IRC-Galleria

-meni sitten kyykkyä uudet enkat

-150 kilolla tein 10 toistoo ja seuraava sarja 165 kilolla tein 8 toistoo ja sit iskin 180 kiloa ja tein perkule 4 toistoa!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=l4zC8cHjtHw(kuvattu sama kunnosalilla)

- en oo koskaan tainnu alle 5 toiston sarjoissa mennä mut nyt uskalsin ja ihan mukavaa oli..
tuska ei oo niin kova lyhyissä sarjoissa ja äkkii sarja ohi.. on se body kyykky toki syvältä mut nääkin oli melkeim 90 asteesta (polvikulma)!! kuvasinb sarjat mut kun you tubelle ens aanut niitä näkyviin,,yritän joskus uudelleen..

kun saan kyykkysta kolme kertaa oman painoni (215kg x1-2) niin sit vaihdan etukyykkyyn, kyykyn niin saan muotoa enemmän yläosaan reittä!!

-no sit seuraavana treenipäivänä tein penkkii tangolla 110 kilolla 9 toistoo ja tuntui rinnassa hyvin kun malttaa tehdä niillä rinnoilla eikä olkapäillä.. ja sekin tais ola uusi ennätys toi penkki sarja ja sit tein alaviisto konetta superina ristikkäis taljaan seisten rinnoille ja otti hyvin rintoihin!! ..mut sit,,,
.. sit tein pystysoutuu tangolla ,leveä -ote ja jumankekka jouduin iskeen jo 80 kiloo tankoon ja tein sillä nätin 6 toistoo ja pari vauhdilista päälle,,HUH HU!!

HIENO FIILIS SAADA ENKKOJA JOSKUS EES :)

- sit tein vipunostoja istuen käsipainolla (16,5kg) minuutin tauoilla 3x7-12 + jatkoin seisten sarjaa jos alkaa hyytyä istuen!! :)
-ja pumppi oli polttavan hyvä olkapäissä!!! piti nostaa kädet scot penkin tuellee lepoon kun ei voinut roikottaa niitä edes..nii kova tunne olkapäissä!!- muuta ei voinut tehäkääm enee :(
treenit siinä sit,,evolutionin juomat kurkusta alas ja venyttelyä ja kövellen kotiin...trancea kuunnellen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.