IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

=)Lauantai 03.11.2007 09:34

miksi aikuisrock on niin mukavaa? asiasta oli hieman puhetta jo edellisessä merkinnässä, mutta nyt huomasin pitäväni myös chris reasta, varsinkin laskuhumalassa, mutta ei mennä asioiden edelle. toistaiseksi ilmiö vaikuttaa harmittomalta tutkimusmatkalta, mutta hieman varautunut saa ilman muuta olla ihan senkin varalta, jos tulee sellainen päivä, että YÖ alkaa kuulostamaan hyvältä. siinä välissä täytyy jo ruveta varaamaan aikaa lääkäriin.

kuten edellisessä kappaleessa varovaisesti jo vihjaistiinkin, eihän sitä ilman alkoholia tänäkään viikonloppuna selvitty. onneksi tosin tuli juotua suhteellisen vähän, 3-4 tuoppia koko illan aikana. parasta oli kuitenkin se, että oli hyvää seuraa, nimittäin uskollinen toverini ipod nano. näin hyvässä seurassa kieltämättä kelpasikin tallustella helsingin kaduilla ja baareissa; ensin stagessa, sitten underbarissa. snellmaninkadulla sijaitsevasta underbarista on näköjään tullut ykköspaikkani, kieltämättä hyvä mesta. odotan vaan sitä päivää kun eksyn sinne niin, että soittelevat jotain mainiota disco-soulia, sit on kyl siistiä.

minulle sattuu muutenkin kaikenlaista aina, siis ihan aina, yksin ollessani. tänäänkin, uskokaa tai älkää, eräät tytöt pysäyttivät minut ja kehuivat ulkonäköäni, mikä ilman muuta lämmitti näin nollakelillä. lisäksi huomasin, että baaritiski-flirttailu on mielenkiintoista puuhaa. tapausten johdosta en voinut muuta kuin todeta olevani ns. vedossa.

tämän merkinnän viimeisessä varsinaisessa kappaleessa aion ottaa käsittelyn uusimman perversioni, joka tavallaan on edellisessä merkinnässä mainitun perversion alalaji. kyse on asiasta, josta ei paljon puhuta, mutta josta kaikki miehet ovat tietoisia huolimatta. kyseinen asia on tietystikin ruotsalaiset tytöt. niissä on jotain suorastaan eksoottista, selittämätöntä viehätysvoimaa. niillä on jännittävät nimet. ne on nättejä! onko minusta tulossa ruotsalainen?!

näitä ja muitakin asioita, kuten kolumni-analyysin kirjoittamisen vittumaisuutta, on hyvä vetäytyä miettimään sänkyyn. ->

np. chris rea - blue cafe

=)Torstai 01.11.2007 08:08

vanhoja merkintöjä lukiessa, paremman tekemisen puutteessa, tuli pakollinen tarve kirjoittaa välillä jotain semi-järkevää. aiheet ovat tosin vähän vähissä, mutta kirjoitti montaignekin tornissaan itsestään.

heti aluksi tahtoisin kertoa oudosta perversiostani. puolesta, jonka olen löytänyt itsestäni aivan vastikään. aluksi tietysti koin suurta hämmennystä, sillä olin alkanut pitämään asiasta josta en aikaisemmin välittänyt niinkään paljon, mutta nyt kun tomu on laskeutunut, olen alkanut suorastaan nauttimaan tästä. kysehän on toki ruotsin kielen opiskelusta ja ruotsin kielestä näin yleisesti. opettajallakin saattaa olla vaikutusta asiaan, itse asiassa todennäköisesti onkin, mutta mitä! että ruotsi voi olla nautinnollista? kyllä voi näköjään! onhan se nyt vähän turha kielenä, hyödyllisempää olisi jonkin muun kielen opiskelu, mutta ihan kivaa se on. positiivinen suhtautuminen on mukavaa.

