IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Maanantai 31.07.2006 11:21

ihan kelpo päivä takana. heräsin suhteellisen virkeänä puoli kuudelta iltapäivällä, oli vallan mainio olo huolimatta siitä, että olin juonut edellisenä päivänä. mitään muuta tekemistä ei tietenkään ollut, joten olin ulkona aina yhdeksään asti, jolloin päätin mennä ulos. otin pyörän alleni ja lähdin musiikkia kuunnellen kiertämään vakioreitit, yleisestä käytännöstä poiketen kuitenkin ajauduin friisilään ja martinsillalle.

martinsillalla ajoin pyörällä ohi kolmen bussipysäkillä istuvan tytön ohi. he katsoivat minua ja yksi hymyili. minäkin katsoin. kun olin mennyt heidän ohi, noin 10 sekunnin päästä naurahdin ääneen. toinen tilanne sattui kun ajelin friisilästä takaisin kotiin. rullasin pyörällä suhteellisen hitaasti ilman käsiä, jostain syystä edessäni kävelevä nainen kääntyi taakse siinä välissä kun olin n. 10 metrin päästä hänestä, ja hymyili. tätä toistui varmaan kolmisen kertaa. tuijottipa vielä perkele bussistakin, kun oli sellaiseen ehtinyt astia. kokeneena runopoikana minä tietysti otan kaikki hymyilyt ns. vihreänä valona, jota en tosin koskaan tajua hyödyntää. MUTTA OLEN CHARISMA-CHAN!

tulin kotiin n. klo 23 aikoihin. tarkoitus oli mennä vielä illan aikana ulos hra. ithirionin kanssa, mutta suunnitelma kariutui, kun oikeaoppisen mielipiteen tiedustelu koskien nethackia osoittautuikin tärkeämmäksi puuhaksi. koko loppuilta ja -yö meni koneen ääressä selaten kaikki vakiosivut uudelleen ja uudelleen läpi unohtamatta meseilyä.

hetki sitten selasin vanhoja kuvia joita on kertynyt ajanjaksolta 2003 joulu - 2006 kesäkuu. poimin muutaman faktan:

- minulla oli helvetin siistit hiukset @ joulu 2004. minulla on kuvakin niistä ihan galleriassa asti, en tosin virallisesti sitten esiinny siinä, ettäs tiiette.

- edellinen hiustyyli mustana oli kool. siis tämä, joka esiintyy oletuskuvassakin, tosin vähän lässähtäneenä.

- myös sitä edeltänyt liamgallagher-wnb punaruskeena oli aikas siisti.

tällä hetkellä on testikäytössä billyidol-wnb mustana. tämä on suhteellisen cool, tosin välillä oon myös tekkeneistä tuttu kazuya mishima.

okeilol, takaisin aiheeseen. luin yöllä teoriakirjaa, pysäköiminen tuntuis olevan tähän mennessä vaikein juttu. kahdeksan tunnin päästä ajo. ei jännitä kyllä paskaakaan, toivottavasti vaan en pistä autoa mitenkään paskaksi ts. vaihdekeppi lähde irti tai muuta yhtä viksua..

nyyh [ :) ]Sunnuntai 30.07.2006 09:37

nyyh, taas humalassa. nyyh, päätä särkee. nyyh, lievitystä tähän ei ole tällä hetkellä.

nyyh.

nyyh, en pääse kesäkaivariin 31.7 kun minulla on ajotunti klo 16. harmillista, erittäin. tänään huomasin, että hei minullahan on oikeastaan kavereita. miten on mahdollista, että minä kokoan jo kolmas viikonloppu peräkkäin reippaasti tyyppejä juomaan? vai neljäskö se on. ihan sama, nyyh.

nyyh, kävin kesken humalan syömässä matinburgerissa, kun tuli nälkä. sitten join lisää. ensi viikonloppuna toistan tasan saman homman.

nyyh.

:)Perjantai 28.07.2006 11:39

paremman tekemisen puutteessa huomasin, että vanhemmat merkintäni, esimerkiksi 9 kuukauden takaa ovat paljon jännemmin kirjoitettu. yritän tutkia mikä tämä erityispiirre on.

