IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

MainiotaTorstai 28.06.2007 18:00

yhteydet toimi mukavasti yhteen (eilen illalla).. Metro hieman hidasteli, mutta tällä krt se ei niin haitannu vaan melkeinpä hyvä niin, koska ei ollu siite Kiire ku kyytiin ehdin:) Rauhassa steisille, jonne juna saapu vähemmän myöhässä ku eka vaikutti. Tämä taas oli Hyvä asia, koska ehittii sitte ekaan mahdolliseen dösään eikä tarvinnu 25min venailla (eikä kuitenka tarvinnu juosta eikä myöskä odottaa). Eli oikein Bueno.

Kotona oli kaikki= elukat ja muksut viel hereillä ja meni sitte höpistessä ja hengatessa vähän turhan myöhään meillä kaikilla.
Vähänkö mua taas nauratti ku muksut oli sohvalla, kuten myös kissa ja koira Kullan nojaillessa sohvan selkänojaan (pikkunasu sano hyvin, että se on "teknisesti sohvalla" eli oltii taas kaikki ns samassa paikassa- meillähän jo "vitsinä" muksujen kanssa ollut vuosia, ett esim sohvalla/ partsilla or wherever kaikki .. ehkä tääl maininnukki. No okei, ite en kuulunu nyt kunnolla joukkoon, koska olin pc:n luona, mutta kylläki ihan sohvan vieressä..

Duuniin n1h myöhemmi ku tarkotus koska uniki maistu sen verran myöhempään. Vaan ei silleen ees harmita, heh.. :) Ja joo, työt sujuu suht ok- eilen paremmin kylläki.

Once again So Happy =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.