myös opiskelu on oikein mukavaa, siis semmonen lunki aikuislukio-opiskelu. tässä onkin kenties osasyy sille, että tuntuu melko retardilta kun tänään alkaa sitten se viikonloppu. tosin saa ahertaa jonkun saatanan kolumni-analyysin kanssa, mutta joka tapauksessa, kovin tylsiä nuo viikonloput. kun nyt just ei ole töitä ja koulukin on tämän viikon osalta suoritettu, mietin kovasti mitä teen to(ilta) - su.

tästä päästäänkin erääseen epähauskaan eikä yhtään itseironiseen seikkaan, jonka havaitsin itsessäni muutama päivä sitten. nimittäin keski-ikäistyminen. vain keski-ikäiset, vakiotyössä käyvät, baarielämään jo kyllästyneet sinkku-miehet miettivät, että mitä voisi tehdä viikonloppuna tai milloin nyt vapaata sattuukaan olemaan. raskauttavia tekijöitä omalla kohdalla on ainakin nahka-"pikkutakki" ja ehdottoman salainen, vastikään herännyt bruce springsteen -diggailu. on tästä kyllä hyötyäkin, esim. ei tarvitse niin usein papereita väläytellä. (post-kommentti: ei tosin mitään hätää, ostan jossain välissä räppi-lippiksen kunhan löydän kivan, jotten ala ihan harmaantumaan vielä, siis olettaen että meno jatkuu samanlaisena ;\)

... joita tosin tuskin tarvitsee muutenkaan väläytellä hetken aikaa, toivottavasti. olen nimittäin päättänyt aloittaa kesäkuntoon 2008 -kampanjan, tuon pitkään to do-listalla olleen askareen, ajoissa kerrankin. alkoholia nyt ainakin vois olla käyttämättä jonkin aikaa. aloin tässä yksi päivä miettii, miten saatanassa olin v. 2005 tyyliin vuoden ilman alkoholia, mutta sitten intensiivisen pohtimisen kautta selvisi etten tainnut silloin olla täysikäinen. onkin muuten jännää, miten alkoholia tarttuukaan mukaan ihan vaikka ruokareissulla, :--D.

iiks! 10.11 tulee rahaa, enkä tiedä mihin laittaa! no oikeasti tiedän, mutta ei se riitä. pitää kai mennä seuraavan vuoden big brotheriin, että saa rahaa riittävästi. olisin muuten varmasti valloittava persoona, mutta siis, minua on tässä hetken aikaa vaivannut autokuume. ajoittain tuntuu, että tarvitsisin kokonaisen autotallin kaikkia mahdollisia autoja varten. mitsubishi galant sporttilookilla, kasari mb 500 coupe, ysäri mb 300 coupe, chrysler le baron.. ahh, tai sit joku mb slc! en muuten millään ymmärrä suht. uuden auton hankkimaan kykenevien ihmisten tylsiä automakuja. perus-volvoja, pippeli-maastureita ja muita peltikasoja, mutta samalla hinnalla saisi ainakin 5 kerrassaan hurmaavaa, hienoa ja persoonallista autoa! hölmöt ihmiset.

en keksi hienoa lopetusta! :|

-> nuq.

VVVVVVVVVU%&ULauantai 06.10.2007 07:14

CUITTTTTTTTTTTTTTtttttttttttttttttttttttttttttttttt VITUTTJAAAAAAAAAAAAAAAAA VO I NJUUJA MA ASDASD MJUUUUMALAAUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ÅAÖJNPPPPPPPPPPPP ÅAÖJNP PALJONKLOI SIITÄ ALKOHGOLIA PITÄÄÄ KISKOOOOOL XXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD VAVAVZVAVVVVVA VARAANI=MARTTI ADIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIACCCCCCCCcdddddddddddd
'haaaaaaaaaaaaaaaaaRRRRRRRRRRRRRASSDAS PERSE

:(Sunnuntai 09.09.2007 09:10

Taas humalasa :( Onpahan ainakin hieno taivas, aivan punainen. Päätäni särkee vitusti, ehkä menenkin lukemaan filosofiaa kännissä. Vaaau tuo taivas on mahtavan näköinen. En kyllä jaksa riehua.

