IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

We has guild progressTorstai 24.04.2008 13:17

Tiistai-iltana tipahti Reliquary of Souls, 6/9 Black Temple cleared. Mother Shazraz koki myös kaamoksen uteliaisuuden kun muutaman minuutin jälkeen oli Shazin trashit clearittu ja täysin vailla SR-gearia raidimme(noh, viitat ja neckit melkein kaikilla, alle 180 melkein kaikilla) kuitenkin iski päin mutsin näköä. Mother Shazraz kuitenkin pisti tehokkaasti kampoihin ja 55% jäi jäljelle kun kaikki 25 raidin jäsentä oli kuollut. Noh, ensi viikolla kun on joka jannu craftannut muutaman palasen gearia lisää ja joka jätkä tietää taktiikat kokeillaan uudemman kerran.

Reliquary on kyllä yksi hupaisimmista matseista, missä on hetkeen oltu. Kolmivaihematsi, missä pääsee ensin depsittämään sydämensä kyllyydestä, jonka jälkeen tulee perinteikäs tank&spank kahden minuutin deadlinellä(jonka jälkeen kaikkien manapoolit katoavat ja healaus loppuu siihen), jonka jälkeen tulee vielä toinen, rankempi DPS-race, missä reilun minuutin jälkeen alkaa jo tosissaan sattua(jatkuvasti stäkkäävä aura, joka tekee siis joka tickillä enemmän ja enemmän lämää). Healerin kannalta aivan loistava matsi, ensimmäisessä vaiheessa vain urku auki ja lämää spämmäten niin paljon kuin vain GCDtä vastaan ehtii. Toisessa vaiheessa perinteikäs healaus tank&spankillä, ja satunnaiset läpi päässeet spiket pitää healia puis. Siinä sitten elättelet toivoa että tankit vain saa reflectattua Deadenit että dps onnistuu tappamaan pomon ennenkuin 140 sekuntia on kulunut, jolloin tässä vaiheessa oleva aura kutistaa jokaisen manapoolit nollaan. Onneksi tankit tiesivät mitä tekivät ja saivat vaihdeltua tankkia sopivasti matsin aikana, kun viimeiset 5% tankattiin ilman minkäänlaista manaa castereilla. Viimeisessä vaiheessa olikin sitten kunnon DPS-ralli päällä, kun 57% kohdalla ei maltettu enään odotella vaan shamaanit poppasivat lustit tiimeille ja täyttä hönkää vahinkoa. Joka jäsen raidissa alkoi loppuvaiheessa ottaa jo yli kahta tonnia kolmen sekunnin välein, tankkiin kaikki hotit kiinni ja regrowth-spämmiä joka suuntaan. Perinteikkäästi druidilla 99,5% matsista pysyteltiin FSRn sisällä, mutta kyllä sitä sitten näytäänkin HD-listoilla.

Toinen ilta reenatessa ja johan tipahti. Loistavaa vääntöä, viime viikolla meni gurtogg toisella reenipäivällä, tällä viikolla reliquary, myös toisella reenipäivällä. Tästä täytyy vetää siis johtopäätös, että Mother voisi kaatua jo sunnuntaina, mikäli silloin jengi on craftannut edes pari itemiä SRää.

Pystyn melkein jo haistamaan T6 olkatokenit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.