IRC-Galleria

tuskaa..
-rahattomana pystyy mihin vaan,, onneksi on Verani vieroittanut mua herkuista pois ja pitää TAHALLAAN niitä esillä.. suklaita pitkin pöytiä jne.. TUSKAA!!

AJATELKAA..TEIN SEN!-MENIN YKSIN LIDLIIN!

-SIELTÄ olisin saanut 3 e lla puolkiloo suklaatakin!nami!
jäätelöö 3litraa eurolla ...jne..mutta ostin vaan puol kilo mansikoita ja puolkiloa rahkaa!! ja ne kerralla vedin sit....puolet mansikka pussista--heh.mut kuitenkin kotona enkä parkkipaikalla :D

huoh. oli sit lidlissä sit myös erilaisia herkkujäätelöitä! 2l jäätelää 1,5 e !ei voi olla...

jäätelöä..nam!sen pari litraa olis voinut kerralla syödä ,millo vaan!

..oli tosiaan kolme euro rahaa ja sain hillittyä itseni.ostin VAIN rahkan ja mansikat ja niitä sit koko satsi kerralla,hiilarit 30g ja proteiinia 60g,mansikoita SIIS 200g ja puolkiloa rahkaa!!!

-saa ees mahan täyteen JOTENKIN niillä… huoh.

-KALLLIS ATERIA.3e aamupala!kele..

-mut olipas se hyvää!!oikeesti.vielä kun makeutusainetta laittoi kunnolla kun saa sitäkin 4pvä jopa käyttää ,sit mausteet ,makeutusaineet ja purkkakin jää pois,,kaks vko enne kisojaHUOH.!

purkasta luopuminen on rankinta ,tuskaa,,itkut on itketty purkkarin takia joskus,,ja tulen itkemään lisää varmasti nytkin.. 

-tosiaan ajattelin vain lidlissä kuulusia sanoja että ”ei ne herkut syömällä tästä maailmasta lopu ”

ja toinen hyvä lause on että
”ei se herkkujen syöminen yhtään sen onnellisemmaksi tee,,kuin ehken hetkeksi’

kilpailijat!muistakaa tämä..syö vaikka marjoja kilo ja rahkaa tai mehukeittoa tai purkkaa 22 palaa kerralla kun iskee himot makeaan tms,,tai sit joskun ISOIN proteiini patukka treeninpäälle vaikka vedettävä! ei muulloin!ja sekin parempi kun kilo jäätelöä tai suklaata isoja levyjä!ja saa kutienkin suklaan makua samalla ja rhoteiinit ja treenipäälle otattuna se ei niin paha ole kun kulutus on superteholla!

..mut MÄ tein sen!kävin siis aivan YKSIN lidlissä ja EN langennut herkkuihin!jee!
KIITOS VERA!ALAN KASVAA ISOKSI,,henkisesti.vahvaksi.

ps: yleensä ainakin OSTAN jotain HERKKUJA kotiin ,, mut nyt en sitäkään enää tehnyt..kortilla olisin voinut… 25 e ostaa jotain,,. kivaa,, ainakin jäätelön ja syönyt sen salassa jossain…

ikinä en niin oo tehnyt..EN! :D

(en tunnusta!..koskaan.. :D )

KIITOS RAKAS!!!!
älä anna YHTÄÄN nyt periksi,,vaikka eilenkin yritin ja lahjoa sua ja vaikka "miten” et anna TUUMAAKAAN periksi NYT,ET yhtää LOPPU-SUORALLA KUN OLLAAN NYT!ITKETÄT VAIKKA TUSKAANI ASTI MUTTE ARMOA ET ANNA! EI TÄSSÄ VAIHEESSA!
..olen onnellisin sit kun tavoite on täysi,tuskainen tie sinne on kaikilla ja tiedät miten mulla suden nälkää ei enee motivaatiossa ole olemassa..kun joskus voitin kultaa. itsensä voittamista tulee kyllä päivittäin.kiitos rakas.kun jaksat,LOPPUHIFISTELYT EDESSÄ ENEE!!
ja tänään solkkuun ja treeninpäälle pakotat jyrkintä kulmaa kävelee ja takaperin.. että siis miten?!
- joo-o :D salaista...hmmm

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.