Minusta tuntuu oudolta. Olen riippuen siitä millä jalalla herään joko liberalisti, sosiaalidemokraatti tai kokkari. Nyt en jaksa miettiä, mutta vauuuu, tuo taivas. Vittumaitsta ettei parveke ole tuonne suuntaan.

:)))Lauantai 08.09.2007 07:14

VOI PYHÄ VITTU!!!

OLEN MUUTEN HUMALASSA!! JA EHKÄ HUOMENNA KANS!! UI VITTU, mä oon loistava kännibussikeskustelija, OMFG OMFG OMFG :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.. MELKEIN KERJÄSIN RUOKAAAAA XDDDDDDDDDD mut en saanut dääm. Sit nyyhhhh... eksyin highlightiin VÄHÄN NOLOO!!111!!11!11! XDDDD



:)Perjantai 07.09.2007 09:28

Koulu on kyllä jännittävä juttu, vaikka siitä valittaakin aika ajoin. Itse asiassa minut on vallannut suorastaan tiedonjano, en tiedä onko syynä aikuislukion opetusmetodit vai oma herännyt tarve tietää. Itse asiassa oikealla tavalla kun harjoittaa itsesuggestiota, niin ruotsikin maistuu. Erityisesti kuitenkin nautin historian ja filosofian opiskelusta. Sen sijaan tällä hetkellä menevä terveystiedon kurssi pelottaa minua suuresti. On nimittäin käynyt ilmi, että tekee mitä tekee, kaikki johtaa kuolemaan. Lisäksi tupakointi tuntuu linkittyvän kaikkiin terveyden kannalta negatiivisiin vaikutuksiin. Sen sijaan liikunta on todellinen pelastus. "Hakkausliikunta" vahvistaa niveliä, parantaa verenkiertoa etc. Kaikki nämä pointit ovat tietysti itsestäänselvyyksiä, mutta asian todellinen sisäistäminen on kenties toinen juttu.

Pidän siis opiskelusta. Innostuin suorastaan siinä määrin, että suunnittelen jatkavani aineopiskelijana kunhan saan joskus kirjoitettua, kieliä voisi nimittäin osata yhden jos toisenkin enemmän. Kirjoituksista puheenollen, sikäli kun elämäni pyörii koulun ympärillä, olen tässä jo toista viikko etsinyt mahdollisimman optimaalia tapaa suorittaa kursseja tänä vuonna, jotta voisin kirjoittaa mahdollisimman nopeasti. Toistaiseksi olen saanut kolme ensimmäistä jaksoa suunnilleen valmiiksi, mutta tutkimustyö jatkuu. Tekisi mieli laittaa joka jaksoon historiaa, filosofiaa ja englantia, mutta kuka sen vit.... mukavan ruotsin käy. Ruotsi on ystävä.

Viikonlopuksi on saatanallinen tehtävävuori...

np. between the buried and me - shevanel take 2

:)Lauantai 01.09.2007 06:10

vOituuuu ei vittu, voi vittu, ei vittu ,vitut ei vittuuu, voi vittu ei vittu, voi vittu, ei vittu, voi vittu, ei vittu, vitttu ei vittu, voi vittu, ei vittu.

OLEN VITUN KÄNNISSÄ JA ATJUSSSSSSSSSIIIIIIINNNNNNNNNN.

