IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Sunnuntai 12.02.2006 09:35

ah, palasin juuri eräistä partyistä. ko. tapahtumaan otti osaa myös ystäväiseni hra ithirion. itse asiassa, totta puhuakseni partyt loppuivat siinä kolmen maissa, jonka jälkeen herrasmiehinä saatoimme uuden toverimme kotosalle, ja kävimme myös teellä. oli mielenkiintoista juoda teetä ja jutella kaikenlaista jänskää neljältä aamulla. teetuokion jälkeen jäimme toveri ithirionin kanssa tuttuun tapaan filosofoimaan ja olosuhteetkin olivat otolliset, on nimittäin helvetin hieno taivas. ja täysikuu. rok. ja rauhallistakin. pro. jalat vaan jäätyi kun seisoo kolme tuntia ulkona.

niin, itse partyt olivat ainakin omalta osaltani hyvinkin hupaisat, ehkä jopa niin hupaisat, ettei meitä toista kertaa kutsutakaan. huomion arvoista on, että en edes juonut practically mitään. siltikin oli hauskinta kuukausiin. jumalauta. hienoa tulla kotiin klo 7 aamulla.

iloisin mielin voisin mennä nukkumaan, sillä iltapäivällä odottaa suuri vitutus, seuraavana päivänä nimittäin alkaa koulu, tarkemmin sanottuna tapiolan aikuislukiossa, ja sepäs on mielenkiintoista ja jännittävää, kun en ollenkaan aavista, että missä ovat esim. tunnit.

:)Lauantai 11.02.2006 04:26

puuh. kävin tuossa edellisen viikon tiistai-päivänä kirjaamassa itseni tapiolan aikuislukioon. oikeastaan "kirjaamassa" olisi oikeampi muoto, sillä kaikki oli jotenkin todella amatöörimaista. minkäänlaisia suuria ponnistuksia ei rehtorin etsinnän suhteen tarvinnut tehdä, sen sijaan rehtori-nainen, iältään ~50v, oli hyvin epämukava. kyselin, että miten systeemi mahtaa toimia. minulle neuvottiin, että menisin ulkopuolelle täyttämään kaavakkeen. tein näin, mutta sain sellaisen käsityksen jo siinä välissä, ettei rehtori ole erityisen ystävällinen, joten menin testaamaan josko vararehtori on yhtään sen parempi. tämä oli ehkä virhe, sillä vararehtori, nainen hänkin iältään ehkä 50v, vaikutti siltä, että päivän kokatrippi olis jäänyt saamatta. hyvin epämiellyttävää palvelua, tästä osviittaa voi varmankin antaa se, että esim. pöytä oli aivan saatanan sotkuinen. muutaman hassun hauskan välikohtauksen jälkeen lähdin suhteellisen vittuuntuneena pois miettien, että ei vittu minne sitä tuli haettua. noh, toivottavasti ei sen paskemmaksi mene. hommassa ihmetytti vähän todella amatöörimainen haku, palautin vain kaavakkeen. sovittiin about suullisesti, että tulen sitten maanantaina. maanantaina saakin sitten jänskää. ainakin perjantait ovat vapaita..

muuta erityistä ei viikon aikana olekaan ehtinyt tapahtua. toisaalta, kuinkas muutenkaan. siirryin hera+malto-kombosta muscle+:aan, nyt sitten saa käydä kusella jatkuvasti kun kreatiini kerää nesteitä.

wow ei ole aiheuttanut niin suurta addiktiota kuin kuvittelin, kyllä ilman sitäkin selviää, mitä nyt eilen valvoin seittemään or so.

ihmeellistä kyllä, mutta lapkon all the best girls on aika siisti biisi. aivan aivan, musiikista tulikin mieleen, että kun tässä on melkein 18v, niin voisi käydä katselemassa kaikkia läppäbändejä, jotka näyttää soittavan tapiola gardenissa. tosin esim. 18.3, jos ihan oikein muistan, gardenissa soi PMMP, eli suomen katu-uskottavin bändi. srsly. suuri osa PMMP:n fanikunnasta koostunee karvaisista hevimiehistä. myös buddy holly-rilleillä warustetut datixet tyxii PMMP:stä. onko PMMP:n yleisö sittenkin yhtä kirjava, kuin Sigur Rósin lokakuisella keikalla?

hmm... en ole oikeasti ilkeä, vaikka kuulostan siltä. enkä edes hostile. oon kyllä vähän äijä. tosin ihan vähän.

