IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

::::::EEEEEEEEEEMaanantai 29.05.2006 05:43

viikonlopun putki eskapismin parissa päättyi tänään valtavaan angstiin, joka vaati kävelyretkeä alkaen klo 23.30 ja päättyen 00.30. en tästä syystä jaksanut lukea huomisen filosofian kokeeseen, kokeeseen meneminenkin on vaakalaudalla. hauskasti en tiedä milloin ensi vuoden lukujärjestys piti/pitää tehdä.

sen sijaan päivällä oli ihan hauskaa. olin maailma kylässä-festarilla @ helsinki, kuten olin eilenkin. sain sieltä ilmaiseksi ruokaakin, kun olivat jo pistämässä paikan kiinni. ilkeät järjestysvalvojat vain olivat kovasti eri mieltä ruuan jakamisesta, sillä ruuan jakaminen ilmaiseksi = ruuan myyminen, joka on tosin kielletty 18 jälkeen. ruoka siis pitää heittää roskikseen. no juu, työtään tekivät vain. mukavaa porukkaa muutenkin ko. festareilla oli.

paraikaa olotila vaihtelee neutraalin angstisesta suhteellisen normaaliin. tänään kampissa joku tyttö katseli. kelasin pelimiehenä käydä nappaamassa puhelinnumeron. en mä sitten käynytkään, mulle annettiin liian vähän aikaa LOLOLOLLLOL.

eilenen oli kyllä hieno päivä. ajauduimme herra ithirionin kanssa eräälle ex-koulussani opiskelevalle neidille kuuntelemaan hienonhienoa musiikkia, syömään ja juomaan alkoholipitoisiakin juomia johonkin puoli neljään.

oon half-life LOL.

:)Sunnuntai 28.05.2006 08:01

en jaksa kirjoitella enempää, joten yksinkertaisesti tänään oli mahtava päivä. saavuin juuri kotiin, tahdon levähtää hetken ja sitten nukkuu :)

täytyy tosin mainita, että moonspellin - love will tear us apart cover on hieno.

:)Perjantai 26.05.2006 01:26

tervehdys.

aamulla heräsin puoli yhdeksältä ja kiireessä lähdin suihkuun. yhdeksältä minut noudettiinkin jo autolla ja lähdimme iloisesti ilmaiselle lintsi-reissulle hra. martin, tämän veljen eeron, eeron tyttöystävän lotan ja näiden kaverin iikan kera.

juu, linnanmäellä on mukavaa, varsinkin ilmaiseksi. linnanmäki on myös siitä hauska, että siellä tuntuu esiintyvän yllättävänkin suurissakin määrissä tämä marginaaliryhmä nimeltään 'söpöt tytöt'.

toivottavasti huominen baarireissu ei ole peruttu. raskaan työviikon jälkeen tunnen ansainneeni hieman vapaata :).

:)Maanantai 22.05.2006 13:52

nukkuminen on kivaa ja terveellistä. pitkään nukkuminen on vielä kivempaa, tosin herääminen ja oivaltaminen, että kello on kolme on yleensä masentava tekijä.

tänään jouduin heräämään yhdeksältä. se ei ollut mukavaa, etenkin kun työpäivä wowin parissa loppui kolmelta yöllä.

positiivistä tässä on toki:

- saattaa olla mahdollisuus, että pääsisin illalla aikaisemmin nukkumaan
- en herännyt kolmelta, ei vituta

negatiivisiä asioita onkin sitten vähän enemmän:

- sovin itse asiassa eilen itseni kanssa, että maanantai-aamuna:
* haen kusipurkin @ terveysasema, kutsuntoja varten
* haen töitä
* käyn salilla
- alituinen väsymys koko päivän ajan
- en jaksa tehdä mitään

selvittääkseni, heräsin tänään kouluun yhdeksältä, jonne en kuitenkaan jaksanut mennä. alunperinkin piti herätä yhdeksän maissa tehdääkseni päivän mittaan mm. yläpuolella mainittuja asioita.

ei silti, hyvä fiilis. tänään on lämmintä pitkästä aikaa, käväisin tuossa ulkona kiertelemässä n. tunnin ajan. mukavaa olla taas oma itsensä, eikä joku emotionaalinen humanistisivaripelle LOL.

päätin tuossa, että sikäli kun en ilmeisesti ole aikomassa tehdä tänään mitään, voisin pyhittää tämän päivän wowille, täytyisi nimittäin expaa ihan homona. en tosin välttämättä voi pitää lupaustani, ulkona on nimittäin sen verran hieno ilma.

hmm..

