IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

talvikin tuliTorstai 01.12.2005 03:12

heräsin tänään puoli-vitun-kahdeksan. ulkona näytti olevan talvimyrsky ja räntää satoi ihanasti. söin ja lähdin suhteellisen aneemisena aika pian bussipysäkille odottelemaan bussia. matkustettuani 31:lla, nousin piispansillalla ja menin länsiväylälle odottelemaan mahdollista bussia, joka veisi minut perille koululle.

jossain välissä se bussi tuli ja huomasin sitten hetken päästä siitä kun olin noussut bussiin, että ei jumalauta. soittimesta olivat patterit loppu. ehdin panikoida ja soitella mahdolliset koulukaverit läpi, mutta joko ne eivät vastanneet tai ei ollut rahaa. ajattelin että lähden jo kotiin hakemaan, sillä ilman musiikkia ei koulussa kestä. ja oikeassahan mä olin, aivan saatanan tylsän päivän siellä vietin, puhumattakaan palanneesta vitutuksesta joka nyt palasi 1,5kk tauon jälkeen taas. tuo paikka, kaitaan koulu, vituttaa sietämättömän paljon.

joka tapauksessa, englannin tunnilla minulle selvisi että olin valinnut "väärän" kurssin, paikalla oli nimittäin B ja C ryhmien nevareita, kaiken lisäksi opettaja on minulle täysin tuntematon. olin ennen englannin tunnin alkua ottanut lapun koskien itsenäistä suorittamista, täyttelin sitä siinä tunnin alussa kun kuulin ilouutisia nimittäin pitäisi pitää oral presentation. onpas kerrassaan oivallista ja kiinnostavaa, ei ainakaan yhtään lisää kouluvitutusta, varsinkin kun ollaan siinä pisteessä, että toivoin eilen melkeinpä kun sovin tuosta lukujärjestyksestä opon kanssa, että reksi ei olis ottanut mua "takaisin" kouluun.

opettajalle ei myöskään käynyt, että olisin suorittanut kurssin itsenäisesti, koska opettajalla on "liikaa töitä". hyväksyin asian varasuunnitelma mielessä, nimittäin voisin periaatteessa vaihtaakin tuota englannin ryhmää, mutta se ei varmaan opolle sitten kelpaa jostain syystä. opollehan ei nimittäin kelvannut sellainen, että olisin ottanut 4 kurssia tähän jaksoon, perusteluna se että "voisin olla opiskelematta nyt ollenkaan ja tulla syksyllä opiskelee kolmessa vuodessa" sekä "voisin olla opiskelematta 1,5v ja suorittaa sitten kahdessa vuodessa" = kummassakin menisi neljä vuotta. tuo liittynee osittain eiliseen tapamiseemme, nimittäin jäin kovasti ihmettelemään, jos tuota koulua olen suorittamassa neljässä vuodessa, niin enkö sitten voisi ottaa 4 kurssia? en ymmärrä ed. mainittuja "perusteluja".

joka tapauksessa, täytyy käydä tarkistamassa tuo englanti-asia huomenissa.

koulussa oli paskaa no-nutrition safkaa taas, jotain porkkanakeittoa? voisi melkeinpä ostaa protein bareja koulussa safkattavaksi. söin pari mandariiniä ja näkkäriä.

12 jälkeen tunnit kuluivat erittäin hitaasti. klo 13-14 oli hypäri = hyödyllinen hypäri. matikan tunnilla, joka oli myös viimeinen tunti, torkahdin n. 15 minuutiksi kun alkoi tuntumaan ihan mahdottomalta. kun heräsin tunti olis sopivasti melkein ohi.

lähdin koulusta, ulkona oli aamuista ilmaakin paskempi ilma; pimeetä+kova tuuli+jääkylmä sade. pääsin kotiin ja olinpa koneella melkein koko päivän. 19 maissa lähdin salille, tänään ei tosin ollut ihan mun päivä salillakaan, nimittäin sjmv 95 kilolla ei oikein sujunut. turhauduin koko paskaan ja lähdin tekemään reiden ojennuksia. vatsalihastreeniin täytyisi saada myös jotain tolkkua, tällä hetkellä on hyvin epämääräinen "teen jos ja kun jaksan"-toimintatapa, joka ei ole erityisen kiva. myös ojentajat koitin siirtää jalkapäivälle, koska rintapäivänä ei yksinkertaisesti jaksa vääntää enää ojentajien kanssa. pitäisi hienosäätää koko treeni-ohjelmaa.

olen huomannut, että sali on melkeinpä ainoa sellainen viihdyke ja harrastus, joka auttaa tosissaan unohtamaan kaikki huolenaiheet.

rahkapäivät ovat jatkuneet suhteellisen onnistuneesti, joskin äsken olin kovin harmissani kun sorruin syömään pinaattilettuja hillon kanssa sekä leipää + juustoa + yksi liköörisuklaanami. morkkis iski. ei vaiskaan :)

pitäisi kai ihan oikeasti hommata niitä protein bareja. koulussa ole mitään syötävää. tietysti voisi ihan suosiolla lähtee hakee joka aamu rahkaa/raejuustoa lähikaupasta. tuon loistavan oivalluksen keksin juuri äsken kirjoittaessani tätä. otankin tämän toimintatavan käyttöön.

vitutus on vähän hellittänyt, ei silti että jaksaisin huomista 7 tunnin koulupäivää. onneksi perjantaina on 3h koulua.

ahh, huomenna tapaamaan kivoja tyttöjä. ja niin se talvikin tuli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.