:)Perjantai 28.07.2006 09:48

moi

tänään tuli vietettyä taas aikaa autokoulussa kolmen teoriatunnin voimin. nyt on teoriasta 8/20 käyty, ajotunti olis maanantaina. viikonloppuna täytyy vähän kerrata noita juttuja. kaksi asiaa alkoi vituttamaan. se, että haluan kortin mahdollisimman nopeasti ja sitten toinen juttu, jonka ansiosta valtaosa vitutuksesta johtuukin, nimittäin mitä helvettiä minä teen välivaiheen ajan ajokortilla, kun en voi oikein ajaa. okei, voin ajaa toki perheautollamme, mutta kun se on automaatti eikä se ole mielestäni oikein hyvä aloittelevalle kuskille. auton saisi kyllä jollain 500:lla eurolla, mutta kun ylläpito maksaa mansikoita: verot, vakuutukset, bensat, huollot, katsastukset, kaikenmaailman pesunesteet... puuh.

ai niin, tarkoitus oli kertoa päivästäni. teoriatuntien jälkeen käväisin prismassa ja ostin cd-rw-levyn sekä sinimustaa hiusväriä hetken 'pitäisikö vai eikö'-miettimisen jälkeen. tajusin nimittäin, että 'always sunday'-lookkini, siis mitä tulee hiusten suhteen, ei ole mukava. olivat aika hyvin suorastaan harmaantuneet, syytän aurinkoa. nyt on vähän niinku taas menossa mukana. värjäämisen oheella ja jälkeen istuskelin koneella, kunnes päätin että on aika lähteä ulos. tämä tapahtui ilmeisesti klo 23 maissa. kävelin marutei-chanin ja ebi-chanin kanssa friisilään ja sieltä jonnekin, kunnes ebi-chan lähti himaan. pian tämän jälkeen minäkin lähdin ja niin teki jäljelle jäänyt toverinikin.

yö on mennyt koneella istumisen merkeissä. en ole oikeastaan tehnyt yhtään mitään, eilen katsoin sentään match pointin ja toissa päivänä '40 year old virgin':in. viihdyttäviä elokuvia olivat :>.

se on kyllä kummaa, miten nytkin nukuttaa ja on jo muutaman tunnin nukuttanut, mutta kesätottumuksesta johtuen en vaan jaksa mennä sänkyyn ennen kun kello on lyönyt vähintään 8. tämä lienee joku heinäkuun juttu, muistaakseni ei kesäkuun puolella vielä tälläistä ollut, ainakaan näin pitkässä muodossa. herään sitten menoista riippuen 15-19 maissa. kesäänkin on ehtinyt jo kyllästyä vai johtuisiko tästä rytmistä? oli mulla kyllä pari kertaa viikon ajan myös sellainen, että herään oikein aikaisin aamulla, mutta eipä sekään ollut erityisen hauskaa. yksi erittäin hyvä piirre siinä tosin oli, on mukavampaa mennä nukkumaan kun on pimeetä, viime päivinä on joutunut menemään täysin valaistetussa huoneessa siitäkin huolimatta, että sälekaihtimet ovat vaikka kuinka kiinni. höpinät seis ja enivei, tarkoitus olisi mennä kaivarin kesäkonserttiin ensi sunnuntaina, vaan on se aikamoinen haaste herätä tarpeaksi aikaisin, etenkin kun edellinen ilta on tarkoitus viettää humalassa. saas nähdä.

:)Torstai 27.07.2006 05:13

tänään oli todella hieno päivä. heräsin 18.30, kauan ei aikaa ehtinyt kulua kun lähdin helsinkiin tavastialle. tämä tapahtui joskus vähän ennen klo 20. tavastialle menin vähän 21 jälkeen. hetken aikaa meni, ennen kun pääsi sinne lava-tilaan. tapahtuman nimi oli siis house of love: magenta skycode, prologue, lovegrapes.

ensin soitti lovegrapes. lovegrapes on minulla ennestään täysin tuntematon akti, enkä niin kauheesti sinänsä tykännyt, paitsi tykkäsin kuitenkin koska livemusiikki on aivan mahtavaa. muutama todella hyväkin ralli tuli, mutta meinasin kuolla tylsään slovariin.

