IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Hassuja(?) mietteitä=)Maanantai 17.08.2009 12:09

Tuli tossa joskus heinä-elokuun aikana mieleen jtn, jäänyt vaan kirjottamatta. Niin semmosta, ett on se kyllä jännä miten on asioita, jotka ei vähene tai jotenki jakaudu ku jtn onki enemmän vaikka niin vois luullakki..vaan pikemminki melkeinpä päinvastoin.

Siis jos esim suklaalevyn syö yxin saa enemmän, ja aina sitte vastaavasti kukin sitä vähemmän mitä enempi on syöjiä (½, 1/3, 1/5 jne).. Mutta: Sen sijaan sekä noi omat lapset että kummilapset saa jotenki sitä enempi kiintymystä, rakkautta, välittämistä jnejne "mitä enemmän niitä on"- eli siis ihan huolimatta siitä, ett on enemmän kuin vaan se yx ainoa. Ihmeellistä jotenkin ja siistii:).

En oo Niiiiin guru päivämääris ku joskus aikanaan (liekö ikä ja dementia vaiko alkoholi(kin) tuhonnu aivosoluja- tai sitte mulla on jopa jtn elämää ni ei ihan kaikki jää mieleen, tommoset hmm yksityiskohdat, heh).. etten ollu ennen viime maanantaita esim toisex viimesimmän kummimuWun syndepäivästä (ja vuodesta, oho) ihan 100% varma- siis tän Tuoreimman toki, minuutilleen..heh:).. mutt so not.

Sitä en tiedä miten paljon vaikuttaa esim tässä viimosessa se kun omat matalaiset sekä edelliset kummimatalaiset on jo isoja (tai ISOJA), ett kun ei oo sitä ns omaa vauva- tai pikkulapsiperheenkä arkea niinsanotusti viemässä huomiota, ett kun voi enemmän viel rauhas hössää sitte;D. Kivaa, hihii:)! Omatkaan ei oo ees pienempänä ollu mustasukkasia; ehkä ne Tietää & Tuntee, ettei oo niiltä pois vaikka äippä rakastaiski jtn muutaki muxua:) .. liekö kasvatuxella osuutta asiaan tuossaKin asiassa;D..

Virallisia kummimussuja kun nyt on Jenna 15v, Wiljami 8v ja Iida 7v sekä Neena n1kk;) ja sitte epävirallisia näiden toisix nuorimpien isosiskot Annika 18v, Julia 16v ja pikkusisko Lydia 4v(?). Kaikki niin Läheisiä ja niin Rakkaita<3 :)!!

(En valitettavasti voi"laskea"vanhinta kummilasta, Jani 18v, mukaan, koska syystä josta mulla ei oo mtn tietoa eikä oikeestaan varmaa aavistustakaan niin äitinsä pisti Vuosia sitte välit täysin tyystin kokonaan poikki).

Muistaessani piti vaa raapustella ylös toikin. Enkä mä mitenkä välttele Duunin Tekemisen alottamista:). No ei ku Pakko ku muistin tuonkin nyt:).

Argh- Radio Rockil Henna&Antti vieraina.. pitänee karkaa röökille ettei tarvii kuunnella:D:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.