KaPiiiiiiiiiistaaaaaaaaakapitalismi om taaantumuksellista. Tajuisssssssssssssssssssssssssssssss tänäään vitutuuuututut suihkuissssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AQWSDSA E:::::::::::::: VITTTUIIIIIIIIIIII EN MUUUUUTEN OLE KÄNBNINSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssaaaa ok vittu pakkiiiiiiiiiiiiii pakakaaaa kaaa pakko kai lähtee pyöräilemään kun vituttaa & kännixsd & viiiiiiiiiittttttuuuuuuu LIINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa liiianaaa siis liian aikasin kotona MITÄ VITTUA vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutttu mikä vitu kyytrtiiiiiiiiiii bussi lähtis neljältä MITÄ VITTUA EI BSDSGSDGSGDF VITTU MASDASDASD CVI RRYR W IUCFRRURRU CCIRRUWI WI EI CVITRRRU WIO EI JUMALAUATAAAAAAAAAAAAAA MITÄ VITTUA ZXVITTUDSUFSDUFDSFUSDFUSDFSD JUMALAUUUUUUUSTTAAA VITTU REPIIIIIIIIIIIIIIIII REPEEE PERSE KAHEL ETUSORMEL......................... ASDASDA VI***************TTU >ATEUDSSDUVSU VTITTU EI OLE TOCDEELLIISTAAAAAAAAAAAAAAAAAA VITTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. IVQASF IGVVIGIVIVIVIVIVITTUUU lol meni v VITTU dszhttp://www.youtube.com/watch?v=hip2i9yHZ38 OHO HUPS EI VVVVVVVVITTTTTTU NE KIKL ilo vittu iloooooooooooooo ILONSANOMAT XDDDDDD ilotulituspaskat ohi lol kuo liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cvatiaaaaaaaaaa KIRIBATI VITASSSSSSSSSS :D=DD=D=D=DD KIRIBATI XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:)Perjantai 31.08.2007 05:12

Paskaaaaa.

:)Torstai 12.04.2007 15:43

Vittu, äsken olin paskahalvauksen partaalla, kun piti soittaa potentiaaliselle työnantajalle. Ensinnäkin itsensä psyykkaamiseen meni varmaan joku 15min. Sitten puhelu osoittautui puolen minuutin pikapuheluksi, sovittiin vaan aika haastikseen. Suurentelin asiaa taas aivan tolkuttoman paljon.

Mutta positiivisenä puolena, sain sentään ehkä hommattua itselleni kesätöitä. Eikä siihenkään mennyt kuin 1h-1½h viime viikonloppuna, kun vitutuksessa päätin: "kai sitä töitä pitää ensin hakea, jotta voisi mitään saada". Niinpä copypasteilin lähestulkoon samaa sähköpostia 6-7:lle työnantajalle. :E

Ahh *helpotus*

np. slowdive - shine

Ps. Vittu, kiire kouluun. =)

:)Torstai 12.04.2007 09:12

Viikonlopun tuskainen työnhakuprosessi tuotti tulosta. Tänään, tai oikeastaan eilen, potentiaalinen työnantaja soitti. Harmi vain, että olin nukkumassa. Ei se mitään, ajattelin pirauttaa tänään kunhan joskus herään. Ja mielellään ennen 12, vähän pakko olis. Joka tapauksessa, toivottavasti pääsen lapioimaan ja laatoittamaan kesällä. Olen jo ehtinyt suunnitella kaikkea, kuten mahdollisen auton vaihdon, mikä on tietysti vähän hullua. =D

Kaiken muun hauskan oheella, tänään alkoi uusi jakso. Koulussa on kivaa edelleen. Matikka on kivaa, biologia on kivaa, historiakin on ihan kivaa. Mutta, jottei meno aivan liian kivaksi yltyisi, onneksi äidinkielen paskuus on tasapainottamassa asioita. En tiedä johtuuko se opettajasta, vaikka siitä sen epäilenkin johtuvan, mutta on aivan käsittämättömän tylsää kuunnella kahden tunnin monologia, johon sisältyy paljon irrelevantteja asioita. Tästä hyvänä esimerkkinä kuollettava paskanjauhanta jostain 70-luvun bestsellereista, joita kuulemma löytyy kaikilta iäkkäiltä ihmisiltä.

Koska olin laiska, pidin eilen lepopäivän. Kumma kyllä, en pode erityistä morkkista. Ehkä se tuli tarpeeseen. Tänään myöhemmin on pakko olla enemmän MIES :OOOOOOOO ja mennä salille kun olis aikaakin. Tavallaan vittumaista opiskella iltaisin, kun juuri silloin kun on se aika päivästä et jaksais tehdä jotain, niin pitää olla koulussa.

Shit fuck tits, tulikin mieleen et täytyis jaksaa nousta yhdeltätoista. Haastetta väkevällekin miehelle. Vitutusta tiedossa.

np. slowdive - golden