sitten oli prologuen vuoro. muutaman biisin olen bändiltä kuullut, soittivatpa nämä livenäkin. prologue on siis suomen keane/coldplay, aivan saatanan kovan setin vetivät mutta turhan lyhyeksi jäi :<

viimeiseksi soitti magenta skycode, jonka takia alunperin paikalle raahauduinkin. VOI JUMALAUTA PERSE REPESI kun tuli luvher oh hater. toistan, perse repesi. VITTU JOUDUIN KUUNTELEMAAN KOKO PALUUMATKAN AJAN KO. BIISIÄ LOOPILLA, KUN OLI NIIN SAATANAN KOVA. mukanani oli siis paluumatkaa varten otettu cd-soitin, keikkanautinnon maksimointia varten. ei vittu, perse kyl repes.

muutama vituttavakin asia sattui matkaan: bussikorttini ei näemmä suostu toimimaan niin kun pitäisi. matkalla helsinkiin bussikuski sai itse heilutella korttiani lukijalaitteen edessä, kun olin itse tehnyt tätä tarpeeksi. yllättäen se toimi sitten. tavastialla vitutti, kun "_kundit: ei saa ottaa laukkuja keikkasaliin". miksi? prologuen jälkeen sain nimittäin päähän, että voisi noutaa laukun jottei tarvitse jonottamisen takia myöhästyä viimeisestä bussista. en sitten saanut laukkua, mutta onneksi en myöhästynyt bussista siitä huolimatta. sitten alkoi taas sama homma bussikortin kanssa, onneksi joku avuas ihku neiti takanani neuvoi minua, joskin huomasi hetken päästä itsekin ettei kortti kunnolla toimi. kyllä se sitten rupesikin hetken päästä taas toimimaan ja sain maksettua.

sitten lisää intoiluja, täytyy nimittäin taas sanoa että HALUAN ASUNNON HELSINGIN KESKUSTASTA. helsingissä on kesäisin näemmä myös arkipäivinä NAITLAIFFII™. tämän oheella helsingin keskusta on muutenkin pirun siisti @ yö.

lopuksi todettakoon: clap clap clapclapclap. <3.

:)Tiistai 25.07.2006 11:04

moo

kuten sunnuntaina kaavailin, tänään (joka on jo oikeastaan eilisen puolella, mutta kun olen edelleen valvomassa) olin uskalias mies ja menin autokouluun. aluksi vähän hermoilin, mutta kyllä se siitä sitten kun pääsi luokkaan istumaan. ensimmäiset kaksi teoriatuntia meni siinä ihmetellessä, eikä tänään mitään niin hienoa kerrottu. siitä huolimatta, huomenna on tarkoitus alkaa varaamaan jo ajovuoroja, nopeaa toimintaa. sopii minulle, kun kaavailin saada sen kortin kuukaudessa-parissa max. joku tyttö yritti ilmeisesti viritellä kanssani jotain keskustelua tunnin päätteeksi, mikäli tajuan yhtään mistään. siinäpä sitten neuvoin, että mihin nimi tulee pistää. noin tunnin mittaisen session jälkeen päätin, että voisi hakea ne puuttuvat passikuvat samantien. valokuvausliikkeessä minua palvelikin viehättävä tyttö :). kaiken rumban jälkeen lähdin kotiin ja myöhemmin illalla menin vielä ulos ihan muuten vain. täytyy muuten olla iloinen, että olin viisas ja otin lääkäriltä kutsuntatarkastuksen yhteydessä myös lausunnon ajokyvystä. eipä tarvitse turhaan vielä sielläkin ravata, huomenna vielä täytyy maksaa ajolupamaksu eikä sen jälkeen tarvitse säätää papereiden kanssa.

muuten tuossa kun lähdin ulos hengailemaan, otin mukaani ylläri kuivaa siideriä. olen perso kuiville siidereille, strongbow ykkösenä. tänään maistelin stowfordia, oli sekin vallan mainiota. ilmeisesti tämän hetken elämäntarkoitus on pelata wowia, juoda alkoholia, saada ajokortti ja mahdollisesti mukavaa naisseuraa. mutta missä on koulu? vittu olen hedonisti.

