 maanantai
Yleinen
Eipä ole mikään ratkiriemukkain viikko alkamassa näin astrologisesti katseltuna ja hyvää esimakua tulevasta antaa tälle päivälle osuva Kuun ja Marsin neliö. Sotaisaa ja eripuraista energiaa on liikkeellä isommissa ja pienemmissä ympyröissä, etenkin jos energiat alkavat olla vähissä.

*
Pinnasi on päässyt päivän mittaan lyhenemään etkä jaksa tänään kuunnella itseesi kohdistuvaa arvostelua. Tietoisena tästä olotilasta voit ohittaa arvostelijat olan kohautuksella, joka iloksesi saa heidät harmistumaan vielä enemmän.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

28.11.2006 tiistai
Yleinen
Rakkauselämässä ovat tänään herkällä tuulella lähinnä Kalat ja Jousimiehet, mutta tunnelmat kohentuvat nopeasti. Muun tason pitkäkestoisempaa vääntämistä on luvassa huomisesta lähtien.

*
Hetkellinen melankolia ja surumielisyys ovat merkkejä tarpeestasi hiljentyä katselemaan elämää omasta tilanteestasi käsin. Nämä tunteet ovat arvokkaita oppaita matkalla kohti itsesi rakastamista eikä niissä ole mitään negatiivista.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

29.11.2006 keskiviikko
Yleinen
Tänään vaikuttaa Merkuriuksen neliö Skorpionista Neptunukseen Vesimiehessä. Ei kannata ihmetellä, jos tiedon kulku pätkii pahemman kerran näiden kahden merkin lisäksi myös Härillä ja Leijonilla. Usvainen olotila ei anna käyttöön yhtään ylimääräistä aivokapasiteettia, joten koettakaamme olla ymmärtäväisiä näitä merkkejä kohtaan. Viikonloppuna alkaa jo häämöttää valoa tunnelin päässä.

*
Ajatus kulkee kuin tervassa ja niin sen tänään kuuluukin kulkea. Älä edes yritä hoitaa vaikeiksi muodostuvia juttuja järkevästi, sillä nyt se ei onnistu ja sillä hyvä. Ainoa toimiva tapa on ottaa vain yksi ongelma käsittelyyn ja jättää muut myöhäisempään ajankohtaan.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

30.11.2006 torstai
Yleinen
Marsin neliö Skorpionista Saturnukselle Leijonassa ei ainakaan millään tavalla helpota eilen mainittujen merkkien olotilaa. Jos joskus tekeminen voi olla raskasta, niin nyt se tosiaan sitä on, ainakin jos motiivit ovat hiukankaan hukassa. Konttaamisvaihetta kestää ainakin tämän viikon loppuun saakka ja väsymys johtaa helposti aiheettomaan mellakointiin täysin turhista asioista.

*
Jos joku tie tuntuu nousevan pystyyn edessäsi lähipäivien aikana, niin ei kannata hakata päätään seinään vaan hyväksyä väliaikainen tappio elämääsi nyt kuuluvaksi opetukseksi. Marsin oppositio toimii nyt tiukkana rajoitteena kaikelle vastentahtoiselle tai tarkoituksettomalle tekemiselle.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Viikonlopun viikkovillitys
Venuksen sekstiili Jousimiehestä Neptunukselle Vesimiehestä tuo sentään hiukan lohtua utupäiseen ja väsyneeseen viikonloppuun, mutta valitettavasti se vaikuttaa vain näihin kahteen merkkiin edes jotenkin havaittavalla tavalla.

Sunnuntaina kolahtaa vielä päälle Auringon neliö Uranukselle ja vapaudentarve aiheuttaa näppylöitä ainakin Jousimiehille ja Kaloille, jotka ovat ajautuneet liian ahtaisiin olosuhteisiin. Muutenkin saattaa olla maailmalla epävakaista tunnelmaa vallalla ja liipasinsormi herkässä.

*
1.12.2006 perjantai
Tänään et tahdo itsekään tietää mitä haluat tai mihin voisit olla tyytyväinen. Tästä syystä jotkut kokevat olonsa vaivautuneeksi seurassasi. Mahdollinen ahdistus ajaa sinua uuteen suuntaan elämässäsi ja tänään on kaikin puolin oikea aika kääntää peräsintä reippaan puoleisesti itsellesi sopivaan kurssiin.

*
2.12.2006 lauantai
Tänään kannattaa ottaa mahdollisimman rennosti ja pistää elämän järjestys vaikka kokonaan uusiksi, sillä uuden löytäminen piristää aina, sekä sinua että kaikkia kanssaihmisiäsi. Jotain tavallisesta poikkeavaa kannattaa ehdottomasti kehitellä.

*
3.12.2006 sunnuntai
Valmistaudu tekemään tänään jotain tavallisesta poikkeavaa, sillä elämän syke on viemässä sinua kohti jotain arvokasta kohtaamista, joka tapahtuu poikkeavissa olosuhteissa. Tapaamisen luonnetta ei pysty tarkemmin määrittelemään, mutta jotenkin se liittyy työelämän kuvioihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.