IRC-Galleria

DO DIIN!Tiistai 22.04.2008 03:33

jep!

sentti pois vyötäröstä ja pari kiloo painosta! jee!!!?? :)

helkutti kun on ollut nälkä ,maha oikeen kurissut ja ninnikin herää öisin tohon mun mahan kurinaan!!:) kele!! vaikka päivässä on puol kiloo kanaa ja riisiä kolmesti ja muut..kalorit 3000 ja hiilaria 300g.. rasvaakin 60g pvä ja enemmänkin.. clat ja lesitiinit päälle ja omegat,,NIIN SILTI ON NÄLÄKÄ!! ja vettäkin oon juonut 6-7 litraa pvä ,,8 pitäs mut ei mahu! ei ehi juomaan niin paljon..
... huoh.

-no viikon saldo tosiaan sentti joten ei voi olla kun tyytyväinen..koska 15-16cm vielä lähtee vyötäröstä ja aikoo on 22 vkoa vielä,joten pitäs olla viikolla 16 jo kunnossa(7vko ennen expoo) ja toiseksi kun 3xvko tein vain aerobista 30 min ja treenasin vain kolmesti.. :) heh! heleppoo!! mun ei tartte kun kuulla sana dieetti niin multa tippuu paino jo kilon! heh!

-joo ruokavalioo en paljasta tässä mutta se on todella hyvä ! ja hyvänmakuinen!
valmentajani hessu -oulusta(SM2 ,PM2,)niin(jonka ohjeilla voitin sm-kultaaa 2000) sanoi että nyt o sellanen dieetti että pääs ei tule kestää tätä ..joten viikolla 12 otat sit kännit ,että jaksat kisoihin asti! :) :D
..joten kova dieetti tulee olemaan ja lopullinen kunto nyt sit lavalla!
ps:edustan näillä näkymin oulun PT GYMiä ja sieltä tulee myäs sit ohjeita kisavalmisteluihin.. jos ne nyt hyväksyy mut.kunto pitää käydä näyttää oulussa niille ,kun eivät mitään rimppa-kinttuja kuulemma siipien alleen ota :)

no mun kintut..joo..kait ne on OK?! :)

nyt kisa biisiä ettimään..neljä on jo "finaalissa" batman ja the rock elokuvassa olevat musat ja sit narnia elokuvan!! ;)
ps:ÄITILLE kiitos ja terkut!..ja hanelle ja sille "fifillenne"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.