IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

huhhuhPerjantai 07.08.2009 08:50

heinäkuussa aikomuksenani oli kirjoittaa aina välillä kuulumisia lapinjärveltä, mutta koska täkäläiset tietokoneet eivät halunneet tehdä yhteistyötä gallerian päiväkirjan kanssa ja viikonloppulomilla olin aivan liian laiska kirjoittaakseni yhtään mitään, ajattelin kirjoittaa näin jälkikäteen oodin parhaalle heinäkuulle ikinä, mikä kuuluu seuraavalla tavalla:

vittu siellä oli siisteintä ikinä. hanhi-reissut, paluukävelyt hanhesta, hanhi-reissujen jälkeiset laattaamiset klo 03, sivari-myllyt, hengailu, krapula-aamut luennoilla, yllättävän hyvä ruoka, lämmin sää, joku vessanpöntön viereen paskonut ja käytävälle kussut, teboil-tanssit, etc. never forget.

--

olen alkanut olla perso punaviinille, vaikka siitä tuleekin infernaalinen päänsärky. yleensä valehtelen itselleni, että joisin sivistyneesti ruoan kanssa ja niin teenkin, tosin koko pullon.

tämä päivä oli taas hyvä esimerkki. lenkin jälkeen sain päähän, että pidänpä illalla keskenäni oikein pidot. kauppaan mennessäni tajusin, että pidoissani on punaviinin virrattava, joten vierailin alkossa. tämän jälkeen hain kaupasta aineksia, kuten persiljaa ja tomaattimurskaa, juhla-illallista varten. tulin kotiin, leivoin patongit samalla hieman viiniä nautiskellen, kunnes huomasin nautiskelleeni pullollisen. bankettini olikin yhtäkkiä muuttunut kalsarikännäilyksi =(

mutta ruoasta puheenollen, lapinjärvellä vietetty kuukausi aiheutti sen, että minusta tuli semi-vege. saatan elää muutamankin päivän soijarouheella, tofulla ja kasviksilla ts. syömättä eläinperäistä, hurjaa. tosin sitten kyllä maistuu kanafile. lisäksi kokeilin tässä eräs kaunis päivä tehdä itse speltti-ruisleipää, mistä seurasi se, että innostuin leipomisesta :---D se on yllärikivaa puuhaa, varsinkin kun lopputulos on omnom.

--

mihinköhän vittuun sitä hakisi opiskelemaan keväällä? neurologia on hyvin kiinnostavaa. miksen haaveillut lapsena lääkärin ammatista? on kyllä vittumaista, kun lääkärihaaveet herää näin myöhään. hmm :o kansantaloutta? hmm.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.