IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

X------DPerjantai 28.03.2008 08:19

vittuku-lista:

* on kevät, mutta ulkona on lunta ns. ihan vitusti
* kurkku on ollut paskana 1,5 vko
* silmätulehdus ollut vieraana melkein viikon, tosin on about parantunut
* en tiedä mikä on koulu, koska en muista milloin olisin siellä viimeksi käynyt. ennen pääsiäislomaa?
* omatoimiset lomailut sairastumisen myötä + pääsiäinen ovat aiheuttaneet jotakin sellaista, mikä on luonut uudet standardit passivoitumiselle ja laiskuudelle
* ei ole mitään sanottavaa, mikä on harvinaista

vitun vittu saatana, mun piti olla etsimässä pukua oopperaa varten jo ennen pääsiäistä, eikä tuijotella yskien koomassa amazing racea koneelta koko loman ja vähän sen jälkeenkin. voi saatana.

:)Maanantai 24.03.2008 18:39

vitun konjuktiviitti eli eräs silmätulehduksen muoto. ei tässä mitään muuta kuin että toinen silmä on punainen ja toinen normaali, onneksi ei ole minkäänlaisia särkyjä tai mitään, mutta saa kokoajan olla kaatamassa silmätippoja.

:)Sunnuntai 16.03.2008 07:18

olen mielenlaadultani varsin teoreettinen. saatan vaikkapa koulussa aikani kuluksi, mikäli yksin satun olemaan, laatia mielessäni mitä erilaisempia teorioita, pääasiassa siis kuitenkin ihmisistä ja ihmisiin liittyvistä asioista. pyrin aina laatimaan jonkinlaisen ns. totuusteorian esimerkiksi jostain ihmisryhmästä, taikka kuinka jokin yksittäinen ihminen on päätynyt sellaiseksi kuin hän on. usein huomaankin diagnosoivani monia ihmisiä, vaikkei niin saisikaan tehdä.

ja koska olen ainakin olevinani teoreettinen, olenkin vastikään huomannut haaveilevani yliopisto-opinnoista. en kylläkään tiedä mitä menisin lukemaan, mutta sosiaalipsykologia tai käytännöllinen filosofia kuulostaa oikein mielenkiintoiselta. myös opettajan ammatti kuulostaa teoriassa ihan kivalta ja tähän on kolme syytä: kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. okei, neljäskin löytyy, nimittäin olen alkanut arvostamaan sivistystä ja kaikkea, mikä liittyy kasvatustieteisiin ja humanistisiin aineisiin ja antiikin kreikkaan ja ehkä pentti saarikoskeenkin.

toisaalta jos jaksaisin lukea, tai oikeastaan jos saisin itseni näennäisesti tylsien kirjojen pariin ahkerammin, voisin opiskella myös fysiikkaa, matematiikkaa ja teoreettista filosofiaa.

toisaalta... en tiedä haluaisinko tehdä harraste-mielessä kiinnostavista asioista työtä. lisäksi epäilen, että yliopisto-opinnot johtaisivat väistämättä, tai ainakin teoriassa antaisivat valmiudet ns. high profile-hommiin, jotka taas veisivät luultavasti tolkuttomasti aikaa ja voimia, enkä koe kovin mielekkääksi elää vain tehdääkseni työtä. työn pitäisi olla välttämätön paha, jota tekisi juuri sopivasi ja loppuajan voisikin käyttää jotenkin luovasti tai muuten vain kivasti, vaikkapa harrastamalla tanssia, bodaamalla tai kahvittelemalla.

tanssimisesta tulikin mieleen, että se on mielettömän siistiä hommaa. olen pitkään miettinyt, että voisi semmoistakin alkaa harrastamaan, varsinkin kun nykyään monen viikonloppuputken @baari jälkeen alkaa sekin sujumaan niin hienosti, varsinkin pienessä sievässä. eikä aina alkoholiakaan tarvita, vaikka se toimiikin oikein hienona katalysaattorina. käyttääkseni 'hienoja' analogioita, joihin olen ilmeisesti erikoistumassa, ei se auton moottorikaan ilman öljyä pelaa.

tänä jäljellä olevana aamuyönä näen luultavasti painajaisia pro graduista.

