IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Noin.Maanantai 03.09.2007 11:41

Viikonloppu ohi, pöh. Mutta Kiva semmoinen- toki;)
Pe yllättävän ajois ytimes; vihdoin piipahdin erääs mestas tsekkaa laajennuxen (oli pyydetty käymään). Sitte ehinki viel paris vakipaikas pörrää ennen keikkaa (Suburban Tribe Virgin Oilis); tosin keikka alko vasta n030 :( eli olin n1,5h etuajas siel. Lavallekki näin ku seisoin semmosen korkeen jakkaran poikkipuilla (tuolinjalkojen välisil), heh. Itse viive ei niin haitannu ku kavereita extemp. samalla keikalla=seuraa (kiitos asianomaiselle+ -ille:D). Ilta jatku sen jälkee suht normisti ja mm kavereihin & tuttuihin törmäillen.

La ohjelmassa upee syyspv, joka meni ns hengailen, nauttien kylmästä oluesta ja hyvästä seurasta=D (thanx) ja illalla taas keikalle; Amorphis Tavastialla- sinne ehin about just ku ne alotti (ajoitus loistava siis). Hukkapätkänä en kyl pahemmin mtn lavalle nähny ja oli niin pirusti väkeä etten viittiny olla tönittävänä tungokses vaan seurailin sitte kuuntelemal sivummalla=taaempana. Hyvä oli, sekin. Sen jälkeen taas sitte hyvässä seurassa ja muksaa oli.

Eilen pääsin sitte extemp syömäänki ja höpisemään tutun ihmisen kanssa (näkeminen oli sovittu, mutt siis syöminen extemp kun ei ollu mtn varsinaista planiä tehtynä); Kivaa:)!! Ilta meni sohvaperunoiden ja dataillen (toki koiruus piti roudaa lenkille yms normia..ex oli palauttanu pikkunasun ja nakin ku olin viel kaupungil alkuillasta).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.