:)Sunnuntai 21.05.2006 18:29

näin kolmelta heränneenä ja kasin maissa nukkumaan menneenä täytyy todeta, että nyt vituttaa hieman lisää:

- toinen kaiutin irtosanoutui sopimuksestaan

muuten on ihan hyvä olo, täytyy vain päästä ulos tuulettumaan. hmm. kaiutin..

hymy on hetkellisesti tauolla.Sunnuntai 21.05.2006 07:00

minun ei pitäisi kirjoitella päiväkirjaan yhtään mitään anatheman musiikin vaikutuksen alaisena, varsinkin knu samaan aikaan olen laskuhumalassa.

aloitetaan kevyesti. heräsin klo ~15, pelasin wowia kahdeksaan tjsp. siinä välissä hra. tarathiel aka mika häiritsi minua useaan otteeseen tiedusteellen, että lähtisinkö baariin. lopulta suostuin. hieno juttu tosin, baarissa oli varsin kivaa.

se, että yhteistyö-yrityksiini vastataan negatiivisesti taas on hyvin epäkivaa.

ok, vittu. en ole honest. siis:

- päätä särkee vitusti
- laskuhumala aiheuttaa turhaa angstausta
- pakit on paskaa
- anathema on kiva
- pellet pelaajat vituttaa. VOI JUMALAUTA MISANTROPIA.
- työn puute vituttaa. VITTU KUN VITUTTAA.

ok. on todettava siis, että vituttaa. vituttaa, ah, niin rankasti. näemmä asiallinen linjani pettää, joten huolimatta siitä, että paraikaa olen editoimassa ehkä sillä aidoimmalla fiiliksellä varustettua merkintää, niin näemmä mennään taas siihen suuntaan.

vituttaa, kun en päässyt boomiin. vituttaa, kun näennäisesti kiva tyttö antoi pakit. vituttaa, kun fortuna meni kolmelta kiinni. vituttaa, kun baari vie niin homona rahaa. vituttaa, kun anatheman keikka tuli missattua. vituttaa, kun ei ole töitä. vituttaa, kun ei ole sen myötä rahaa. vituttaa, kun ei ole omaa kämppää. vituttaa, kun tulee paskasti käytyä koulussa. vituttaa, kun en jaksa käydä salilla enää. vituttaa, kun en muutenkaan jaksa urheilla. vituttaa, kun ei ole mitään syytä harjoittaa tuota toimintaa. vituttaa, kun päätä särkee. vituttaa, kun vituttaa. vituttaa, kun kalja maksaa niin saatanasti. vituttaa, kun kalja on paskan makuista. vituttaa, kun listaan tälläistä paskaa tänne. vituttaa, kun tuossa on sinänsä vain yksi juttu joka todellisuudessa vituttaa.

vituttaa. kenties eversti sandels, joka loistaa poissaolollaan, tahtoisi arvioida tilanteen perusteellisesti ja antaa strategisia vinkkejä tilanteen parantamiseksi?

:)Lauantai 20.05.2006 08:28

hmm. pitäisikö siinä välissä huolestua, kun huomaa selaavansa suomi24.fi? joka tapauksessa kyseistä toimintaa olen harjoittanut viimeiset 5 min. itse asiassa harjoitin tätä toimintaa eilenkin. ehkä huolestuttavin seikka on se, että en suinkaan selannut keskustelupalstaa, josta vielä voisi sanoa että "läpällä selailin".

lukijakuntani lienee kiinnostunut päivän tekemisistäni joten:

14:30 - 15:00 herätys
16:00 - 24:00 wow
24:00 - 01:30 ulkoilu
02:00 - 04:00 wow

takana siis taas hienonhieno päivä wowin parissa. hauskasti pitäisi herätä n. 4½ tunnin päästä. kukaan ei tähän tietenkään pakota, mutta meinattiin ebi-chanin kanssa käydä @ "karnevaalit". todennäköisempää on kuitenkin 1) etten kuule herätyskelloa ja nukun kolmeen [ja pelaan wowia loppupäivän] 2) että kuulen herätyskellon, painelen torkkua kunnes vahingossa aktivoin lopeta-toiminnon kenties ajatellen nousevani pian, mutta kuitenkin nukahdan ja nukun kolmeen [ja loppupäivän vietän wowin parissa].

pitäisi löytää töitä. en käsitä ihmisiä, jotka sanovat: "no meet niinku kysyy mäkkärist nii kyl sielt saa aina". paskat saa. duunin hakemisesta on muodostunut joku vitunmoinen kynnys. kuinka paskamaista onkaan täytellä niitä samoja hakemuksia, joissa kysytään niitä samoja asioita. voisin vaikka vääntää wordilla hakemuspohjan, esitäyttää, printtaa 300 kpl ja heittää jokaiseen vastaantulevaan liikkeeseen, mutta sitten tullaankin taas siihen, että kyllä kiinnostusta löytyy aivan hurjasti =). sinänsä absurdia kyllä puhua duunista, kun en moista ole hakenut puoleen vuoteen or so. hohhoi. =)

pakollinen angsti-annos oli siinä. sitten toivomuslista:

