IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Tietää että joulu on lähellä...Torstai 20.12.2012 23:17

...kun Steamikin aloitti alennusmyyntinsä. Ensimmäisellä kierroksella ei haaviin tarttunu mitään jännää, ehkä huomenna tärppää.

[Ei aihetta]Torstai 20.12.2012 20:12

Joulu on ostettu, voi rentoutua.

Forzassa lisää TruenoaKeskiviikko 19.12.2012 12:40Pistettiin AE86 uudelleen Forza nelosessa mutkaan suurella nopeudella. Tällä kertaa joukossa pari onnistunuttakin pätkää, kuten kolmen kulman yhtäjaksoinen drifti. Samoin joukossa edellisessä videossa Hollywoodin magialla hyväksi leikattu tunnelidrifti, tällä kertaa leikkaamatta läpiluisuteltuna.

ForzaMaanantai 17.12.2012 20:30


Viikonloppuna pärisi.

Piraatin arkipäivää.Sunnuntai 16.12.2012 15:55

Eilen osallistuttiin ehkä turhauttavimpaan bootleg-yritykseen ikinä. Nauhoita livestreamista koneelle pätkät.

Streamin järjestäjät eivät saaneet lähetystä toimimaan 1,5 tuntia vakaasti vaan lähetys kaatui kahdesti.

Kuva ja video pätkivät jatkuvasti ja pahasti, low-asetuksilla, talossa missä on kuitua yhdistettynä laatikkoon ulkoseinässä(latauksissa on kellotettu yli 10 megan sekuntinopeuksia). Olen katsonut livestreameja maapallon toiselta puolelta harrastelijoiden järjestämistä tapahtumista, joissa lähetys on sulavampi.

Koska aihe ei kiinnostanut itseäni pahemmin, en etsinyt parempaa ohjelmaakaan, joten nauhoitus tehtiin Hypercam DXllä. Joka on ehkä paskin vaihtoehto mihinkään, ikinä.

Hobitti, sinne ja takaisin.Torstai 13.12.2012 01:04

Tuli katsottua malli HFR 3D. Jos ei olisi erikseen lippua ostanut juuri tähän suuren kuvanpäivitysnopeuden versioon, en olisi itse huomannut mitään eroa elokuvassa. Enkä huomannut vaikka ja yritin kiinnittää siihen huomiotakin.

Itse elokuva oli melkoinen vuoristorata, alun ärsyttävistä spontaaneista Disney-rallatteluista puolituntisiin efektipelleilyihin("kattokaa mitä me osataan! Täysin turhahan tämä kohtaus on, mutta oli budjetissa pari milliä ylimääräistä!") ja kaikkea siltä väliltä. Tunnelmallisia kohtauksia niin Konnussa piipputupakan ääressä kuin lopussa Piikin laskemisessakin. Juoni lähti liikkeelle hitaanpuoleisesti ja lopussa olisi voinut pysähtyäkin välillä. Tuntui kuin ensimmäisen 1½-tunnin jälkeen leikkaajilla olisi ollut kiire tumpata kaikki kalliit toimintakohtaukset elokuvaan mukaan ja turhat jutustelut jäivät leikkauspöydälle(poikkeukset olivat kyllä sitten sitäkin hienompia pätkiä, mutta rauhallisia osuuksia oli liian vähän tarpeettoman toiminnan kustannuksella).

Äänimaailma oli lähes niin täydellinen kuin se vain voi olla. Musiikkiraidassa oli samaa vikaa kuin alkupuolella oli juonessakin, spontaanit Disney-musikaalit kiemurtelivat itsensä myös orkesterin puolelle muutaman raidan kohdalla. Näitä paria poikkeusta lukuunottamatta ääniraidat olivat vain syventämässä muutenkin onnistunutta tunnelmaa.

Lopputuloksena elokuvasta jäi varsin hyvä tunne salista ulos astuessa. Mitä tarkemmin elokuvaa muistelen, sitä enemmän muistan kohtauksia, jotka olivat ärsyttävän lapsellisia ja väkinäisen humoristisia. Tällaista väkinäistä hölmöilyä elokuviin nykyään tukitaan muutenkin liiankin kanssa, varsinkin kun kyseisestä elokuvasta olisi voinut tehdä Sormusten Herra -trilogialle henkistä jatkoa vakavuudessaan. Jos ei pysähdy illan jälkeen miettimään sen enempää, mitä tuli juuri nähtyä, on Hobitti viihdyttänyt kolme tuntia varsin lennokkaasti.

Sushi, mestareiden aamupala.Tiistai 11.12.2012 20:39


Koskikeskuksen alakerrassa(elokuvateatterin vieressä) sijaitsee Skål, baari ja keittiö. Kaveri kun sattuu olemaan siellä kokkina, eikä ole hetkeen tavattu, tänään käytiin syömässä listaa läpi. Perinteiset lohi- ja rapunigirit saivat seurakseen kahta eri sorttia simpukkaa sekä kuvassa näkyvän tuttavuuden. Pinnassa on lentokalanmätiä, jotka on pyöritelty wasabissa(siitä väri).

Tampereen parhaat sushit Skål tarjoaa, hintalaatu samanlainen kuin Norimarussa, mutta valikoima laajempi, niin listalta kuin lounasvalikoimassakin.

ÖriöriMaanantai 10.12.2012 00:01

Pitbullterrierit metallibändin solisteina.


Kongon harmaa papukaija.

[Ei aihetta]Torstai 06.12.2012 15:14

"Vaarinikin oli samaa mieltä aikoinaan siitä että Tuntemattoman Sotilaan esitysajankohdan olisi voinut myöhentää, mutta se perhana oli suora lähetys silloin!"

HallehiljaaTorstai 06.12.2012 12:08

Kaivetaan kristillisen sorron symbolit kaapeista,hilataan salkoon muistuttamaan siitä verestä, mitä metsissä murisevat röllipeikot yrittivät turhaan puolustaa lähi-idän valloittajien uskontojen esiinmarssilta. Lallin jälkeen ei kukaan ole niin voimakkaasti noussut enää sortajiamme vastaan. Ruotsalaiset hiippapedofiilit hivuttivat "sivistystä" tyytyväisenä metsän siimeksessä saunovalle jurolle kansalle ja päitä irroteltiin niiltä, jotka uskalsivat vastustaa.

Kristinuskoa vastustaneiden pakanoiden muistoa kunnioittaen, hyvää itsenäisyyspäivää.