[Ei aihetta]Torstai 13.03.2008 04:31

juu ei tässsäää midistää tulikin ihan kivat 20v bibixet litra suomiviinaa niin lähtee bileeeeeeeeeeeett partyyyyy hih iihihi

:EKeskiviikko 12.03.2008 12:10

hei, olen niko, 20, vastuullinen aikuinen. aamun aikana olen jo ehtinyt: päättää skipata syntymäpäivän nojalla ruotsin tunnit, niin että kurssi menee uusintaan ja olla vastaanottamatta stockmannin työtarjousta.

vituttaa olla 20.

:)Maanantai 10.03.2008 06:08

se on nyt melkein täällä. kahden päivän kuluttua on enää turha surra, sillä paluuta ole. asia on nimittäin niin, että tuo nuoruuteni kaunein osa, teini-ikäisyys, päättyy, ja joudun liittymään, niin paljon kuin sitä vihaankin, henkilöihin, jotka kutsuvat itsensä nuoriksi aikuisiksi. kyseessähän on itsepetollinen nimitys samalle ihmisryhmälle, joka salaa ja kauhulla odottelee täyttävänsä 30.

koska täytän aivan liian pian aivan liian paljon, olen joutunut välillä taipumaan iän tuomien rasitusten edessä ja hoitamaan erinäisiä asioita, jotka kiinnostavat mm. kuin kilo paskaa. eräällä viikolla vähän aikaa sitten voitin laiskuuteni ja kävin autokoulussa varaamassa ajan viimeiseen mahdolliseen pimeään ajoon. myönnettäköön, että pimeä ajo omilla bensoilla, omalla autolla ja 70 euron hintaan kiinnostaa mm. kuin 4kg paskaa. tällä & viime viikolla mm. hankin opiskelutodistuksen koulusta, kirjoitin vapaamuotoista lykkäyshakemusta ja taistelin tulostimen kanssa pari tuntia. kaikki tämä saadakseni lykkäystä siviilipalveluksesta, joka puolestaan kiinnostaa kuin n. ~345,56kg paskaa.

siviilipalveluksesta, ja asevelvollisuudesta yleisestikin tuli muuten mieleen, että on kenties hieman epäreilua, että kys. velvollisuus koskee vain miehiä, vain koska sattuu syntymään mieheksi. tarkoitan siis prinsiippiä, että kun sukupuoli määräytyy niin tai näin, on automaattisesti velvollinen johonkin tai sitten ei ole. epäreilua siinä on, että kukaan ei kysy asianomaisen mielipidettä asiasta.

innostuin muuten ajatuksesta mennä valtiotieteelliseen tiedekuntaan opiskelemaan käytännöllistä filosofiaa. voisipa nykyäänkin elättää itsensä puhumalla paljon muka syvällistä paskaa, kivasti tuolilla istuen takan ääressä.

:)Sunnuntai 17.02.2008 08:11

PUOLENTOISTA KUUKAUDEN RAITTIINAOLO ON RIKOTTU! voi jyrä et voi moisen tauon jälkeen pari tuoppiakin päässä niin homona et heikkoa hirvittäääää XOOOOOOOOOOOOXOXOXOXO puhumattakaan muutamasta .<<<<<<<<<<

:)Keskiviikko 13.02.2008 01:48

minulla on sivistysmania päällä.

kiinnostaa: antiikin kreikka, taidehistoria, länsimainen historia 1800-luvulle saakka, kirjallisuuden aikakaudet, filosofia, kuuluisat ja arvostetut kirjailijat, hieno musiikki.

olen siis aloitteleva taidehomo, mutta uskon, että pelastuminen onnistuisi vielä!