- lukiossa tulisi opiskella pelkästään historiaa(<-1700-luku), psykologiaa ja filosofiaa.
- tahdon yliopistoon filosofiaa "opiskelemaan", vaikken jaksais opiskellakaan tod. näk.
- tahdon osaa tehdä puusta hienoja juttuja. ja metalleista kans.
- tahdon jollekin keikalle. nyt ei vain ole mitään mielenkiintoista tulossa.
- tai on sittenkin. ruisrock. en kyl jaksa nukkua teltassa, hotellit on täynnä ja ellei joku turkulainen söötti tyttö tahdo majoittaa mua, en osallistu ko. tapahtumaan. no jaa, sieltäkin vain morrissey kiinnostaa. ehkä opeth ja mogwai myös. [defenssi, arvonkieltäminen]

lol. ei vittu oon humanisti. no ihan makee.

ooo... huomenna euroviisut <3 liettuan, suomen tai ukrainan on pakko voittaa. olisin halunnut islanninkin mukaan, mutta ihmisillä on näemmä vajaavainen käsitys satiiristä. ja sitäpaitsi se vinkui nätisti.

no aika hyvä, nuq jot aamul jaxaa nousta =).

WE ARE THE WINNERS OF EUROVISION.

:)Torstai 18.05.2006 06:04

tervehdys.

päivä alkoi melko tutuissa tunnelmissa, pientä poikkeusta lukuunottamatta, nimittäin heräsin aamulla klo 8 kun herätyskello soi, sammutin herätyskellon, kävin vessassa ja jatkoin nukkumista. koulu sai siis tänäänkin väistyä nukkumisen tieltä. herättyäni tuttuun ja turvalliseen tapaan klo 14 pelailin muutaman tunnin wowia, sitten menin ulos hra. ebi-chanin kanssa. raahasin jalkapallon pyöräkellarista ja menin kentälle venaamaan toveriani. valitettavasti matinkylän koulun kenttä oli täynnä pieniä jalispoikia, joten täytyi suunnistaa matinlahteen paremmalle kentälle. valitettavasti sielläkin oli pieniä ja vähän isompiakin jalispoikia, mutta eivät ne häirinneet. moni ei asiasta varmaan tiedä, mutta jalkapallohan oli skidinä mitä kiihkeimpiä harrastuksiani, omistin jaliskengätkin. ko. harrasteen parissa menikin aika kauan, asiaan saatiin myös hienosti yhdistettyä filosofointikin ja ainainen, jo ~2v kestänyt samojen asioiden kertaaminen ja valittaminen näiden puutteen takia.


lol. blackout. no aika makee.

:)Tiistai 16.05.2006 06:40

tervehdys.

on kieltämättä jännittävää, että koko viikko koostuu samojen asioiden toistamisesta. viime viikolla vietin tuttuun tapaan yhden ylimääräisen lomapäivän keskiviikkona, sen takia että "oli vielä varaa olla kerran pois". oikeastaan vieläkin olisi varaa olla yksi kerta pois, mutta jos pystyisi käymään kerrankin täyden viikon, eli kaksi päivää koulua, niin olisihan sekin vallan hienoa. tähän ei hurjat tapahtumat kuitenkaan loppuneet, ja oddsit biittaen vietin lähes koko viikon pyöräillen ja perjantaina vieläpä grillipartyt niinkin monen kuin neljän ystävän voimin. partyjen yhteydessä juhlittiin myös hra. ebi-chanin 18v-syntymäpäivää. en ollut yhtään kännissä, kuten edellisestä merkinnästäkin käy ilmi.

tällä viikolla pyöräily on alkanut vituttamaan erityisesti tänään lähinnä paskassa kunnossa olevan pyörän (trek) takia, josta sais ihan kelvollisen kun vain jaksaisi huoltaa. lienee vaikeaa arvata jaksanko & osaanko. ai niin, tänään tuli tarkastusaika varatuksi kutsuntoja varten, vain kusipurkki unohtui, joka täytyykin noutaa jossain välissä. kenties voisin todeta, että 'huomenna' muutaman viikon ajan ja mahdollisesti lisää.

eilen, siis maanantaina, oli vaikeuksia herätä kouluun. tai no, kovasti teki mieli jäädä nukkumaan. ehdinkin aamulla jo toivoa, että myöhästyisin bussiin, mutta kaikesta huolimatta en myöhästynyt. mietin tosin myös sitäkin optiota, ettei taida bussikortissa olla enää aikaa, mutta olihan siinä. 18. päivä menee umpeen. salille en tietenkään mennyt, koska en jaksanut edellisenä iltana pakata kamoja mukaan, jotta olisin päässyt suoraan vaan siirsin homman aamulle. aamulla sitten mietin että haen iltapäivällä, mutta iltapäivällä halusinkin pyöräilemään/muuten vain ulos. aivan, pelasin tänään rannalla lenttistä 3 ystävän voimin. lenttis on kivaa ja ollaan paskoja pelaa...

allekirjoittaneella oli selvästikin vielä jotain mielessä, mutta väsymys ja the smiths-huuma veivät voiton, hän ehdottaakin jatkamista huomenna. 'huomenna'-ilmaisusta on myös tulossa allekirjoittaneen henk. koht. catchphrase.