:)Tiistai 07.02.2006 06:19

edellisessä merkinnässä käytetyt suuret kirjaimet johtuivat puhtaasti wowin aiheuttamasta suurenmoisesta thrillistä ja sitäkin suuremmasta väsymyksestä. tyylivirhe.

parin päivän ajan olen hakannut wowia guest passilla. tänään onneksi en varsinaisesti kerennyt pelata, kun täytyi olla urheilemassa. salista ei sovi tinkiä, joten edes wow ei pystynyt estämään minua menemästä salille. jossain välissä täytynee ostaa ihan kunnollinen world of carcraft.

eilen heräsin puoli kolme. se oli erittäin paskaa. kuten aikaisemmin saattoi käydä ilmi, kävin arkiseen tapaani salilla, tällä kertaa tosin hra. ithirion oli mukana. aivan, aivan. tässä välissä voinee huomauttaa, että jossain edellisessä merkinnässä laatimani tarttee-rahaa-näihin-lista vaatii päivitystä. nimittäin muistin just, että sykemittari olis hc ja ug. sellanen kunnon, joka kirjaa tulokset ylös, jonka jälkeen ne saa kätevästi siirrettyä koneelle.

täytyy ilmeisesti mennä nukkumaan, näin piti tehdä oikeastaan jo pari tuntia sitten. huomenna täytyy mennä kirjaamaan itteni aikuislukioon, dunno tekikö nyt yhtään oikein. saas nähdä, ehkä siellä on jänskää. epäilen kyllä, mutta ainakin lyhyet päivät + perjantai vapaa = kelpaa. eikä olis tosiaan nyt parempaakaan käyttöä ajalle. tai no.

kummaa, wtf. fiilis ku ois laskuhumalassa. ok sänkyyn nopsaa ennen kuin nukahdan koneelle taas parin viikon tauon jälkeen.

... :EEEEEEESunnuntai 05.02.2006 09:01

Ei. Vitun WoW. Tässä tulos, kun saa guest passin. Ilmeisesti mun on nyt tuhlattava rahaa tuohonkin vitsaukseen. NuQ ->

:)Perjantai 03.02.2006 02:50

siitä asti kun palasin kotiin, olen ollut lähinnä koneella välillä pelaamassa bf 1942, välillä surffailemassa ympäri nettiä. siinä samalla katsonut lostin nelosen tahdissa ja todennut että ei helvetti, ei sovi lost kerran-per-viikko-sarjaksi. puh. täytyy joko ostaa boksi, tai latailla pari jaksoa, kun ei millään jaksa odottaa ensi viikkoon. boxi houkuttaisi. hmm. rahaa.

ok, tarttis etsiä töitäkin kun on niin pirusti juttuja mitä haluan. pieni lista:

ajokortti
iPod nano
uusi konepöytä
tft-näyttö
lcd-tv
pari chinchillaa
lisäkamaa koneeseen ( pari laadukasta tuuletinta, toinen sata-II-kovalevy )

hmm.. ei se lista ollutkaan niin pitkä. kyllä selviäis sellasella 4000-5000€:lla. äkkiseltään en keksi muuta. ok, nyt väsyttää siihen malliin, että sänkyyn on mentävä. jaha ei vielä sittenkään, täytyy kuunnella ensin radiosta tuleva squeeze - tempted loppuun.

hmmTorstai 02.02.2006 16:41

hmm. heräsin puoli kaksitoista, vaikka piti herää kymmeneltä. no ihan siistiä. käväisin suihkussa ja sitten menin koululle käymään. bussissa iski todellisuus vastaan, ei jumalauta mitä oon tekemässä. pääsin koululle, rehtori ei ollut paikalla huoneessaan, mutta sopivasti juuri kun tulin ulos hänen huoneestaan, hän tuli vastaan. hoidettiin asia. tuli vähän outo fiilis siinä, kun tajusi tosiaan eronneensa. läksiäislahjaksi itselleni otin hesarin. hyvästelykierroksen jälkeen lähdin bussipysäkille. sinne kävellessä tulin miettineeksi, että onpas elokuusta - siitä siis kun koulu alkoi - pitkä aika, tavallaan. hmm.

täytyy todeta, että sigur rósin agaetis byrjun on yksi parhaimmista levyistä mitä tiedän. ahhh. todettakoon myös, että olisi mukavaa osata soittaa kitaraa ja saksofonia. hmm..


:EEEEEKeskiviikko 01.02.2006 19:14

ei vittu, inhoan sitä kun täytyy juosta bussipysäkille joka kerta niin perkeleesti. en vain osaa lähteä ajoissa. lets run! ->

:)Lauantai 28.01.2006 20:04

heräsin eilen klo 7. koko aamun luin hardware-sivuja miettien mitä rautaa sitä loppujen lopuksi hommais. noh, n. klo 14 maissa menin hakemaan verkkokaupasta rautaa. totesin, ettei mikromajaan asti ajeleminen ole järkevää, säästää bensarahaa kun käy verkkokaupasta hakemassa. tosin näytönohjain piti hakea datadogista asti, joka oli suhteellisen kaukana etelä-haagassa :<.

klo 20 -> aina klo 1.30 asti koottiin tuota uutta konetta ystäväiseni ithirionin kanssa. erityisiä ongelmia ei onneksi ollut, mutta pari vituttavaa tilannetta toki sattui, kuinkas muutenkaan. sitten meninkin nukkumaan :>.

aamulla heräsin puoli yhdeksän. innokkaana avasin uuden koneen, mutta sitten huomasin, että ei helvetti, windows ei suostu asentumaan. kyllästyin tappelemiseen parin tunnin jälkeen ja irrotin kummatkin ide-kovalevyt, ja asensin windowsin sille. kuinka suuri helpotus olikaan, kun windows käynnistyi, eikä jumiutunut käynnistykseen. ahh.. myöhemmin kävi ilmi että vanhempi 40 giganen kovalevy on ilmeisesti mennyt paskaksi, tosin missähän yhteydessä...

hmm. paraikaa olen hra ithirionilla käymässä asioilla. valitettavasti en osaa kertoa muuta tästä kahdesta viimepäivästä. liikaa datailua, testitulokset vilisee silmissä..

