IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Miekka & Metukka: SotahumppaPerjantai 15.02.2013 23:17

Viikingit vikisee kun Kekkoslovakian suurruhtinaskunta laajentaa Turmion kätilöiden, viiden pelottavan amazonin johdolla.

Ratsastetaan maaseutujen halki voittaen kaikki viikinkiloordit yksitellen taisteluissa. Otetaan jopa heidän kuningas vangiksi, ihan vain vittuilun kannalta. Mitäs ei oppinut sotimaan. Sitten ratsastetaan piirittämään lähintä linnaketta. Kaksi loordia käy niskaan, piestään molemmat, jatketaan piiritystä. Neljän päivän piirityksen jälkeen ilmoitetaan armeijalle että eiköhän nousta piiritystorneille!

Käsken koko armeijan lähimmän mäen taakse piiloon vihollisen nuolilta sen jälkeen kun ovat työntäneet tornin paikalleen, kävelen muurinharjalle, heiluttelen kahden käden lekaa niin kauan, että 160 sotilasta makaa siistissä läjässä naaman edessä(on tuhlattu muutama tonni varusteisiin, eivät raukat saa lyötyä läpi kovin hyvin) ja valtaan linnakkeen Turmion Kätilöiden ja Kekkoslovakian suurruhtinaskunnan nimiin. Hyväksyn sievoisen summan pätäkkää kunkun päästä ja suunnistan kotia kohti.

Melkein ehdin rentoutumaan kotilinnakkeeseen, kun huomaan, että meillähän näkyy olevan vieraita. Siellä nöyristelee kolme viikinkikuninkaan loordia, jotka karkotettiin huonon yrityksen takia.

Jännä kuinka nopeasti noidenkin mieli muuttuu siitä, voiko nainen johtaa valtiota.

Mount & Blade: Warband. Hienoa viihdettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.