IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Ei ennenwanhaaTorstai 25.09.2008 17:24

On se uusavuttomuus niin voimakasta suomen nuorison keskuudessa että ihan hävettää. Ennen sentään masentuneet yksilöt osas päättää päivänsä, nykyään masennutaan lisää kun ei edes itsemurhaa osata tehdä oikein. Sitten mennään kouluun, kuivaharjoitellaan sivustakatsojilla ja siltikin ei onnistuta ampumaan itseään kerralla hengiltä. Jos valitaan niin pieni kaliiberinen ase ettei se läpäise kunnolla kalloa fataalin haavan aikaansaamiseksi, pitäisikö kenties tuikata se piippu silmäkuoppaa kohti, missä luusto on niin haurasta että läpäisy on taattu melkein ilmakiväärilläkin? Säälittävä tapaus. Ois kyllä saanut jäädä henkiin, niin olisivat voineet tehdä sille vankilassa jotain niin kivaa että poika ois toivonut osaavansa ampua itsensä.

Juuri kun luulit tietäväsi kaiken idiooteista, ne tekevät jotain tällaista ja yllättävät täysin typeryydellään. Hankkikaa apua jos ei polla kestä.

Tosin, jos tuossa iltapäivälehtien jutussa,
http://www.iltalehti.fi/kauhajoentragedia/200809248323483_kj.shtml
, on mitään perää, että Auvinen ja Kauhajoen Kusipää olisivat suunnitelleet iskunsa yhdessä, odotettavissa on varmaankin jonkinlainen manifesti, jota poliisi vain ei ole vielä suostunut julkaisemaan. Ehkä se löytyi Modeemi.tty.fi -palvelimelta sitten saaren kuvien kanssa.

14:25:37 <@kungfutse> jaahas, modeemi.tty.fi on otettu alas poliisin vaatimuksesta noiden matti_saaren kuvien jakamisesta...wtf?!!
14:29:06 <@kungfutse> <oh2gve> poliisi oli tosiaan ilmoittanut, että palvelin pitää saada pois verkosta heti
14:29:06 <@kungfutse> <oh2gve> ja takaisin saa panna sitten kun antavat luvan

Mikä oli syy, mitä helvettiä tuolla saavutetaan? Youtube on jo täynnä äijän itsensä latelemia videoita, joita useat kopioivat omille tileilleen, jotka löytyvät myös jokaisen lehden kotisivuilta. Mikä näissä Modeemi.tty -serverin kuvissa oli niin dramaattista? Vai oliko tässä sitten kyseessä ainoa sivu, minne poliisit pääsivät ja siksi vain suomalaiset yliopistopalvelimet kärsivät.
http://www.iltalehti.fi/kauhajoentragedia/200809248320211_kj.shtml

Hyvä suomen valtio. Poliisit eivät pääse omilla koneillaan kaikkialle nettiin, oli siellä rikollista toimintaa tai ei. Onko se sitten ihme, että nettivalvonta on eduskunnan mielestä 'riittämätöntä'. Jos poliisin riveissä on jotain sisäministeri Holmlundin tapaisia pässejä, jotka "vaativat nettiin ikärajoja ja valvontaa". Joka foorumille. Joka nettisivulle. Pitäisikö tämä toteuttaa sitten tällaisilla 'täytyy olla 18 että pääset sivuille, vastaa kyllä/ei' - alkusivuilla, joiden tehon me kaikki tiedämme? Tai jokaiselle foorumille valvoja. Foorumien perustamista varten on nykyisin jo aivan omia serverejä, jotka erikoistuvat käytännössä täysin valmiiden foorumipakettien jakamiseen, ilmaiseksi. Foorumilla saattaa roikkua jokin mainosbanneri maksun korvaajana, mutta foorumin luominen ja käyttö on muuten ilmaista. Eli kuka tahansa, mistä tahansa, milloin tahansa voi luoda foorumin mille asialle tahansa. Palveluntarjoajat ovat ympäri maailmaa, multikansallisiakin jopa, serverit sijaiten useissa valtioissa, eli keskitettyä ja yksinkertaista nettilakia johon nojaten niitä voisi edes oikeuttaa valvomaan ei löydy.

Ja kerran tuollaisia 'poliisi ei pääse youtubeen' uutisia voidaan luoda, täytyy olettaa että nämä nettipoliisit ovat yhtä hyvin perillä verkon toiminnasta kuin yläasteelta vitosen keskiarvolla parturikampaajaksi lähtenyt bimbo on Large Hadron Colliderin toimintaperiaatteesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.