IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

SilleenPerjantai 31.08.2007 02:01

Päivä taas rientäny; suht ok duunei..piti alkaa pakkaa joskus viimeistään n12, mutt loppuen lopux vast safkixen jälkeen alotin (13+)- mutta ajotus oliki OK; kamat läjäs 15pintaan ja sitte lähinki vekka- pari minsaa plussaaki tuli. Ystävä soitteli pv:l, ett on stadissa ja jos näkis (ei ehitty ku lähti) ni sehän sopi Mainiosti ku jälkikasvu oli himassa .. ja faija oli tulossa meille käymään. Ehin kupin kahvia ja parin röksyn verran moikkaa, Kivaa:).

Himassa perinteisesti safkaa, pyykinpesua jne. Olisin niin paljon halunnu Kävellä, mutt toi pirun pohje/ akilles on ollu Niin Kipee (aamusta jo, mutt paheni iltapäivän aikana) ettei todellaka voinu ajatellakka. Tulehduskipulääke ja kylmägeeliä helpotti vähän, muttei tarpeex (koko kipu vex). Kävin sitte ns easysti kävellen kaupas (+postis) ni sai ees jtn tommost tehtyä.

Pyykit venaa viel, ett ripustan..sitte piakkoin (?) taas petiin. Taitaa jäädä kyl pe ylitöis kökintä sitten vekka kuvioista ku aamusta on äijät muuttamas roinia ja ei tiä monelt on saanu kamat mestoilleen..tietää jo vanhastaan, ett semmosena pv:nä varsinainen duunin tekeminen ei oikei onnaa (poikkeuksiaki ollu kyl).

Jes, viikonloppu edes enivei:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.