:)Lauantai 02.02.2008 05:01

minä olen viettänyt onnistuneesti tipattoman tammikuun. tämä alunperin hieno idea osoittautui kuitenkin katastrofiksi, kun sivuoireet paljastuivat minulle äskettäin. en nimittäin osannut aavistaa, että kuukauden tauon jälkeen alkoholi tuntuisi vieraalta, mutta näin se on. tämä sinänsä hälyyttävä tieto ei liity kuitenkaan tämän merkinnän teemaan melkeinpä lainkaan. tämä merkintä on nimittäin pyhitetty valittamiselle.

tällä hetkellä sydämellä on suuren suuri valituksen aihe, nimittäin koen tarvitsevani erästä taitoa, jota en aikaisemmin elämässä osannut kuvitella kaipaavani, enkä ollut edes kiinnostunut asiasta paljonkaan. erittäin harmillista, ettei minua myöskään pakotettu kyseisen aktiviteetin pariin nuorempana. mikäli oltaisiin, saattaisin olla nyt kuin nuori john travolta. kyse on tietysti tanssitaidosta. nimittäin nykyinen käsitykseni tanssimisesta on jommankumman jalan vispaaminen, tai sitten jos olen oikein kännissä, saatan yltyä jopa hidastempoiseen reggae-tanssiin. objektiivisesti tarkasteltuna tilanteessani ei ole mitään hälyyttävää, sillä käsitykseni jakaa varmasti 99.5%:n suuruinen osa väestöstä, mutta subjektiivisella tasolla asia on häiritsevä.

tämä ongelman havainnollisti minulle juuri äsken muuan neiti kuudennen linjan tanssilattialla, joka päinvastoin kuin 99.99%:n suuruinen osuus muista läsnäolleista, osasi jopa tanssia. päättelin, että hänen on täytyy harrastaa tanssia taikka hän on joskus sitä harrastanut, nimittäin niin hyvin koordinoidut muuvssit eivät voi tuolla tuosta vain.

tässä vaiheessa järkevä ihminen sanoisi, että minun kannattaisi mennä tanssitunneille. kieltämättä, mutta tuo olisi vähän kuin menisi opiskelemaan uutta kieltä. kieliä nimittäin oppii parhaiten juniorina + loputon lista muita tekosyitä.

kun minusta tulee myöhemmin isä, lapseni laitan musaluokalle ja päälle jotain liikunta-aktiviteettiä. kiittävät vielä myöhemmin perkele.

=)Torstai 20.12.2007 16:25

tänään heräsin puoli kymmeneltä janoisena ja oudon kuumeen tapaisen tunteen häiritsemänä. ensimmäinen kommenttini oli reipashenkinen käsi otsalla tokaistu: "ei vittu". kyse oli tietysti morkkiksesta ja häpeän tunteesta, noista ihanista krapula-aamujen piristäjistä.

edellisenä iltana olin päättänyt kupittaa parin ystäväni kanssa ihan vain joululoman alkamisen puolesta. en tiedä vaikuttiko loppuillan humalatilaani enemmän se, että olin herännyt aamuneljältä vai se että olin litkinut jack danielsia vaiko se että pacificossa oli kaikki koko illman 3 euroa, mutta joka tapauksessa olin aivan helvetin kännissä. näitä ns. superkännejä tulee kerran-pari vuodessa, oma edellinen kertani oli viime uutenavuotena, jolloin sain kattilasta päähän. surkuhupaisaa.

joka tapauksessa, oli kyllä outoa juoda viikolla. äsken kävin syömässä; ulkona kaunis ilma, aurinko paistaa, lapset ovat vielä koulussa, aikuiset luonastauolla. minä puolestani syön pizzaa paskaan olooni. mutta tunnelma oli ihanan seesteinen, aurinkoinen, hidas ja viileästi arkinen. fiiliksen kruunasi gene, tuo ysäri-brittipoprockin hienoin akti. tiivästäen: tunnelma oli kuin tuomon levyä kuunnellessa aamupäivän kiirettöminä hetkinä.

hyvää joulua, vaikka säiden puolesta voisi olla pääsiäinen ja saisi kieltämättä jo ollakin.

np. salem al fakir - end