en oikeastaan pidä kamalasti tämänhetkisestä elämäntyylistä, paskaa olla 18. okei, se ei ehkä ole paskaa, mutta on paskaa tuntea olevansa henkisesti 18 kun pitäisi jo ottaa kaikki vastuut sun muut. edellinen vuosi oli kivempi, silloin vain bodasin enkä jaksanut huolehtia muusta. pelottavaa huomata, että enää ei välttämättä pysty istumaan himassa monet päivät tekemättä mitään, vaan yhteiskunta ikään kuin pakottaa minut esim. etsimään töitä aiheuttamalla vitutusta kovin kalliinlaisilla palveluillaan, joista haluaisin niin mielelläni kuitenkin nauttia. esimerkkinä mainittakoon auto. ajettava auto: 2000€. päälle autoverot, vakuutukset ja bensat.

tämän oheella minua vituttaa erityisesti: helsingin keskustan asuntojen hinnat sekä sinkkuna oleminen. minulla muuten välähti äsken, taidan alkaa viitata itseeni aikuismaisin termein kuten 'sinkku' yms. ;D

.. okei ystävä(t) hyvä(t). minulla on vielä yksi oljenkorsi paljastamatta, nimittäin varasin tänään lipun magenta skycoden keikalle @ tavastia @ ke 26.7. luulen, että siitä on tulossa hyvä ilta. anteeksi hajamielisyys rivityksen kanssa.

.. nimim. kovin väsynyt.

:)Sunnuntai 23.07.2006 21:48

huomenna täytyy olla uskalias mies.

olin muuten eilen juomassa.

:)Perjantai 21.07.2006 07:22

moi

viime viikonloppuna olin uimassa. ei tästä sen enempää, vain se että tästä johtuen kännykkä paskana. tällä hetkellä uusiokäyttöön on otettu vanha ystävä, nokia 3310 josta puuttuu 0-näppäin.

sunnuntaista lähtien olen ollut remontoimassa yhtä asuntoa. kovin monena iltana on mennyt myöhään, eikä ihme sinänsä kun rytmi on vähän paskana. tänäänkin pääsin töihin vasta puoli seitsemäksi, kun heräsin (vaivalloisesti) puoli viideltä. tämä tapahtui siis iltapäivällä. tuo on tehnyt tosi hyvää tuo remonttikeikka, nimittäin tunnen itseni oikeasti sen ikäiseksi kun olen. kaavailin, että voisi hakea tämän jälkeen jotain viikonlopputöitä, esim blokkarina. yksi mahdollinen hakupaikka olisi jo tiedossa, pitäisi jaksata vääntää joku tarina vain. kyllä mä sinne vielä haen :)

olenpa tässä oppinut tulkitsemaan liikennemerkkejäkin, vaikken autokoulua olekaan käynyt. tästäkin syttyi nyt joku kipinä, että voisi tosiaan ajaa sen ajokortinkin. taidan ilmoittautua seuraavalle alkavalle kurssille.

nyt on aika hyvä fiilis, vaikkei ole tämän viikon aikana kauheasti ehtinyt nukkua. tänään taisin kyllä nukkua 9-16 tjsp, mutta silti jäi vähän väsymys päälle. oltiin muuten edellisenä yönä martin kanssa ulkonakin. oli siistiä. tämä tosin vasta sen jälkeen kun palasin pois maalauskeikaltani, joskus klo 24. minulla on muuten myös hienot työvaatteet, jotkut vanhat mustat farkut. ooh.. seinien hiominen on ihanaa.

liikaa asiaa, ystävät hyvät (tai se yksi, joka näitä satunnaisesti saattaa lukea, siis minun lisäksi) :) mutta tässäpä tämä pikapäivitys.

en malta olla sanomatta, että tahdon vähän isompana oman kerrostaloasunnon. tahdon remontoida sen perusteellisesti kauniiksi ja asua siinä. ja suihkukaappi on ehdoton. =)

:)Keskiviikko 19.07.2006 10:45

muutama tunti, niin täytyy lähteä töihin. innostuin vain tuossa yöllä katselemaan lost in translationin pitkästä aikaa. kylläpä ainutlaatuinen fiilis tulee ko. leffaa katsoessa. scarlett <3

:)Maanantai 17.07.2006 09:54

minun täytyy perustaa laboratorio.