:)Torstai 26.01.2006 11:18

eilinen oli aika mukava päivä pitkästä aikaa.

käväisin ensinnäkin siellä aikuislukiossa kyselemässä ko. paikan toimintaperiaatteista enemmän. kertoivat että on itsenäistä ja sen että tietystikin wanhat, risteilyt kuin penkkaritkin jäävät poies. ei voi sanoa, että harmittaisi, mutta varmasti kivoja kokemuksia (ja ehkä joku silti pyytää mut parixeen :>>). ei silti, aikuislukion edut on kyllä vähintäänkin mielenkiintoisia. yksi hieno ominaisuus on pe = vapaa päivä. joustavuus on myös mukava asia, liikunnan voin suorittaa ilmeisesti siinä kun käyn salilla, aivan kuten teen normaalistikin (paitsi nyt kun selkä on rikki). henkeä vähän salpasi siinä, kun kertoi että miun on käytävä kaitaalla vielä hakemassa erotodistus. kuulosti kohtalokkaalta. vielä pitäisi joku jaksotodistuskin hakea. tämän vois hoitaa huomenna... tänään ei jaksais lähteä tekemään hulluja.

hmm.. minulla on hauska tapa kertoa asioista pitkästi. tykkään keskustella. sosiaalisesti lahjakkaat ihmiset on kivoja, oon aika kiva.

palataan asiaan, ennen ku itserakastelu eskaloituu vielä johonkin, huh.. :)

eilinen reissu tapiolaan venyi aika pitkäksi, kun.. AINIIN! MY OH MY! spottasin eilen tapiolassa yhden ehkä kivan tytön, jonka olin aikaisemminkin nähnyt "jossain". ;E

joka tapauksessa, tapiolassa käynti venyi pitkäksi kun kotimatkalla päätin vierailla omenassa. siellä käväisin kaupat läpi, en löytänyt mitään erikoista tosin. myöhemmin tapasin samaisessa paikassa kax kamua, mietin jo tosin, että pitäiskö mennä kotiin nukkumaan tässä välissä, että ehtii kattomaan avaruuskansioita illalla (kello oli n. 18). emmä sitten mennyt nukkumaan, vaan menin kyläilemään. ihan hyvä ratkaisu, nimittäin nyt rytmi on "kunnossa". olisin kyllä halunnut pitää vielä ehkä vähän aikaa sitä nolife-rytmiä. sekin oli mukava. nyt on aika mallikansalainen-olo, kun heräsin kahdeksalta.

palasin kotiin 23.30, nukahdin saatana kesken avaruuskansioiden, enkä nauhoittanu. =E. ehkäpä kaverini Zimo- haluaa ottaa mut heille katsomaan ko. ohjelmaa, sillä hän on tallentanut tämän digiboxille?

päivä venyi pitkäksi, mutta oli ihan mukavaa :> viikonloppunakin taitaa olla tekemistä tiedossa, kun täytyy ruveta kokoamaan konetta. huomenna pitää kait hakea "pari" osaa. luultavasti kovat omatunnon tuskat tiedossa, mutta nyt on aivan pakko.

uuh.. radiosta tulee bonnie tyler - total eclipse of the heart. bonnie on jotenkin kovin kasari/kasarin mieleen tuova nimi. I REALLY NEED U TONIGHT.

mukavaa.

:)Keskiviikko 25.01.2006 13:05

tossa yhdeksän maissa tuli soitto haukilahden lukion rehtorilta. kertoi, että tapasi eilen kaitaan lukion rehtorin ja olivat vissiin kovasti sitä mieltä, että olis jatkettava kaitaalla mm. siksi, että kiintiö on täynnä ja siksi, että hän ei ymmärtänyt miten opiskelumotivaatio muka paranisi. olin ymmärtäväinen, sillä en jaksanut alkaa väittelemään, olin jo aikaisemmin selittänyt että kuinka se paranis. tietysti olisin voinut alkaa jauhaa paskaa, mutta jotenkin ei tehnyt mieli ja kun on loistava b-suunnitelmakin, niin turhaan sitä hermostua :) pitäisi nyt sitten jaksaa käydä tapiolan aikuislukion puolella. ajattelin käydä tänään, mutta siirtyy mahdollisesti huomiseksi. tänään on kyllä sen verran lämmintä, että voisi melkein käydäkin.

suht leppoisaa, vielä kun olis sitä iltatöitä, niin olisi ah niin täydellistä. :>